تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 752 از 946 اولاول ... 252652702742748749750751752753754755756762802852 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,511 به 7,520 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

دوستانی که Nod32 ، Avira و سوییت های دیگر را دارند میشه لطف کنند و تست هوش مصنوعی بزنند با این 8 مورد لطفا
    سلام xman جان
    دوست عزیز من که گفتم با"هروستیک "یا همون هوش مصنوعی اویرا رو تست کردم.هروستیک 5 مورد شناسایی کرد.
    برای خودم با گارد هم تست کردم که باز
    هم شناسایی همون 5 مورد بود...
    اما چشم من با اویرا فری یه بار دیگه تست میکنم و شات میذارم.
    ببخشید من اسمتونو نمیدونستم....
    Last edited by aylar6888; 24-11-2012 at 15:53.

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

مثل اینکه باز رفتارشناسی و هوش مصنوعی رو باهم یکی کردین
    این دو فرق دارند بله هوش مصنوعی آپدیت هم میشه و الگوهای جدیدی بهش اضافه میشه
    قبلا در این مورد توضیح داده شده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 6 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

سلام

تا به امروز چنین تعریفی نشنیده بودیم. . . . . مگه میشه هوش مصنوعی آپدیت هم داشته باشه ؟؟؟؟!!!

تست هوش مصنوعی هیچ ارتباطی به آپدیت و دیتابیس سوییت ها ندارد

برای تست رفتار شناسی یا هوش مصنوعی یا هوریستیک یا پرواکتیو : محافظ آنتی ویروس خاموش می شود , ویروس ها اجرا ؛ تمام شد

یا اینکه سوییت شما جلوی فعالیت را خواهد گرفت یا اینکه نخواهد گرفت در همه سوییت ها هم به سادگی امکان داره عزیز

موفق باشید
    سلام
    خوب شد حداقل امروز شنیدید چون هوش مصنوعی ارتباط بسیار نزدیکی بادیتا بیس داره!!! در ضمن وقتی یه فایل رو اسکن میکنیم هوش مصنوعی هم در اسکن دخیله اون چیزی رو که شما میفرمایید رفتار شناسی هست که تا فایل اجرا نشه نمیتونه تشخیص بده که فایل مخربه یا خیر...

5. 5 کاربر از noproblem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

مثل اینکه باز رفتارشناسی و هوش مصنوعی رو باهم یکی کردین
    این دو فرق دارند بله هوش مصنوعی آپدیت هم میشه و الگوهای جدیدی بهش اضافه میشه
    قبلا در این مورد توضیح داده شده
    سلام
    خوب شد حداقل امروز شنیدید چون هوش مصنوعی ارتباط بسیار نزدیکی بادیتا بیس داره!!! در ضمن وقتی یه فایل رو اسکن میکنیم هوش مصنوعی هم در اسکن دخیله اون چیزی رو که شما میفرمایید رفتار شناسی هست که تا فایل اجرا نشه نمیتونه تشخیص بده که فایل مخربه یا خیر...
    اوکی

من الان دقیق متوجه این قضیه شدم

خیلی خیلی ممنون چون اطلاعات ناقص بنده کامل شد امروز ؛ بسیار بسیار ممنون از دوستان
    Last edited by xman681; 24-11-2012 at 00:11.

7. 4 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام

تا به امروز چنین تعریفی نشنیده بودیم. . . . . مگه میشه هوش مصنوعی آپدیت هم داشته باشه ؟؟؟؟!!!

