چرتو پرته یا راست میگه ؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
چرتو پرته یا راست میگه ؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعید نیست...ولی من هنوز رسما جایی ندیدم...خودم هم بهش بر نخوردم
یه زنگ بزن شرکت اینترنتت سوال کن...بپرس رو خط های فیبر نوری میتونید سرویس بدید یا نه؟
من که از جام تکون نمیخورم.... من خطم سیم مسی هستش... گفتم شاید خدایی نکرده کار شما رو راه نندازن... الان خیلی از بچه ها نوشتن جای دیگه بهشون سرویس نمیدن...
غلط میکنن کارم رو راه نندازن...پدرشون رو در میارم...هنوز مونده حریف من بشن...تا حالا دوبار با داد و بیداد کارم تو مخابرات راه انداختم...
قبلا مسئول بازرسی مخابرات مرکزی قصر الدشت رو میشناختم..استاد دانشگاهم بود....از طرف اون پوست خیلیاشون رو کندم...ولی جدیدا منتقل شده...ولی خوب کار نشد نداره...اذیتم کنند حالشون رو مگیرم....
میگم بروبکس پایه باشید یه ایمیل بالا بلند به 20:30 و خبر 20 بفرستیم بیان پیگیری...تاثیرش خوبه ها
من که موافقم ! کندی بی دلیل سرعت رو هم مطرح کنید لطفاً!!
البته حدس من در مورد واقعی شدن سرعت ها اینه که ممکنه به خاطر تغییر قیمت پهنای باند باشه !! نظر شما چیه در این مورد ؟؟!!
سلام دوستان ! همین الآن زنگ زدم بیست نت در مورد سرعت و گفتن که مشکل کلی هست ( آره! جون عمشون !!!...) و برطرف که بشه سرعت ها رو یک پله بالاتر میبندیم !! همگی متفق القول میگن که هیچ زمان مشخصی واسه رفع مشکل به ما اعلام نشده!!!!
همیارنت تست پینگ با قند شکن
اینم اسپید تست با فندق شکن
واسم زده بالاتر از 62% مردم هلند...![]()
من حتی پایه هستم برای مراجعه حضوری به صورت دسته جمعی...
جسارت نباشه, به مقدار تو سری خور شدیم, هرچی سرمون میارن, لام تا کام حرف نمیزنیم, نتیجه هم همینه.
Sent from Xperia X10
Last edited by hamed1297; 19-01-2013 at 22:35.
جون ننشون ... اگه مشکل کلیه برای چی استانهای دیگه مشکل ندارن . یکی تو کازرون پیدا نمیشه بیاد ما رو راهنمایی کنه ببینم همیارنت اینجا وضع پینگ و تایم اوتش چطوره ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)