با سلام خدمت دوستان.
من به صورت خود آموز در حال یادگیری زبان هستم، بزرگترین مشکلی که دارم عدم اطمینان از جملاتی است که مینویسم، یعنی وقتی یک جمله مینویسم نمیدونم درست نوشتم یا نه! کسی هم که نیست تا اشتباهاتم
رو بهم خاطر نشان کنه
با این حساب کتاب و یا دیکشنری جامعی که اشتباهات رایج رو ذکر کرده باشه که بتونم با توجه به الگوی ذکر شده اشتباهات گرامریم رو بفهمم و یا وب سایتی که اشتباهات رو نشون بده سراغ ندارین؟
این مشکل رو همه ما که زبان مادریمون انگلیسی نیست کمابیش بهش برمیخوریم، کاری که خودم همیشه میکنم استفاده از گوگله. فقط کافیه با تکنیک های گوگلینگ یا جستجو تو گوگل آشنا باشی
خیلی وقتها برای بیان بعضی چیزها ما یه جمله رو از فارسی کلمه به کلمه به انگلیسی برمیگردونیم که شاید از نظر گرامری هم درسته، ولی اون چیزی نیست که واقعا رایجه. تنها راه فهمیدن این، سرچ کردن و دیدن استفاده های انگلیسی زبانهاست.
بگذارید مثال بزنم، مثلا جمله "امیدوارم موفق باشید" به صورتهای مختلفی در انگلیسی رایجه. مثلا:
I hope you succeed.
I hope that you succeed.
I hope to see you succeed.
I want to see you succeed.
I hope to see you all succeed.
همشون درست هستند و رایج.
خب فرض کنید ما این رو نمیدونیم، و با قاعده اینکه بعد از فعل بعد از hope به چه صورت (فعل، مصدر، و یا اسم مصدر) میاد هم آشنا نیستیم. که البته اینجا یکم پیچیده هم هست چون see هم به کار بردیم.
اگه این عبارت رو گوگل کنیم مثالهای بسیاری در سایتها از استفاده های این ساختار به دست میاریم:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پرانتز موقعی به کار میره که میخوایم نتایج رو برای هر کدوم از اون کلمات به دست بیاریم. ستاره هم یعنی هر کلمه ای میتونه جاش قرار بگیره.
الان ما اینجا نمیدونیم that میتونه به کار بره یا نه (تو پرانتز با پایپ گذاشتیم)، و اینکه بعدش ممکنه کلمه دیگری مثل to بیاد یه نه (ستاره گذاشتیم) و اینکه see درسته یا seeing (در پرانتز گذاشتیم)