تست هوش مصنوعی هیچ ارتباطی به آپدیت و دیتابیس سوییت ها ندارد

برای تست رفتار شناسی یا هوش مصنوعی یا هوریستیک یا پرواکتیو : محافظ آنتی ویروس خاموش می شود , ویروس ها اجرا ؛ تمام شد

یا اینکه سوییت شما جلوی فعالیت را خواهد گرفت یا اینکه نخواهد گرفت در همه سوییت ها هم به سادگی امکان داره عزیز
    مثلا

موفق باشید
    دوستان یکم توضیح دادن کلا بحث پیچیده ای هستش رفتار شناسی زیر مجموعه هوش مصنوعی هستش و کلا اینها به هم وابسته هستن

کلا بر عکس اینکه شما گفتی میشه گفت :
    کاملا هم به آپدیت آنتی ویروس ها بستگی داره
    (مثلا وقتی شما میدونی چیزی خطرناکه حتما باید امتحان کنی تا بفهمی خطرناکه؟ )
    وقتی آنتی ویروس میدونه این مخرب ویروسه و توی دیتابیش داره عکس العمل نشون میده تمام و اگه نباشه در دیتابیس رفتارش را بررسی میکنه که این باز هم میتونه از دیتابیس کمک بگیره (رفتار مشابه و ....) یعنی کاملا دیتابیس تاثیر داره و بخصوص در مقاسیه تاریخه آپدیت تاثیر داره

یعنی شما چجوری میتونی تنظیم کنی که اگه ویروسی را میشناسه کاری به دیتابیسش نداشته باشه و اگه رفتارش مشکوک بود ویروس تشخیصش بده!
    وقتی قصد مقایسه مثلا کسپر و نورتون را داریم اگه هر دو در دیتابسشون مشخصات ویروس باشه دیگه این چه مقایسه هوش مصنوعی هستش هر دو شناسایی می کنند و تمام
    پس بر طبق حرف قبلی خودم باید واسه یک تست هوش توی شرایط برابر تاریخ آپدیت باید یکی باشه و ویروس بعد از تاریخ مورد نظر ساخته شده باشه تا تشخیص بر اساس هوش مصنوعی باشه
    مسئله دیگه چجوری وقتی محافظ خاموشه(همینطور محافظت پنهانی) میتونه جلوی ویروس را بگیره؟
    Last edited by ..::(10)::..; 22-11-2012 at 18:48.

9. 3 کاربر از ..::(10)::.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

دوستان یکم توضیح دادن کلا بحث پیچیده ای هستش رفتار شناسی زیر مجموعه هوش مصنوعی هستش و کلا اینها به هم وابسته هستن

کلا بر عکس اینکه شما گفتی میشه گفت :
    کاملا هم به آپدیت آنتی ویروس ها بستگی داره
    (مثلا وقتی شما میدونی چیزی خطرناکه حتما باید امتحان کنی تا بفهمی خطرناکه؟ )
    وقتی آنتی ویروس میدونه این مخرب ویروسه و توی دیتابیش داره عکس العمل نشون میده تمام و اگه نباشه در دیتابیس رفتارش را بررسی میکنه که این باز هم میتونه از دیتابیس کمک بگیره (رفتار مشابه و ....) یعنی کاملا دیتابیس تاثیر داره و بخصوص در مقاسیه تاریخه آپدیت تاثیر داره

یعنی شما چجوری میتونی تنظیم کنی که اگه ویروسی را میشناسه کاری به دیتابیسش نداشته باشه و اگه رفتارش مشکوک بود ویروس تشخیصش بده!
    وقتی قصد مقایسه مثلا کسپر و نورتون را داریم اگه هر دو در دیتابسشون مشخصات ویروس باشه دیگه این چه مقایسه هوش مصنوعی هستش هر دو شناسایی می کنند و تمام
    پس بر طبق حرف قبلی خودم باید واسه یک تست هوش توی شرایط برابر تاریخ آپدیت باید یکی باشه و ویروس بعد از تاریخ مورد نظر ساخته شده باشه تا تشخیص بر اساس هوش مصنوعی باشه
    مسئله دیگه چجوری وقتی محافظ خاموشه(همینطور محافظت پنهانی) میتونه جلوی ویروس را بگیره؟
    خب من با هوش مصنوعی کار نکردم و اطلاعاتی در موردش ندارم ولی

