سلام
این هاردهای 8 ترابایت سیگیت به نظرتون کی وارد ایران میشه؟
مدل (STDT8000100)
توی آمازون قیمتش 299.99 دلار هست
یعنی تقریباً 1,020,000 تومان و قیمت با توجه به حجمش خیلی مناسبه
سلام
این هاردهای 8 ترابایت سیگیت به نظرتون کی وارد ایران میشه؟
مدل (STDT8000100)
توی آمازون قیمتش 299.99 دلار هست
یعنی تقریباً 1,020,000 تومان و قیمت با توجه به حجمش خیلی مناسبه
هارد 1ترا تا قیمت 250 چی خوبه؟ ضد ضربه بودن مهم نیس واسم
میشه یه توضیحی درباره مارک های هارد اکسترنال بدین
سلام .
در مورد انتخاب از بین اینترنال و یا اکسترنال :
1. اگر میخواهید در تمام مدتی که سیستمتان روشن هست به اطلاعات هارد دیسک دسترسی داشته باشید .
2. اگر جابجا نمیکنید (مثلاً با لپتاپ ببرید مسافرت) .
3. اگر فقط روی یک سیستم میخواهید استفاده کنید ، مثلاً قصد ندارید به TV یا به سیستم دیگر متصل کنید (به جای اینکار میتوانید از قابلیت شبکه و DLNA استفاده کنید) .
پس با توجه به شرایط گفته شده توصیه میکنم هارد دیسک اینترنال بخرید که نسبت به هارد دیسکهای اکسترنال امنیت بیشتری دارند و احتمال کمتری هست خراب شود .
اگر سرعت برای شما مهم هست ، سیگیت را باید انتخاب کنید (هم اینترنال و هم اکسترنال) . البته هارد دیسکهای چهارترابایتی سیگیت 5900rpm هستند با اینحال سرعت بیشتری نسبت به WD Green دارد .
سلام .
گرچه از نظر قیمت خیلی مناسب هست ولی سرعت بسیار پایین تری نسبت به مدلهای کم حجم تر از خود دارد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست Sequential ، سرعت خواندن و نوشتن به ترتیب 68.83MB/s و 37.29MB/s در حالت raw هم به ترتیب 85.69MB/s و 38.88MB/s هست . ولی از آنجایی که فقط برای آرشیو دیتا استفاده میشه ، سرعت پایین نباید مهم باشه . در مورد اینکه کی وارد ایران میشه اطلاعی ندارم .
میتونید یکی از دو مدل WD my passport ultra و یا Seagate Backup plus slim انتخاب کنید . حتماً یک کیف مناسب هم بخرید چون ضد ضربه هم نیستند .
نظرتون درباره بقیه مارک ها چیه مثلا سیلیکون پاور ای دیتا؟؟؟؟؟
و اینکه هاردی ک وای فای داشته باشه چنده قیمتش؟
دوستان من قصد خرید یک هارد اکسترنال دارم که در جابجایی دچار مشکل نشه(1 ترا)
الان که چک کردم Adata دو مدل داره HD650 و HD710 را داره.
Silicon Power هم هست که بنظر هاردهای بدی نمیانA15 و A30
ضد آب بودن برام زیاد مهم نیست
بنظرتون کدوم مناسب تره؟
و یک سوال دیگه اینکه با وجود هاردهای ضد ضربه ای مثل هاردهای بالا و تفاوت قیمت کم آیا خرید هاردهای مثل Adata HV620 و Western Digital My Passport و یا Seagate Expansion کار درستی هست؟!!
Last edited by aluminum; 09-04-2015 at 18:22.
1. پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین تاپیک را مطالعه کنید که در مورد بقیه برندها توضیحاتی دادم . از آنجایی که ضد ضربه و آب برای شما مهم نبود از این برندها پیشنهادی ندادم .
2. دیـجـیـکـالـا مدل یکترابایتی Seagate Wireless Plus رو 697 هزار تومن میده . البته اگر در بازار بگردید حتماً ارزانتر هم پیدا میکنید . دوترابایتی همین مدل هم حدود 830 هزار تومن و دوترابایتی My Passport Wireless در حدود 880 هزار تومن میتونید در بازار پیدا کنید . قیمتها حدودی هست و با توجه به گارانتی و انصاف فروشنده و ... متغیر خواهد بود .
نظرات دیجی رو که میخوندم درباره هاردی که توضیح دادین یکی از کاربرا گفته بود مدل جدید تری از وسترن ب نام wd my passport ultra metal اومده نظر شما در باره اون چیه؟
2. سوال دومم در مورد هارد سیگیت هست یه قابلیت داشت به نام موبایل بک اپ خواستم یه توضیحی بدین چون سایت فارسی پیدا نکردم ک اطلاعات بگیریم ایا این قابلیت اون هارد وسترن هم داره؟ چون واسم خیلی مهمه اطلاعات مستقیم از گوشی بفرستم ب هارد
Last edited by mf70; 09-04-2015 at 19:11.
سلام
کدوم یکی از این مدلها رو برای آرشیو پیشنهاد میکنین ؟
1- Western Digital My Book External Hard Drive - 4TB
2- Seagate Backup Plus Desktop External Hard Drive - 4TB
3- Seagate Expansion Desktop External Hard Drive - 4TB
4- Seagate Backup Plus Fast Portable External Hard Drive - 4TB
اگه مدل بهتری مد نظرتون هست هم بگید ،
طول عمر دستگاه برام مهمتر از سرعتش هست ، هارد 4 ترا هست که به آدابتور نیاز نداشته باشه و کوچکتر باشه توی همین رنج 600 تومن ؟
Last edited by User720; 09-04-2015 at 21:47.
مهمترین تفاوت مدلهای metal در بدنه و باکس آن هست در بقیه موارد مثل مدل و مشخصات هارد دیسک بکار رفته و حتی نرم افزارهای موجود تفاوتی با مدلهای عادی (ultra) ندارد .
با استفاده از اپلیکیشن WD My Cloud Mobile میتونید به اطلاعات هارد دیسک دسترسی داشته باشید و حتی از اسمارتفون فیلم ، عکس و ... را به هارد دیسک آپلود کنید .
سلام .
طول عمر بستگی به عواملی از جمله کیفیت خود هارد دیسک و از همه مهمتر نحوه نگهداری و استفاده دارد . کیفیت هر سه مدلهای لیست شده خوب هستند و از این نظر جای نگرانی ندارد .
از آنجایی که قبلاً گفته بودید سرعت برای شما مهم هست من پیشنهاد میکنم Seagate Backup Plus Desktop را انتخاب کنید مدل سوم هم فرقی با مدل دوم ندارد بجزء شکل ظاهر و امکانات نرم افزاری .
هارد دیسک چهارترابایتی بی نیاز به آداپتور موجود هست ولی بودجه شما محدود هست (حدود 920 هزار تومن) .
سلام و خسته نباشيد.
يه سري سوال داشتم كه ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
من نياز به هارد دارم. برام داخلي و خارجي بودن مهم نيست. قيمت هم خيلي مهم نيست. قضيه اي كه خييلي برام مهمه، عمري بودن و بدون مشكل بودن و سريع بودنش هست. مصرف اصليه من براي اين هارد، آرشيو فيلم و سريال و عكس و فيلم خانوادگي هست و روي دونه دونه اين فايل ها وسواس دارم.
با توجه به نياز هام بايد بالاتر از ٤ ترابايت باشه(٦يا٨). اولويت با وسترن ديجيتال هست.
پيشاپيش ممنون. اگه اطلاعات ديگه اي نياز هست بگم، بفرمائيد.
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)