من یه مشکل دارم 15 درصد از بازی را رفتم(همه مراحل اصلی داستان) ولی نمیتونم به 911 زنگ بزنم؟ وقتی میزنم 911 نمیشه شماره گیری کرد و وقتی دکمه شمارگیری (راست ماس) را میزنم بازم عدد یک را میزنه و شماره گیری فعال نمیشه؟ مشکل از چیه؟
من یه مشکل دارم 15 درصد از بازی را رفتم(همه مراحل اصلی داستان) ولی نمیتونم به 911 زنگ بزنم؟ وقتی میزنم 911 نمیشه شماره گیری کرد و وقتی دکمه شمارگیری (راست ماس) را میزنم بازم عدد یک را میزنه و شماره گیری فعال نمیشه؟ مشکل از چیه؟
عزیز آخر بازی تاکسی میخوای چی کار یکی از دوستات اسمش یادم نیست اگه باهاش خوب باشی با هلی کوپتر میبردت.در ضمن کیف این بازی به ماشین سواریش.
شما یکم بازی رو برو احتمالا حل میشه.ایراد از بازی نیست.![]()
ببين 2 بار بايد بالا رو بزني بار اول گوشي رو در مياره ولي كي پد فعال نيست بازم بايد بالا رو بزني كه كي پد بياد بالا اونوقت شماره گيري مي كنه
اونو میدونم دوبار میزنم و شروع به شماره گیری میکنه ولی دکمه سبز شمارگیری برایه 911 فعال نمیشه
راستی دیگه برایه من مرحله نمیاد فقط هرجا میرم آرم تفنگ اسلحه فروشی تویه نقشه هست که وقتی میرم هیچ اتفاقی نمیوفته راستی یه مسیج هم از طرف B اومده که گفته برو یکی رو تویه کامپیوتر پلیس بجور وبکش اون کیه؟(این اس ام اس بعد از کشتن vilas همونی که بدستور همین فرد تویه کامپیوتر جستمش و کشتمش اومده)
شما برو یه ماشین پلیش بردار.توش E رو بزن اون اسم رو که باید به شهادت برسونی رو سرچ کن.بعد مسیر رو نشون میده.مثل بسیجی ها برو بالاپشتبوم ببند به تیربار(کسی نبینه)
دوستان میخوام ویندوز عوض کنم.چه سیوی رو باید کپی کنم.
میشه کمی واضح تر توضیح بدی.اگر منظورت مسیر سیو هست تو چند صفحه قبل هست
مي ري My Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegames و فايل SGTA400 رو كپي برميداري البته قبل همه چيز برو توي بازي و يه بار برو خونه ات و بخواب تا پيشرفت بازي حتما روي فايل SGTA400 سيو بشه.
سلام
میشه بگید چطوذی میتونم آهنگ مورد علاقه ی خودم رو روی بازی اجرا کنم یعنی یکی از آهنگ های رادیو ماشین ها بشه
ممنون
بفرما:
دوستانی که می خوان تو ماشین آهنگ مورد علاقه شون رو گوش بدن به این ترتیب عمل کنند.
اول باید آهنگ رو کپی کنید مثلا اگه تو درایو ای یه آهنگ دارید روش کلیک راست کنید بعد کپی رو بزنید بعد برین تو این مسیر:
C:\Users\----\Documents\Rockstar Games\GTA IV\User Music
آهنگشون رو paste short cut کنند
حالا برید تو بازی به این شیوه عمل کنید . از چپ به راست: تذکر:قبل از استارت بازی این کارارو انجام بدید.
options-audio-independence fm mode* = sequential-complete scan
حالا برید توبازیسوار یه ماشین بشید فرکانس رو رو بذارید رو independence
=* جلوی i Independence fm modeیه جا نوشته radio رواون یکی دو بار کلیک کنید تا بشه sequential
مشکلی داشتید بگید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)