رفتار شناسی امسی سافت اصلا ارتباطی با آپدیت و دیتابیس آنتی ویروس نداره و کاملا مجزا عمل میکنه الگوریتم هایی داره که طبق اون رفتار ها را بررسی میکنه و به کاربر رفتار های پنهانی را نمایش میده

اگر برنامه را کاربر باز کرده باشه که هیچ در غیر اینصورت مسدود و قرنطینه میشه فایل ؛ البته این ماژول به شبکه امسی سافت هم متصل هست که میتونه نسب به تصمیم سایر کاربر ها برای شما تصمیم حداکثری بگیره

مثلا مثل این پیغام

What does it detect
    Currently the Emsisoft Behavior Blocker can detect the following malware types
    Email worms
    Spyware/Adware
    HiJackers
    Backdoor trojans
    Trojan downloader with reverse connection logic
    Dialers
    Keylogger
    Rootkits
    Viruses

In addition, the Behavior Blocker can monitor and stop any of the following actions

Installation of new drivers and services
    Any kind of process manipulation like DLL-injection, code-injection, patching, termination, etc
    Installation of new BHOs Browser Helper Objects
    Changes to your Internet Explorer configuration
    Hidden installations of software
    Changes to your Hosts file redirects domains
    Installations of debuggers on the system

11. 4 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال برام پیش اومد همین الان...
    تا اونجایی که من یادمه قراره اینجا بدافزار هایی برای دانلود قرار داده بشه که بدون دابل کلیک هیچ آسیبی نمیتونن به سیستم بزنن!!یعنی خاصیت اتوران ندارن!
    اینم گفته ی یکی از اساتید انجمن در مورد ویروس 02 یا همون بولدوزر :

2.خیر بدون دابل کلیک نمیتونه اسیبی بزنه
    برای بی خطر بودن تست حتما هم باید از این دست ، بدافزار ها استفاده شه دیگه...وگرنه باید در همین تاپیک حلوا و خرمای سیستم هامونو به هم تعارف کنیم که...
    اما سوالم اینجاس...
    حالا اومدیم یه روزی...
    سیستممون ناخودآگاه آلوده به همچین بدافزار هایی شد(که بدون دابل کلیک خطری ندارن)!!!
    اونموقع هم پس فرقی به حالمون نمیکنه دیگه...آره؟
    چون تا وقتی دابل کلیک نشه رو بدافزار ها خطری نداره! (تازه؛ما در اکثر مواقع این بدافزار هارو در جاهای پرت و دور افتاده ی سیستم میبینیم؛نه دمه دستمون! )
    پس با این حساب؛چه انتی ویروسمون این بدافزار هارو بشناسه و چه نشناسه هیچ فرقی به حالمون نمیکنه؟؟
    یا قضیه به شکل دیگه ای هستش؟

13. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

کلود آنتی ویروس Hitman Pro هر 100 تا بدافزار رو شناسایی کرد

Emsisoft AntiMalware Free تونست 98 تا از بدافزار هارو شناسایی کنه و 2 تا هم از زیر دستش در رفت

کلودآنتی ویروس Panda هم تونست هر 100 بدافزار رو شناسایی کنه ولی یکی از اونها رو نتونست پاکسازی کنه

Malwarebytes Anti-Malware هم بسیار خوش درخشید و تنها 51 بد افزار ها رو شناسایی کرد که شدیدا نا امید شدم ازش (حتی به عنوان مکمل در کنار آنتی ویروس اصلی)

و SUPERAnti Spyware هم تنها تونست 33 تا از این سری بدافزار هارو شناسایی کنه! با این حال اونقدری که از مالوربایت انتظار داشتم از سوپرآنتی اسپای ور انتظار نداشتم و واسه همین زیاد هم برام عجیب نبود این درصد از شناسایی!هرچی باشه از اسمش معلومه که!!آنتی اسپای وره!نه آنتی مالور !! (هر چند از اولش هم زیاد اعتقادی بهش نداشتم )

و اینم نتیجه ی خیره کننده ی Windows Defender که ثابت کرد ماکروسافت به صوت مجانی خون به پشه نمیده!!! بعدش یه آنتی مالور بسازه به صورت رایگان که اندازه ی PANDA CLOUD Antivirus(رایگان) شناسایی داشته باشه یا فایروالش مثل COMODO قدرتمند و قابل اعتماد ؟؟؟!!!

