امروز یکی تو تیممون نامی بود ap رفت خیلی توپ بازی میکرد منم با tryn اون q میکرد منمe نصف جونشون میپرید![]()
امروز یکی تو تیممون نامی بود ap رفت خیلی توپ بازی میکرد منم با tryn اون q میکرد منمe نصف جونشون میپرید![]()
دوستان میگم یه نگاهی به این تاپیکم بندازید برای رنک بازا خوبه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چمپ جدیدی که قراره بیاد (Lucian) تو لیست چمپ های پروفایل اومده ولی تو Store نیست ... Shen رو که از Subzero کپی کردن. اینم که اسکین دومش کپی Raven از بازی Tekken ست. مثل اینکه ایده گرافیکی کم آوردن ، ظاهر کارکتر بازیهای دیگه رو با یکم تغییر میارن تو لیگ.فردا پسفردا هم لابد Spiderman و batman و بقیه بروبچز تشریف میارنبه نظرتون یه مقداری بیش از حد چمپ نساختن؟ بازی دیگه اشباع شده از ابیلیتی های تکراری که تو چندین چمپ وجود دارن
نه این طور نیست من تاحالا به 100 تا ساپورت honor دادم و فقط به اون ها نه به هیچ کس تو تیم ام. آدم اگر شعور داشته باشه می فهمه که ساپورت خوب بوده یا نه.
خوب به نظرت این خارجی ها شعور دارن؟؟من بحث خودم و تو برو بچ دیگه ایران رو که نمیکنم منظورم این خارجی های خنگوله
![]()
خیلی خیلی خیلی بیشتر از این دوتا که گفتی کپی کردنچمپ جدیدی که قراره بیاد (Lucian) تو لیست چمپ های پروفایل اومده ولی تو Store نیست ... Shen رو که از Subzero کپی کردن. اینم که اسکین دومش کپی Raven از بازی Tekken ست. مثل اینکه ایده گرافیکی کم آوردن ، ظاهر کارکتر بازیهای دیگه رو با یکم تغییر میارن تو لیگ.فردا پسفردا هم لابد Spiderman و batman و بقیه بروبچز تشریف میارنبه نظرتون یه مقداری بیش از حد چمپ نساختن؟ بازی دیگه اشباع شده از ابیلیتی های تکراری که تو چندین چمپ وجود دارن
کپی که نه الهام گیری بهتره بگم
چیز بدی هم نیست
توی خود ویکی لول همه اینا رو توضیح داده
الهام گیری هاشونم فقط مختص شکل چمپ نیست
دیالوگ ها ، حرکات ، رقص و خیلی چیزای دیگه رو هم الهام گرفتن که نمی دونی
مثلا یکیش این رقص lee sin الهام گرفته از فیلم فوتبال شائولین هست(بازم میگم این که گفتم فقط یکشه خیلی زیاد الهام میگیرن)
همچین گفتی برا رنک بازا خوبه گفتم فیکس پینگ پیدا کردی
90 درصد مشکل رنک بازا فعلا پینگه تازه توی Solo\duo که از اسمش پیداست یه نفر را می تونی ببری یا تنهایی بری میخوای با کی صحبت کنی؟!
تیمی ها هم که معلومه 100 از نرم افزار واسه صحبت کردن استفاده می کنند حالا اونا که تیمشون اون بالاهاست پینگشونم ردیفه اینترنتشون نا محدود((دیگه از خدا چی می خواند؟؟)) اسکایپ
تیمایی هم مثل تیم ما که بد بخت بی چارند تیم اسپیک استفاده می کنند![]()
امروز هر جی بازی کردم تو جفت تیما مستر بود !!!!چیکارش کردن اینو ؟؟؟ چپو راست پنتا میگیره سابقه نداشت من با jax و trynda انجوری از مستر بخورم !!!!گند کشیدن به بازی ؟؟ اول بازی میگم who pick master ????
شاید 20 دست شده از صبح تا الان همشون توش مستر بود!!!!![]()
کلا این yi چمپ نوبیه. با کم ترین اسکیل میشه باش عالی بود.
تنها راه حل اینه اینا removeکنن از بازی![]()
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)