تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 752 از 1759 اولاول ... 25265270274274874975075175275375475575676280285212521752 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,511 به 7,520 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

دوستان من بین این دو مودم موندم کدوم بهتره اگه چیز بهتری هم سراغ دارید معرفی کنید
    D-LINK DSL-2640U

TP-LINK TD-W8901G

هر دو وایرلس دار هستند و حدود 60 تومن
    tp-link بهتره قیمتشم 50 تومنه نه 60 تومن (بازار ایران وبازار رضا تهران).

اینقدر بچه ها با دیلینک اینا مشکل دارن که نگو. اینقدر خراب میشن که دیگه درست نمیشن...

بقیه مارکها هم هستن ولی گرونترن. مثلاً زایکسل و لینکسیس هستن قیمت بالای 80 ولی همین tp-link کار اونارو میکنه.

غیر از این مارکایی که گفتم بقیه مفتشونم گرونه.
    موفق باشی.

2. این کاربر از Exir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال cdp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

9

با یک مودم دیگه امتحان کردید؟ مودمهای دی لینک خیلیاشون زودی خراب میشن. حالا ما هرچی خودمونو خفه کنیم بگیم دیلینک نخرید.
    نه! مودم دیگه ای ندارم!...یعنی مشکل از مودم هست؟! آخه چیزی نشد مثل همیشه اینترنت قطع شد!(از طرف ISP) بعد که خواستم وصل شم دیگه نشد!

این چیزهلیی بود که من پیدا کردم ببین بدرد می خوره
    و
    لینک فایل
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فایل رو جایگزین کردم ولی ارور 797 داد...(دقیقاً یادم نیست شماره ارور چند بود! میگفت مودم پیدا نشد!)

کــــ...ــــمـــ...ــک!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    من یک مشکل عجیب دارم تازه adsl گرفتم از صبانت البته هنوز به خاطر مشکلات خط تلفن نمیتونستم وصل بشم ولی وقتی تنظیمات از طرف مخابرات انجام بازهم من وصل نمیشدم یعنی چراغهای link و data در مودم روشن نمیشد یا حالت چشمک زن میشد مودم planet و لی وقتی کامپیوتر خاموش کردم بعد از 10ثانیه چراغهای مودم ثابت شد و مجدد کامپیوتر روشن کردم ولی دیدم چراغ مودم به حالت چشمک زن برگشت بعد کابل کراس که مودم باهاش وصل بود ار کیس جدا کردم باز چراغ مودم ثابت شد تعجب کردم وقتی به پشتیبانی زنگ زدم اونام تعجب کردن .حتی با کابل usb امتحان کردم ولی بازهم همینطوری شد میتونید بگید مشکل از کجاست.
    با تشکر

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

سلام
    من یک مشکل عجیب دارم تازه adsl گرفتم از صبانت البته هنوز به خاطر مشکلات خط تلفن نمیتونستم وصل بشم ولی وقتی تنظیمات از طرف مخابرات انجام بازهم من وصل نمیشدم یعنی چراغهای link و data در مودم روشن نمیشد یا حالت چشمک زن میشد مودم planet و لی وقتی کامپیوتر خاموش کردم بعد از 10ثانیه چراغهای مودم ثابت شد و مجدد کامپیوتر روشن کردم ولی دیدم چراغ مودم به حالت چشمک زن برگشت بعد کابل کراس که مودم باهاش وصل بود ار کیس جدا کردم باز چراغ مودم ثابت شد تعجب کردم وقتی به پشتیبانی زنگ زدم اونام تعجب کردن .حتی با کابل usb امتحان کردم ولی بازهم همینطوری شد میتونید بگید مشکل از کجاست.
    با تشکر
    اول با یک مودم دیگه امتحان کنید بعد اگه مشکل از مودم نبود با یه کامپیوتر دیگه.

اگه تازه مودمو گرفتید اونم از آی اس پی بدید یکی دیگه بگیرید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

tp-link بهتره قیمتشم 50 تومنه نه 60 تومن (بازار ایران وبازار رضا تهران).

اینقدر بچه ها با دیلینک اینا مشکل دارن که نگو. اینقدر خراب میشن که دیگه درست نمیشن...

بقیه مارکها هم هستن ولی گرونترن. مثلاً زایکسل و لینکسیس هستن قیمت بالای 80 ولی همین tp-link کار اونارو میکنه.