Last edited by S0R3N4; 23-11-2012 at 18:26.

15. 7 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

سلام دوست عزیز:
    مخربهایی که دارای فایل اجرایی باشن با دبل کلیک و اوپن کردن فعال میشن.اونم وقتی بی خطره که ما فایلهامونو کامل بشناسیم.خودمونم شناختیم .شاید کس دیگه از کامپیوترمون استفاده کرد و ......همه دارای این حالت نیستن.حدود 5 درصد از مخربها به سیستم آسیب میزنن اما خیلیهاشون هم رفتارهای متفاوت حتی در سیستمهای مختلف دارن.مثلا تکثیر بی رویه و جاسوسی و......
    در ضمن ویندوز دیفندر یه ابزار آنتی اسپایور هست.شما اگه میخوای ماکروسافت رو محک بزنی باید از microsoft security essential استفاده کنی و با اون تست بزنی.
    اما اینکه یک تنه جور چند نفرو کشیدی من یکی بهت آفرین جانانه میگم.شما روی یک سیستم اینها رو تست کردی یا چند تا سیستم داری/؟؟اگه روی یه سیستم اینهمه نرم افزار نصب باشه که میپوکه....
    خسته نباشی و پیروز و پاینده باشی
    Last edited by aylar6888; 23-11-2012 at 21:41.

17. 2 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کلود آنتی ویروس Hitman Pro هر 100 تا بدافزار رو شناسایی کرد

Emsisoft AntiMalware Free تونست 98 تا از بدافزار هارو شناسایی کنه و 2 تا هم از زیر دستش در رفت

کلودآنتی ویروس Panda هم تونست هر 100 بدافزار رو شناسایی کنه ولی یکی از اونها رو نتونست پاکسازی کنه

Malwarebytes Anti-Malware هم بسیار خوش درخشید و تنها 51 بد افزار ها رو شناسایی کرد که شدیدا نا امید شدم ازش (حتی به عنوان مکمل در کنار آنتی ویروس اصلی)

و SUPERAnti Spyware هم تنها تونست 33 تا از این سری بدافزار هارو شناسایی کنه! با این حال اونقدری که از مالوربایت انتظار داشتم از سوپرآنتی اسپای ور انتظار نداشتم و واسه همین زیاد هم برام عجیب نبود این درصد از شناسایی!هرچی باشه از اسمش معلومه که!!آنتی اسپای وره!نه آنتی مالور !! (هر چند از اولش هم زیاد اعتقادی بهش نداشتم )

و اینم نتیجه ی خیره کننده ی Windows Defender که ثابت کرد ماکروسافت به صوت مجانی خون به پشه نمیده!!! بعدش یه آنتی مالور بسازه به صورت رایگان که اندازه ی PANDA CLOUD Antivirus(رایگان) شناسایی داشته باشه یا فایروالش مثل COMODO قدرتمند و قابل اعتماد ؟؟؟!!!

