سلام.
من بیشتر موزیک گوش دادن مد نظرم هست و لی ترجیج میدم آمپ سینمای خانگی داشته باشم
سلام.
من بیشتر موزیک گوش دادن مد نظرم هست و لی ترجیج میدم آمپ سینمای خانگی داشته باشم
Last edited by yaroo89; 23-01-2013 at 10:19.
پس بلندگو هم میخوای 5.1 بگیری؟
فعلا ارزونترین بلندگو که هم تو موزیک و هم تو سینمایی قیمت خوب و صدای خوبی داشته باشه مدل 428 جامو هست.426 کمی ارزونتر هست ولی بعید می دونم گیرت بیاد.بلندگوها بین 1 تا 1.5 قیمت داره.حدود یه تومن هم هزینه آمپت میشه.
سلام دوستان . داشتم تو چاره میچرخیدم دیدم سینمای خانگی مدل HTZ-212 رو تخفیف داده . گفتم اینجا بگم شاید کسی قصد خرید داشته باشه . البته تخفیفش زیاد نیست اما باز تو این اوضاع و احوال از هیچی بهتره .
اینم لینکش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این تخفیف روزانه هستش و فکر کنم آخر امروز تموم بشه.

کیفیت این سیستم چه جوریه؟
مرسیhamidcrazy2 مبارك باشه
آمپ اين سيستم حتي تنظيم باس و تريبل هم نداره؟
بلندگوهاي اين تودوروكي يكي از ووفرها پسيو و فقط يه ووفر 6 اينچ داره. يكي از دلايل داي پخ پخ تو صداي زياد همين ضعف در ووفري كه داره.
مدل rs33 , es33 یکی از ووفرها اکتیو هست و اون یکی پشتیبانی کنندس و مگنت نداره ولی مل 777 جفت ووفرها کار می کنند.
چرا آمپ کنترل تریبل و بیس رو داره. ساب هم که جدا کنترل میشه.
اين كه خيلي عاليه
مباركتون باشه![]()

سلام دوستان
من یه تلویزیون شارپ 46le8300x دارم. می خوام یه سینمای خانوادگی بخرم
زیاد حرفه ای نیستم، کمتر از یه میلیون می خوام باشه، در ضمن فضای سالنم حدود 50 متره
می خوام تا اونجا که امکان داره با کنترل نلویزیونم مچ باشه
چه مدلی هیی را بهم پیشنهاد می کنید؟

سلام .
آیا یه سینماخانگی 1100 وات میتونه جواب گوی سالن 50-60 متری برای یه جشن تولد یا مهمونی ساده باشه ؟
آیا کیفیت و بلندی صدای مخصوص برای این جور مناسبت ها رو داره ؟ یا فقط در حد استفاده برای پخش فیلم هست ؟
(کارایی اینجور سیستمی رو داره ؟) -------> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای ماهواره و پخش صدای شبکه های ایران هم میشه یا فقط صدای پلیر خودش رو پخش میکنه ؟
در مدل های وایرلس کیفیت صدا کمتر نمیشه ؟ و احتمال قطع و وصل بیشتری داخلش نیست ؟
در مدل های سه بعدی قابلیت پخش به طور عادی هم هست یا کلا به صورت سه بعدی پخش میکنه ؟
Last edited by oranus_3756; 24-01-2013 at 10:46.
منم تلویزیون شارپ دارم.سینماهای شارپ رو باید با کنترل خودشون کنترل کنی. سه مدلش هست که فقط توی وات ساب با هم تفاوت دارند.فی هم 600-700-800. مدل هاشو نمیدونم.
سلام
مارشال 5020 چطوره به نظرتون؟
یه سایت قیمتش رو هم از بقیه کم زده. 105 تومن! ولی هر سایتی دیدم اصلا نزدن کیفیت تصویر HD یا Full HD. این مدل hd هست یا full hd ؟
اینم لینک سایت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مارشال گارانتی یک ساله داره؟
نظر من که ایکس ویژن 555 هست ولی یکم گرونتر هست و بابام هم تازهگیا این مارشال و قیمتش رو دیده میگه خوبه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)