تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 752 از 905 اولاول ... 252652702742748749750751752753754755756762802852 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,511 به 7,520 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

داره خودمونی میشه torpedo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با درود

من ماشین تندر 90 یکی از اقواممون رو بردم برای تعویض روغن (ماشین 3 ماهشه) بعداز ساکشن روغن تعویض روغنی گفت خیلی روغن کم کرده (2.5 لیتر ازش بیرون اومد) بعد 4.5 لیتر ریخت توش (دو گالون و یک لیتر ریسینگ ایرانول) آقا اینو آوردم خونه شک کرده بودم به قضیه، بعد از سرد شدن موتور و چک کردن گیج روغن دیدم روغن از نوک انتهایی گیج حدود ده سانت بالاتره (از قسمت بالایی کدر گیج حدود 5-6 سانت) حالا هم یک روزه جرات نمیکنم ماشینو روشن کنم بدم پس (چون با روغن زیاد نباید ماشین کار کنه) حالا کسانی که این ماشینو دارن آیا ارتفاع نسبت به نوک گیج طبیعیه یانه و اگه نیست چطور اضافیرو خالی کنم. خودمون 405 داریم ارتفاعش از نوک گیج 2-3 سانت هست. اینم لامصب گیجش پلاستیکیه روغن روش پخش میشه نمیتونم دقیق چک کنم یه طرفش بلندتر است از طرف دیگش. خواهشا جواب بدین چه کنم این امانتو.

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

با درود

من ماشین تندر 90 یکی از اقواممون رو بردم برای تعویض روغن (ماشین 3 ماهشه) بعداز ساکشن روغن تعویض روغنی گفت خیلی روغن کم کرده (2.5 لیتر ازش بیرون اومد) بعد 4.5 لیتر ریخت توش (دو گالون و یک لیتر ریسینگ ایرانول) آقا اینو آوردم خونه شک کرده بودم به قضیه، بعد از سرد شدن موتور و چک کردن گیج روغن دیدم روغن از نوک انتهایی گیج حدود ده سانت بالاتره (از قسمت بالایی کدر گیج حدود 5-6 سانت) حالا هم یک روزه جرات نمیکنم ماشینو روشن کنم بدم پس (چون با روغن زیاد نباید ماشین کار کنه) حالا کسانی که این ماشینو دارن آیا ارتفاع نسبت به نوک گیج طبیعیه یانه و اگه نیست چطور اضافیرو خالی کنم. خودمون 405 داریم ارتفاعش از نوک گیج 2-3 سانت هست. اینم لامصب گیجش پلاستیکیه روغن روش پخش میشه نمیتونم دقیق چک کنم یه طرفش بلندتر است از طرف دیگش. خواهشا جواب بدین چه کنم این امانتو.

شما به سانتی متر گیج چکار داری؟؟؟ نگاه کن ببین نشونه داره روش ! روغن اگر زیاد باشه موتور ماشین قلقل میکنه !

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با درود

گیج ماشین رو چک کنید وقتی که یک ساعت از خاموش بودن ماشین گذشته و اگه تا دو یا سه سانت از ماکس بالاتر باشه نگران نشید و ببرید اضافیشو خالی کنید

داره خودمونی میشه torpedo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

گیج ماشین رو چک کنید وقتی که یک ساعت از خاموش بودن ماشین گذشته و اگه تا دو یا سه سانت از ماکس بالاتر باشه نگران نشید و ببرید اضافیشو خالی کنید
    ممنون. بردم خالی کردم حدود 2 لیتر نسبت به ماکس اضافه داشت. روغن نو هم با روغن کهنه مخلوط شده بود که هدر رفت.

