تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 753 از 1219 اولاول ... 253653703743749750751752753754755756757763803853 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,521 به 7,530 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    جدیدا PS3 من داغ میکنه و فنش میره رو درجه آخر ! صدای خفنی هم میده انگار که سشوار روشنه !!!!
    البته من هر از گاهی با جارو برقی ورودی و خروجی های هواش رو تمیز میکنم که مقداری از گرد و خاک داخلش رو بگیره ! ایندفعه هم بردمش تعویض روغنی باد گرفتم توش و کلی گرد و خاک ازش در اومد ! اما بازم فرقی نکرد و همچنان داغ میکنه ! اینم بگم که هنوز کولر خونه رو راه ننداختم و هوای اتاق نسبتا گرمه . محل قرار گیری دستگاه هم محل مناسبیه . یعنی دور و اطرافش بازه و هوا جریان پیدا میکنه و خیلی نزدیک تلویزیون و بقیه دستگاه های صوتی تصویری نیست که گرمای تولید شده از اونا اذیتش کنه.
    میخواستم ببینم برای شما همچین مشکلی پیش امده ؟ راه حلش چیه ؟ چه خاکی تو سرش بریزم ؟
    راستی دستگاهم 40 گیگ FAT هستش و فکر کنم NTSC-J باشه اگه اشتباه نکنم .
    یک سوال دیگه اینکه نحوه قرار گیری دستگاه ( ایستاده باشه یا خوابیده ) توی گرم شدنش تاثیری داره یا نه ؟

دوستان نظر یا تجربه ای دی این زمینه ندارند ؟
    اگه دستگاه YLOD بشه دیگه بالا نمیاد و کار نمیکنه ؟ علائمش چیه ؟
    دستگاه من الان خوب و درست کار میکنه . فقط همون مشکل گرم شدنش هست که بالا توضیح دادم .
    البته دیروز دو سه ساعتی روشن بود هم فیلم دیدم هم بازی کردم اما فنش از درجه 2 بالاتر نرفت .
    نمیدونم چرا بعضی وقتا سشوارش روشن میشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه X-Volt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

دوستان نظر یا تجربه ای دی این زمینه ندارند ؟
    اگه دستگاه YLOD بشه دیگه بالا نمیاد و کار نمیکنه ؟ علائمش چیه ؟
    دستگاه من الان خوب و درست کار میکنه . فقط همون مشکل گرم شدنش هست که بالا توضیح دادم .
    البته دیروز دو سه ساعتی روشن بود هم فیلم دیدم هم بازی کردم اما فنش از درجه 2 بالاتر نرفت .
    نمیدونم چرا بعضی وقتا سشوارش روشن میشه .
    مشکل YLOD میتونه باعث از کار افتادن کنسول برای همیشه بشه ... (البته در دراز مدت)
    یکی از دلایلش هم گرمای زیاد دستگاهه، دقیقا همون اتفاقی که بعضی وقتها برای PS3 شما میفته.
    بهترین راه اینکه وقتی فن کنسول شروع میکنه به سر و صدا، حدودا 20 تا 30 دقیقه کنسول رو خاموش کنی ...
    حتی شما باید از درستی اتصال کابل های کنسول هم مطمئن باشی!
    درآوردن هارد و دوباره گذاشتنش هم میتونه موثر باشه ...
    در غیر این صورت باید کنسول رو ببری نمایندگی SONY که اصلا تو ایران وجود نداره! پس میمونه فروشگاه ها و تعمیرکارهای متفرقه ...

3. 2 کاربر از X-Volt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مشکل YLOD میتونه باعث از کار افتادن کنسول برای همیشه بشه ... (البته در دراز مدت)
    یکی از دلایلش هم گرمای زیاد دستگاهه، دقیقا همون اتفاقی که بعضی وقتها برای PS3 شما میفته.
    بهترین راه اینکه وقتی فن کنسول شروع میکنه به سر و صدا، حدودا 20 تا 30 دقیقه کنسول رو خاموش کنی ...
    حتی شما باید از درستی اتصال کابل های کنسول هم مطمئن باشی!
    درآوردن هارد و دوباره گذاشتنش هم میتونه موثر باشه ...
    در غیر این صورت باید کنسول رو ببری نمایندگی SONY که اصلا تو ایران وجود نداره! پس میمونه فروشگاه ها و تعمیرکارهای متفرقه ...
    مرسی دوست عزیز . اتفاقا دیروز همه کابل ها رو چک کردم اوکی بودن . هارد رو هم یک بار در آوردم و دوباره جا زدم .
    بعدش حدود دو سه ساعتی روشن بود و این مشکل پیش نیومد. حالا امروز باز باید تست کنم .
    البته اینم بگم که هنوز کولر رو راه ننداختم و هوای اتاق با اینکه پنجره بازه گرم هستش . پارسال هم یکی دو بار اینجوری شد اما بعد از راه اندازی کولر دیگه این قضیه پیش نیومد .
    فن دستگاه معمولا رو چه دوری باید باشه ؟ ماله من اکثرا بعد از نیم ساعت میره رو دور دوم . عادی هستش ؟
    راستی فکر میکنید از این خنک کننده های لپ تاپ بگیرم بزارم زیرش تاثیری تو خنک کردنش داره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hellfire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

