جيگرهاي عزيز شماها داريد كل ميندازيد و تهمت مي زنيد ما كه كار ي باهاتون نداشتيم. ما كه شاخمون خيلي وقته كند شده![]()
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
جيگرهاي عزيز شماها داريد كل ميندازيد و تهمت مي زنيد ما كه كار ي باهاتون نداشتيم. ما كه شاخمون خيلي وقته كند شده![]()
قبلا هم از این بحث ها بوده ؛
سرانجامش این شده که تاپیک قفل میشه ، پست های اضافه پاک میشن ،
شما ها هم اخطار میگیرین یا بن میشین !
شما هم که شاخت شکسته به کسی کار نداشته باش کسی بهت کار نداره !
سلام دوستان یه سوال خیلی فوری !!!! من وقتی یه مپ توی جی تی ای 5 میزارم بازی قطع میشه ( موقع لودینگ ) مشکل چیه ؟
از قدیم الایام این مشکلات با مپ ها وجود داشته ، بطور کلی مپ هایی که ساخته میشن
باگ دارن و بازی رو دچار مشکل میکنن ... البته شما مطمئنی مپ رو درست تو بازی ریختی ؟
ببخشید میشسه اصلا یه توضیع درمورد ریختن مپ توی بازی یع توضیع بدی ؟؟؟ من گیج شدم ! راستی خبر داری gta-gamers.ir ساختم ؟
دقت کن ببین حجمش زیاد نباشه. و اینکه درست ریخته باشی. البته این مشکل موقعی پیش میاد که کول خراب باشه. دقیق یادم نیست چون از پارسال همین موقعها دیگه رو مپهای جی تی ای کار نکردم. منم همین مشکل رو داشتم و اونم مال کول بود که بلد نبودم درست کنم و به مشکل میخوردم، بعد که یاد گرفتم خیلی راحت میشد کار کرد. دقت کن از med جدید استفاده کنی. من با med0.21 مشکل داشتم ولی با ورزن بعدی مشکلم حل شد و تازه بازی هم سبک تر شده بود چون بعضی ساختمونا رو با مدلهای خودم عوض کرده بودم که کم حجم تر بودن.
توضیح که الان چیزی ازش یادم نیست. ولی وقتی جسمی رو وارد میکردم سریع سیو میکردم و تست میکردم که درست باشه بعد یک جسم دیگه وارد میکردم. دقت کن دو تا جسم با اسم شبیه هم وارد نکنی و کول و دی اف اف هم اسم باشن. تکت هم فرقی نداره که هم نام باشه یا نه ، برا همین میتونی تکسچر رو تو یکی از فایلهای تکست بازی بریزی و تو med با دی اف اف یکی کنیش. کول رو هم که هم نام باشه خودش میشناسه.ببخشید میشسه اصلا یه توضیع درمورد ریختن مپ توی بازی یع توضیع بدی ؟؟؟ من گیج شدم ! راستی خبر داری gta-gamers.ir ساختم ؟
راستی یادم رفت بگم. دامینت مشکل داره و من نمیتونم وارد بشم.اگه میتونی آدرس اصلی سایت بدون دومین رو بده.
Last edited by majid_sd2009; 05-10-2009 at 19:00.
ببین مثلا من امروز از جی تی ای ایناسید یه مپ گرفتم توش دو تا فایل اینجوری بود : LAe2.ide بعد هم جایگرین کردم بازی خراب شد !
مشکل از چیه ؟ به عماد هم گفتم گفت فایل خرابه
آها. من فک کردم یک جسم خودت ساختی و میخوای وارد کنی.
به جز دی اف اف و تکست و کول دو فایل دیگه باید باشه که میریزی جایی که گفته. که بهتره این کار رو نکنی. چون اگر شما قبل از اون یک مپ ریختته باشی تو بازی و درست تو همون منطقه هم بوده ،پس شما این دو فایل رو قبل عوض کردین و اگر الان اینا رو جایگزین کنین باز تنظیمات اون مپ قبلی از بین میره و بهتره که به صورت دستی عمل کنین. یعنی فایلها رو بریزین تو جی تی ای 3 و بعد برین تو مید ادیتور و تو هر منطقه ای که میخواین وارد کنین. دقیق یادم نیست ولی تا جایی که یادمه توضیح میدم.
یک نوار ابزار هست سمت چپ که اون بالا تو سربرگهاش باید سومی یا یکی مونده به آخری رو بیاری و هر منطقه ای رو که میخوای تیک بزنی و اون پایین گذینه رندر رو بزنی. بعد اون قسمت از نقشه بازی میاد و جسم رو وارد میکنی که فک کنم یک دکمه هست همون پایین که میزنی و جسم جدید رو وارد میکنی.
من نگرفتم چی شد ! شرمنده .................
برای چی؟من نگرفتم چی شد ! شرمنده .................
چیشو نفهمیدی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)