بله شبانه برقراره برای افرادی که قبلا این طرح را ثبت نام کرده اند...
به دو گوشی اسپلیتر وصله ؟ اگر وصله یا مشکل از اسپلیتر است یا تلفن شما ...
بله شبانه برقراره برای افرادی که قبلا این طرح را ثبت نام کرده اند...
به دو گوشی اسپلیتر وصله ؟ اگر وصله یا مشکل از اسپلیتر است یا تلفن شما ...
ببین شما باید به این صورت عمل کنی.
بری سر خط یک اسپلیتر وصل کنی اونجا.سیمی که میره برای سیم کشی خونه رو به خروجی تلفن اسپلیتر بزنی و یک سیم دیگه وصل کنی به خروجی مودم و برسونیش به مودم.
با این کار بهترین کیفیت رو دریافت میکنی.ولی اگر برات ممکن نیست انجامش بهتره که اسپلیتر رو بزنی به جایی که اولین تلفن رو وصل کردی یه خروجیش رو بدی به مودم و یکی رو بدی به تلفن
خیلی ممنونم دوست عزیز مودم مستقیما به ورودی دم در وصله و هر کدوم از گوشی ها هم جداگانه به یک اسپلیتر وصله یعنی دو تا اسپلیتر دارم این حالت چطوره به نظر شما؟
مودم با اسپلیتر وصله به دم در یا همینطوری ؟
بدون اسپلیتر
خوب همونطور که گفتم یه اسپلیتر بزن دم در یک سرشو بده به مودم و یک سرشو بده برای سیم کشی خونه
دوستان این IVR چی هست برای ثبت نام طرح یکساله بدون مودم حرفه ای
![]()
سلام
در پنل من وقتی روی 1 ماهه جزییات را میبینم زده 2 تا 7 99 درصد تخفیف
اما اگر سه ماهه انتخاب کنم در جزییات چیزی نمینویسه و یه صفحه خالی نشون میده
یعنی برای 1 ماهه فقط شبانه اینطوری حساب میشه ؟
برای مشترکین جدید شبانه 99 درصد اعمال نمیشه دیگه ؟ قدیمیها رو هم احتمالا بردارند ؟
سلام دوستان من تو نت خوندم ویندوز همیشه 20%از پهنای باند رو همیشه برای ارتباط با مایکروسافت و ارسال پیام همیشه به خودش اختصاص میده و میشه این پهنای باندو 0 کرد حالا می خواستم ببینم اکه این کار رو انجام بدم برای ویندوز مشکلی پیش نمیاد؟اخه برای من که خطم رو 3 مگ بسته شده 20 درصد میشه 70 80 کیلوبایت!!! درسته؟خب خودش خیلی میشه![]()
اینطور نیست که همیشه یه بخشی از پهنای باند رو در اختیار داشته باشه.وقتی خط شما روی 3 مگ بسته شده باشه نهایتش 2.8 مگ اون هم به خاطر مسائل مربوط به تکنولوژی adsl و خطه که اون 0.2 مگ از سرعت کم میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)