13

من هم اهل گیم هستم هم اهل فیلم نگاه کردن.
    یه سوال دیگه که داشتم اینه که با توجه به اینکه فیلمهایی که تو ایرانه همش رایتیه ps3 تو پخش چندرسانه ای از دیسکهای رایتی مثل dvdیا blueray رایتی گیر نمیده؟؟؟

قابلیت پخش چندرسانه ای از هارد و usb رو هم داره؟
    اقا کسی جواب منو درباره قابلیتهای پخش چندرسانه ای ps3 رو نمیده تا بدونم ارزش خرید ps3 از این نظر و در مقایسه با پخش کننده های بلوری دیگه چی جوریه؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام به همه

من ps3 دارم و زمانی که خریدم چندین بازی با multi man روش بود که با یه بازی اورحینال همشون اجرا می شد. حالا می خوام چندین بازی جدید یعنی این کپی ها را بخرم می خوام بدونم وقتی بازی های کپی را گرفتم باید روی هارد ps3 بریزم تا اجرا بشن؟؟
    و اینکه ایا تمام بازی ها با این برنامه multi man اجرا می شن؟؟

ممنون می شم راهنماییم کنید
    دوستان جواب بدهید ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام به تمامي دوستان
    من هفته گذشته يه PS3 اسليم خريدم برا پسرم
    يه PS3 اسليم 320 گيگ گارانتی لادیز +كپي خور کردن + بازي ارجينال kill zone 3 براي اجراي بازيها + يه كابل HDMI و 4 تا بازي نصب روی هارد = 5.900.000 ريال

پروفشنال hosein ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

کسی کنفرانس سونی رو تو e3 دید دیشب ساعت 4.30 بود .منم زوق زده نشستم تا اون موقع ولی از شانس بد من چون اینترنت رایگان بود اون ساعت سرعت شدید اومد پایین و نتونستم ببینم.اگه کسی دیده بگه چه اتفاق هایی افتاد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasgh66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    I.R.IRAN

پيش فرض

کسی کنفرانس سونی رو تو e3 دید دیشب ساعت 4.30 بود .منم زوق زده نشستم تا اون موقع ولی از شانس بد من چون اینترنت رایگان بود اون ساعت سرعت شدید اومد پایین و نتونستم ببینم.اگه کسی دیده بگه چه اتفاق هایی افتاد.
    کار شاخی انجام نداد میشه گفت بین این کنفرانس هایی که تا حالا برگزار شده سونی خسته کننده تر از همه بود . یه سری تریلر نشون داد مثل آنچارتد 3 که البته خیلی باحال بود و یه سری از بازی هارو هم تائید کرد که با موو سازگارن در کل خسته کننده بود . PSVITA رو هم معرفی کردن گرافیک خیره کننده ای داشت .
    در مورد -- PSN هم عذر خواهی کردن

10. این کاربر از abbasgh66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال foxyjanam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    شيراز -- تهران

پيش فرض

Jeff Tretton رييس SCEA آخر معذرت خواهيش از كاربران PSN تشكر كرد و گفت كه فعاليت كنوني PSN به بالاي %90 از فعاليتش قبل از ، از كار افتادن شبكه رسيده.

12. این کاربر از foxyjanam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rezamaldinii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

تو کنفرانس حرفی از ps4 زده نشد ؟

اگه کسی هم جواب این سوال رو بدونه ممنون میشم راهنماییم کنه :
    من یه بازی کپی خریدم (naruto shippuden ultimate ninja storm 2) ولی بازی بدون اینکه اروری بده، اجرا نمیشه ؟ به نظرتون مشکلش چی میتونه باشه؟
    بازی virtua tennis 4 هم ارور 80010017 میده ؟

اگه پچ خاصی برای اجرای این بازی های هست لینکش قرار بدید ؟
    Last edited by rezamaldinii; 07-06-2011 at 13:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •