آقا مخبر اینجا اصلا خودش فکر کنم ایرانسلیه.
هر چی من از ایرانسل بدگویی میکنم،زرتی پاک میکنه.
SONY XPERIA Z3
آقا مخبر اینجا اصلا خودش فکر کنم ایرانسلیه.
هر چی من از ایرانسل بدگویی میکنم،زرتی پاک میکنه.
SONY XPERIA Z3
در مجارستان دولت یه طرح احمقانه ای داد که بر گیگ اینترنت مالیات وضع کنه شهر به هم ریخت همه اومدن بیرون تظاهرات کردند برای دفاع از حق خودشون دولت از تا دید اوضاع به هم ریخت از تصمیمش کامل برگشت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما ایرانیها از مجارها کمتریم؟ میگیم از بسته اینترنت ایرانسل اصلا استفاده نکنید و در شبکه های اجتماعی اعتراض خودتونو بطور گسترده نشون بدید. برای اینکه خودمون از یه اینترنت با قیمت نرمال (نه ارزون تازه...) بهرمند بشیم.
Last edited by dj77; 22-12-2014 at 19:46.
این هم اضافه کن باور فکر کنم اگر حتی احمدی نژاد هم بود علت نقض حریم خصوصی این رو قبول نمی کرد
فیلترینگ هوشمند قرار نیست در گتوی بینالملل اجرا شود زیرا پیچیدگیها در گتوی زیاد است و از این رو فیلترینگ هوشمند در لایههای دسترسی خواهد بود که ممکن است لایه دسترسی شرکتهای ISP، اپراتورها یا استانی باشد و این هنوز مشخص نیست.
خسروی تصریح کرد: در فیلترینگ هوشمند شرایط کاربر از جمله سن، شغل و تحصیلات بررسی میشود و سطوح مختلف فیلترینگ تعریف میشود که در این باره تشخیص و احراز هویت کاربر بخشی از کار است.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت تصریح کرد: به این ترتیب با فیلترینگ هدفمند کاربران در سطوح خود به محتواها دسترسی پیدا میکنند و هدف از این کار این است که دیگر نیاز به فیلترشکنها نباشد. - See more at: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by khoodet; 22-12-2014 at 19:49.
ایرانسل دید هر دوره گرون میکنه کیفیت کم میکنه ملت باز میخرن اینبارم دلش قرص بوده که اینهمه گرون کرده، باور کنید کافیه ده روز از نت استفاده نکنیم همین ایرانسل هم سرعت بالا میبره هم قیمتارو کم
احتمالش خیلی زیاده با رایتل و همراه اول ریختن رو هم اونا هم گرون میکنن پس دل خوش نباشین به رایتل و همراه اول.. فقط تحریم کنیم
برا من که یه پستو دو سه بار حذف میکنه یه بار نشد پستی بدیم تو این تاپیک حذف نشه![]()
حذف شود حذف شود حذف شود
Last edited by Fusi0n; 22-12-2014 at 21:23.
این نادان ها بجای اینکه این پول های میلیاردی رو صرف افزایش پهنای باند و زیرساخت بکنند دارند صرف چه چیزهای بیهوده و باطلی میکنند!!!!!!!!
اخرش هم این فیلترینگ هوشمند تبدیل میشه به همون طرح vpn ملی که قرار بود یکی دو سال پیش ارایه بدن و شکست خورد
یه بارگی بیان اینترنت رو جمع کنن و مارو راحت کنن
آقای مخبر عزیز هر چی دوست داری پاک کن.
اصلاً بن ام کن.
میرم rznrz07 رو درست میکنم.
ولی روی تو یکی رو کم میکنم.
SONY XPERIA Z3
میگم داداش شما تو این جو اعتراض گیر دادی ها!
خوب بنده خدا خودش توضیح داد مجبور به خاطر بعضی مسایل پست هایی که خیلی تند هستند رو پاک کنه
حالا شما خیلی به دل نگیر و قضیه رو ول کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)