غیر از این مارکایی که گفتم بقیه مفتشونم گرونه.
    موفق باشی.
    ممنون دوست عزیز اونی که میگید قیمتش 50 هست ساخت کجاست و گارانتیش چیه؟؟

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

ممنون دوست عزیز اونی که میگید قیمتش 50 هست ساخت کجاست و گارانتیش چیه؟؟
    مودمها که بهترینهاشم که لینکسیس باشه چینیه اینم چینیه ولی جنسش بد نیست.
    یک سال گارانتی تعویض فرادانش داره. خیالت راحت باشه. مال بچه ها شب و روز روشنه.

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

سلام دوستای گل خرید و رفع عیب مودم

من میخواستم بعد حدود 5 سال هم به خاطر ویندوز جدید و نبود درایور این مودم قدیمی ( Asus AAM6000UG ) برای وین7 و افزایش تعداد دستگاه ها تو منزل یه مودم که روتر هم باشه بگیرم تا حداکثر 90تومن چندبار که توی این تاپیک ده دوازده صفحه آخر رو نگاه کردم دیدم که مثلا بعضی از مدل ها اکسس پوینت هم هستن روتر هستن دی اس ال هم هستن چند کاره هستن کلا

از اونجایی هم که از کل این مدل ها فقط یه مدل WAG120N توی ذهنم مونده بود امروز که رفتم پاساژ رضا پرسیدم گفتن 80تومنه که منم خوشحال شدم ( فک میکردم 200 170 اینطورا باشه قیمتش )

بعد خواستم ببینم نظر شما متخصص های این امر چی هستش ؟ و به طور کلی چه برندی رو پیشنهاد میکنید ؟

دوستان یه نظری هم به پست بندازین چند صفحه رفت عقب از چشم دوستان افتاد

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

دوستان یه نظری هم به پست بندازین چند صفحه رفت عقب از چشم دوستان افتاد
    همونو اگه دوست داری و قیمتش برات مهم نیست بخر. مودم خوب و ارزونترم بالاتر معرفی کردم. البته اگه از پارس آنلاین یا شاتل سرویس گرفتی نگو لینکسیس دارم چون دیگه ساپورتت نمیکنن. از بچه ها بپرس کانفینگش کن.

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

همونو اگه دوست داری و قیمتش برات مهم نیست بخر. مودم خوب و ارزونترم بالاتر معرفی کردم. البته اگه از پارس آنلاین یا شاتل سرویس گرفتی نگو لینکسیس دارم چون دیگه ساپورتت نمیکنن. از بچه ها بپرس کانفینگش کن.

بله 4 5 سالی هست شاتل هستم اولین مودمی که دارم رو هم همین شاتل آورد ایسوس مدل 6000 اینا بود که هیچی نداره ساده ساده هستش

اکسیر جان من بررسی کردم توی را یا ن صبا مودم لینکسیس از وایرلس n پشتیبانی میکرد ولی تی پی لینک از از g که قدیمی تره فک کنم تفاوت قیمت 20 30 تومنیشون هم برا همین باشه

دوستان کسی هست که اینجا مودم لینک سیس داشته باشه ؟ ( برا کانفیگ شاتل میخوام )

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

بله 4 5 سالی هست شاتل هستم اولین مودمی که دارم رو هم همین شاتل آورد ایسوس مدل 6000 اینا بود که هیچی نداره ساده ساده هستش

اکسیر جان من بررسی کردم توی را یا ن صبا مودم لینکسیس از وایرلس n پشتیبانی میکرد ولی تی پی لینک از از g که قدیمی تره فک کنم تفاوت قیمت 20 30 تومنیشون هم برا همین باشه

دوستان کسی هست که اینجا مودم لینک سیس داشته باشه ؟ ( برا کانفیگ شاتل میخوام )
    بله تی پی سری n هم هست 85 تومنه !
    منتها همون g 54 مگی برای کانکشن های حداکثر 2 مگی ایران کافیه زیادی هم هست !
    من زیاد حال نمیکنم بچه ها پول برای چیزی بدن که اصلاً تو ایران کارایی نداره..
    معمولاً تهرانی ها اکثراً آپارتمان نشینن g تا 100 متر سیگنالش خوبه.
    Last edited by Exir; 19-05-2010 at 22:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •