بلو فور من 2 درجه داره درجه دو 4500 و درجه یکش حدود 14-15 تومن پخش میشه.ااون 7 تومنی صددرصد درجه دو بوده
بلو فور من 2 درجه داره درجه دو 4500 و درجه یکش حدود 14-15 تومن پخش میشه.ااون 7 تومنی صددرصد درجه دو بوده
این قیمت 7 تومن مال 1.5 سال پیشه .منظورم اینه آخه تو این مدت چقدر باید جهش داشته باشه؟
داداش 3 تومن پول دادی انتظار داری بهت عطر هات بلک بدن ؟![]()
انوقت شما از اون امار های 1 در 100000000000000000000000 هستید که از این بو خوشتون نیومده![]()
![]()
بوی دستشویی ها مشهد رو میده ریو کالکشنییییییییییییییییییییییییی d::::::::::::::::
البته مردم اینجوری میگن ما که نبوییدیم![]()
میدونم ولی شما نبودی گفتی بوی ادکلن های میلیونی رو میده؟دیگه انتظار نداشتم بوی عطر جا نماز رو بده
البته جسارت نباشه...
والا من 2-3 بار ریو کالکشن زدم چند نفر گفتن ادکلنت چیه! چه بوش خوبه!! منم راستشو گفتم! گفتم مثلا هپی کیلینیک از نوع تقلبی!
ولی من به شما هم توصیه میکنم حتماً شماره 24 بیک رو امتحان کنید
بوش عالیه
من چند روز پیش بلو فور من خریدم 25 تومن با برچسب شبنم پخش بوش هم خوبه راضیم
آره حسین جان ادکلن بدی نیست.ولی نمیدونم چرا 4 برابر شده قیمتش.تازه پرفیوم شاپینگ که 30 و خورده ای زده.1 جای کار میلنگه.یا اینا بیخودی 4 برابر شدن یا این ادکلنایی که مارک هستن همه فیک هستن که 4 برابر نشدن .
اونجایی که خریدم همیشه عطرهامو ازش میخرم اتفاقا همین رو گفت که قیمت جدیدش 30 تومن شده.
دولچه گابانا پور هوم هم 100 میلش رو 90 میداد که دلم نیومد بگیرمش. تابسون تمومید رفتم تو فکر عطر گرم....معرفی کنیییید
سلام
من میخوام برای دوست پسرم عطر یا ادکلن بگیرم. نمیخوام زیاد گرون باشه قیمتش. اما بوش خوب باشه.
از اونجایی که وارد نیستم، از شما میخوام کمکم کنین.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)