وایرلس که طریقه اتصال مثل بلوتوس با وایمکس یا edge که هر کدوم نیاز به مودم خودشون دارن میتونی وصل بشی البته با موبایل هم میتونی بصورت edag یا gprs وصل بشی
وایرلس که طریقه اتصال مثل بلوتوس با وایمکس یا edge که هر کدوم نیاز به مودم خودشون دارن میتونی وصل بشی البته با موبایل هم میتونی بصورت edag یا gprs وصل بشی
آقایون این وایمکس ایرانسل بدرد بخور هست یا نه آخه هزینش خیلی بالاست
اگه عین GPRS ش هست که اصلاً آشغاله
نظر شما چیه میارزه اشتراک 6 ماهه رو بگیرم
من الان که با GPRS ایرانسل یا همراه اول کار میکنم یاد قرون قیل از دایال آپ میافتم اونموقع که 33 کا بود سرعت اصلاً هم درست نمیشه دانلود و آپلود که اصلاً وجود نداره صفحات هم به زور باز میشن تازه ویندوز هم عوض کردم مشکلی هم نداره تازه دقیقاً روبروی خونمون یه آنتن BTS هست دیگه دارم دیوونه میشم ADSL بهتره یا وایمکس؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by mInI_ClockEr; 07-01-2011 at 04:03.
دوستان کی تو مرکز نهری با پیش شماره 8869 adsl داره ؟ از کدوم شرکت گرفتید ؟ راضی هستید ؟ سرعتش خوبه ؟
ای دی اس ال بهتره
هم ارزون تره ..هم در انحصار 2 تا شرکت نیست .....قدرت انتخابت تو ای دی اس ال بهتر هست
با سلام
همینطور که دوستمون گفتن هست
ADSL خیلی بهتر هست
اما اگه منطقتون طوری نیست که ADSL بگیرید پس ناچارید از راههای دیگه استفاده کنید
موفق باشید.
دوستان این adsl که مخابرات میده دانلود شبانش رایگانه؟
من 256 یک ماهه رو 13000 تومن ثبت نام کردم.
یه نمونه مودم یک پورت خود مخابرات میده 34 تومن، مناسب میده؟
میخام مودم wi-fi بخرم، چه مدلی بخرم؟ لطفا با قیمتش بهم بگین.
شما تهرانی ؟دوستان این adsl که مخابرات میده دانلود شبانش رایگانه؟
من 256 یک ماهه رو 13000 تومن ثبت نام کردم.
یه نمونه مودم یک پورت خود مخابرات میده 34 تومن، مناسب میده؟
میخام مودم wi-fi بخرم، چه مدلی بخرم؟ لطفا با قیمتش بهم بگین
مخابرات تهران اصلا نامحدود هست وحجمی نیست
مودم خوب TP-LINK 8811 بگیر ..
خودم گرفتم حدود 20 تومن ار پاساژ ایران (تهران)
این TP-LINK 8811 مودم wi-fi هست؟ همین رو بگیرم چیز خوبی هست؟ db این چنده؟
من شهرستانم، حجم دانلود زده 8gb. شاید شبانش رایگانه!
سلام
بچه ها من برای اولین بار به یه مشکل عجیب برخوردم.
پریشب نزدیک 2 گیگ دانلود رایگان داشتم بعد امروز که رفتم ببینم چقدر از حجم ماهیانه ام باقی مونده با کمال تعجب دیدم اون 2 گیگ رو از حجم سرویسم کم کرده![]()
اولین باره اینجوری شده تو این یکی دو سال. من هر شب دانلود می کنم هیچوقت اینجوری نمیشد و همیشه تو قسمت ساعت رایگان میزد این دانلودهامو
زنگ زدم پارس آنلاین همدان میگه ما فقط نمایندگی فروش هستیم این مسائل به تهران مربوطه
حالا تکلیف این دو گیگی که به ناحق از من گرفتن چی میشه
کسی میتونه کمکم کنه؟
از کجا adsl گرفتی ؟سلام
بچه ها من برای اولین بار به یه مشکل عجیب برخوردم.
پریشب نزدیک 2 گیگ دانلود رایگان داشتم بعد امروز که رفتم ببینم چقدر از حجم ماهیانه ام باقی مونده با کمال تعجب دیدم اون 2 گیگ رو از حجم سرویسم کم کرده اولین باره اینجوری شده تو این یکی دو سال. من هر شب دانلود می کنم هیچوقت اینجوری نمیشد و همیشه تو قسمت ساعت رایگان میزد این دانلودهامو زنگ زدم پارس آنلاین همدان میگه ما فقط نمایندگی فروش هستیم این مسائل به تهران مربوطه حالا تکلیف این دو گیگی که به ناحق از من گرفتن چی میشه کسی میتونه کمکم کنه؟
شما توی زیرمجموعه زیر تاپیک شرکتی که بهت adsl میده رو پیدا کن اونجا مطرح کن دوستان جواب میدن ..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)