سلام

نمیدونم به این همه نرم افزار امنیتی که روی سیستم شما هست تبریک و تحسین بکنم یا بخندم و بگذرم.
    قصد ایجاد تمسخر یا چیز خاصی ندارم ولی فکر کنم شما در مورد الوده شدن یکم وسواس دارید؟؟
    ما یا از اینور پشت بام می افتیم یا از انطرف پشت بام..
    این همه نرم افزار دارید فقط برای اسکن ولی برنامه درست حسابی برای سوال کردن در مورد فایل یا پروسه یا برنامه ای ندارید !
    ماها فکر می کنیم سوییت زیاد داشته باشیم یعنی اخر سکیوریتی و اخر صفا و احساس امنیت کردن ولی باید بگم این ها فقط یک طرف قضیه هستند و الان مد شده که هرکس زیاد سوییت داشته باشه پیش خودش فکر میکنه که ایول الان همه من را به عنوان یک کسی که به دنبال امنیت هست می بینند. ولی نه البته شما را نگفتم.
    یه کومودو خالی یا یه کسپر یا یک امسی سافت پک کامل نصب بکنید و اینقدر دنبال این چیزهای کادب نباشید...فقط کم کننده از نظر من MBAM هست و تا حدودی Hitman pro بقیشون فقط برای تزیین و بلد هستند اعداد اعشاری برای نسخه جدید بیرون بدهند.
    اینم گفته ی یکی از اساتید انجمن در مورد ویروس 02 یا همون بولدوزر :
    این بلدزر اگر سوییت شما تمیز کانفیگ شده باشه هیچ تخریبی نداره.
    برای بی خطر بودن تست حتما هم باید از این دست ، بدافزار ها استفاده شه دیگه...وگرنه باید در همین تاپیک حلوا و خرمای سیستم هامونو به هم تعارف کنیم که...
    من نمیدونم این خط سوالی هست یا خبری یا جمله ساده یا تعجبی !

سیستممون ناخودآگاه آلوده به همچین بدافزار هایی شد(که بدون دابل کلیک خطری ندارن)!!!
    خب وقتی الوده میشه یعنی اجرا شدند دیگه و البته اگر این نوع برنامه ها ران بشن باید به فکر ویندوز جدید بود.

اونموقع هم پس فرقی به حالمون نمیکنه دیگه...آره؟
    فرق میکنه که شما الوده شدید : دی

چون تا وقتی دابل کلیک نشه رو بدافزار ها خطری نداره! (تازه؛ما در اکثر مواقع این بدافزار هارو در جاهای پرت و دور افتاده ی سیستم میبینیم؛نه دمه دستمون! )
    بله تا وقتی ران نشه ، هیچ مشکل و خطری نداره. خب سوییت روی کامپیوترت را عوض کن تا مخرب های دور افتاده در سیستمو بفهمی کجان و دارن چیکار میکنن.

پس با این حساب؛چه انتی ویروسمون این بدافزار هارو بشناسه و چه نشناسه هیچ فرقی به حالمون نمیکنه؟؟
    اگر شناخت خوبه ولی اگر نشناخت که باید برید دنبال عوض کردن ویندوز : دی مخرب ها کاره خودشون را می کنند و مخرب های جدید طوری نوشته می شوند که به عنوان مهمانی عمل می کنند که برای صاحب خانه هیچ مزاحمتی ایجاد نمی کنند .

یا قضیه به شکل دیگه ای هستش؟
    والا الان مخرب ها امضا دیجیتالی و به صورت به قول یک عزیز که گفتند : زیرو اکسس ها که از سرورهای ویژه Black Hole گسترش پیدا می کنند. بعضی از مخرب ها هم هستند که منتظر هستند شما تا مرورگر را باز کنیدتا توسط مرورگر اطلاعات به سرور ارسال کنند و یا با تزریق کد به یکی از پروسه های سیف باعث می شوند که پروسه سیف کاره مخرب را بکنه و اطلاعات را به سرور هکر ببره که زیرواکسس ها از این نمونه هستند.
    و حتی مخربی بود که یه فایل svchost.exe ایجاد می کرد که کسپر وارد لیست سفید کرده ولی چون برای وصل شدن برنامه سیف کسپر از من سوال میپرسه این svchost.exe فیک نتوانستند دیتا به سرور ببره.

باری ، اگر میدونستید مخربهای امروزی دنبال چه هدفی بودند اینقدر دنبال اسکنر نبودید. بلکه دنبال یک سوییت بودید که با کمک از یک مکمل ، کاره همه اسکنرها را بکنه .

یا حق .
    Last edited by Hidden-Hunter; 23-11-2012 at 20:37.

19. 5 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •