مخابرات مثل تخم مرغ شانسی میمونه. اگه گرفتی و خوب از آب در اومد که هیچ ولی اگه بد بود اصلا راه اصلاح نداره. جدی می گم، امکان گرفتن نتجه از پشتیبانی مخابرات صفر هست!
مخابرات مثل تخم مرغ شانسی میمونه. اگه گرفتی و خوب از آب در اومد که هیچ ولی اگه بد بود اصلا راه اصلاح نداره. جدی می گم، امکان گرفتن نتجه از پشتیبانی مخابرات صفر هست!
مثل جنس چینی بدون گارانتی ...
خداروشکر که ما گرفتیم خوب بوده
...........
راستی این مخابرات خیلی خسیسِ ! لامصب 1ساله هم تمدید کنی، 1ریال هم تخفیف حالیش نیست ...![]()
بنده بلخره بعد از روز دعوا و دعوا کشی تونستم 2 مگ واقعی رو بگیرم.
توی سایت مخابرات اغ میتونید از قسمت شکایات توی سایت تلکام شکایت بزارید.باید بیان دم در ازتون امضا رضایت بگیرن.این طوری میفتن دنبال کارتون.البته این سری کار به اینجا نرسید.
دوستان توجه داشته باشین که این قسمت دیتا ریت توی تنظیمات مودمتون خیلی مهمه.کلا ری.. به الک با این تنظیمات کلاسون.
در صورتی که بخواید پورت پرسرعت داشته باشین واحد رایانه مرکز تلفنی که هستین باید یه نامه بنویسه به مرکز اصلی استان.خلاصه بعد از 4 روز بنده موفق شدم.الان 2 مگ مخابرات 260 تا 300 رو راحت میده.یه جیز دیگه.اول از در خواهش وارد بشین نشد از در شکایت و بازرسی.شمارهاشونم توی سایت مخابرات هست.
نکته مهم اینه که توی وضعیت اشتراک ها مینویسه مثلا 2 مگ.ولی تا نامه ندن به استان سرعتتون بیشتر از 110 تا نمیشه.
Last edited by ir.warez; 02-07-2014 at 08:33.
من براحتی از توی سامانه شارژ هر اکانتی که میخوام ، میخرم و استفاده می کنم ...
تا دیشب 2مگ داشتم، وقت اکانتم که تموم شد زدم 128 و الان 128 شده پهنای باند ...
دیتاریت مودم هم 24 ساعته روی 2304 و 704 فیکس شده رو مدولاسیون G.dmt
روی اونیکی مدولاسیونها که میذارم هربار که مودم رو خاموش روشن میکنم دیتاریت
فرق میکنه ...
مشه بفرماببد مدولاسیون ها رو از کجا باید تعویض کرد ؟
سلام دوستان.
آقا من برا خونه داداشم یه پورت از مخابرات گزفتم امروز. همه چیز اوکیه و اس ان آر هم خوبه و چراغ ای دی اس ال سبزه منتها دیتا نمی گیره اصلا. امکانش هست مشکل از پورت باشه ؟
Last edited by x8800; 04-07-2014 at 11:03.
سلام
احتمال زياد هنوز اكانتتون فعال نيست!
فکر نکنم. چون تو اکانتینگ چک کردم و وارد اکانت میشه و مشکلی نداره اما کماکان زده "not used" . توی پنل هم هیچ تلاشی برای اتصال ضبط نشده.
دوستان مخابراتی این آدرسو پینگ می کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)