5. این کاربر از torpedo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با درود
    دوستان پراید 91 ، سال 92 باطری اش را عوض کردیم چون خوابید. و خشک انداختیم. متاسفانه امروز باطری خشک هم عمرش تمام شده است و برق تو ماشین نیست.
    الان سوال اینجاست که من مطمئن نیستم که باطری بندازیم ، باطری جدید خراب نباشه. چون من شنیدم ممکن است دینام خراب باشد. چطور میتونم دینام را تست کنم؟
    بعد از 4 سال فکر کنم نیاز به سرویس دینام هست درسته؟
    الان باطری خشک معتبر و خوب در بازار چه مارک و مشخصاتی دارد؟ ممنون میشم مرسی

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با درود
    دوستان پراید 91 ، سال 92 باطری اش را عوض کردیم چون خوابید. و خشک انداختیم. متاسفانه امروز باطری خشک هم عمرش تمام شده است و برق تو ماشین نیست.
    الان سوال اینجاست که من مطمئن نیستم که باطری بندازیم ، باطری جدید خراب نباشه. چون من شنیدم ممکن است دینام خراب باشد. چطور میتونم دینام را تست کنم؟
    بعد از 4 سال فکر کنم نیاز به سرویس دینام هست درسته؟
    الان باطری خشک معتبر و خوب در بازار چه مارک و مشخصاتی دارد؟ ممنون میشم مرسی
    اگر وقتی که ماشین روشن هست، چراغ دینام ( که علامت یک باطری را نشان میده) روشن بود، یعنی دینام خراب شده و باید تعمیر بشه.

معمولا فروشندگان باطری با دستگاه وضعیت دینام و استارت را چک میکنن تا معلوم بشه نیازی به سرویس این قطعات هست یا خیر.
    باطری های زیادی توی بازار وجود داره که اکثرا ضمانت خوبی هم دارن.
    من بیشتر از باطری کره یا سولایت استفاده میکنم که البته ضمانت نداره ولی تا الان مشکلی نداشتم.
    باطری باتیس هم ساخت ایران، کیفیت و ضمانت داره.
    Last edited by camaro lt; 21-08-2016 at 15:54.

8. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

............اشتباه
    Last edited by iranch; 21-08-2016 at 16:24.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اگر وقتی که ماشین روشن هست، چراغ دینام ( که علامت یک باطری را نشان میده) روشن بود، یعنی دینام خراب شده و باید تعمیر بشه.

معمولا فروشندگان باطری با دستگاه وضعیت دینام و استارت را چک میکنن تا معلوم بشه نیازی به سرویس این قطعات هست یا خیر.
    باطری های زیادی توی بازار وجود داره که اکثرا ضمانت خوبی هم دارن.
    من بیشتر از باطری کره یا سولایت استفاده میکنم که البته ضمانت نداره ولی تا الان مشکلی نداشتم.
    باطری باتیس هم ساخت ایران، کیفیت و ضمانت داره.
    ممنون ازت
    جسارتا سالم هم باشه بهتر نیست بعد از 4 سال، دینام رو سرویس کنیم و زغال هاش عوض کنیم؟
    باطری نو بندازم، چهار روز دیگه زغال ها تمام بشه و مجدد باطری خراب بشه

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ممنون ازت
    جسارتا سالم هم باشه بهتر نیست بعد از 4 سال، دینام رو سرویس کنیم و زغال هاش عوض کنیم؟
    سلام دوست عزیز
    نه نیاز نداره ولی اگه خودت دست به آچاری میتونی واسه اطمینان خاطر خودت باز کنی و تمیزش هم بکنی
    ضمنا پیشنهاد میکنم یه مولتی متر داشته باشید (توی هر کاری که بگین کاربرد داره) و توی هر ماشینی هر ماه ولتاژ رو چک کنید تا از کوچکترین ایراد دینام به راحتی مطلع بشین.
    مثلا ما خودمون یه بار چنین مشکلی داشتیم و جالب بود باتری ساز متوجه نشد!!! باتری خراب شد و علتش هم مشخص بود آور شارژ بوده، چون باد هم کرده بود. عوض کردیم و دستگاه زد و گفت ولتاژ درسته (درست هم گفته بود) بعدش خودم کامل تست کردم دیدم توی دور آرام درسته ولی با گاز دادن و دور موتور بالا شارژ بالا میره و تا 17 ولت هم میرسه!! در حالی آفتامات (رگلاتور) دینام سالم اصلا با بالا رفتن دور موتور ولتاژ رو نوسان نمیده و تقریبا توی یه بازه نگه میداره

12. 2 کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون ازت
    یک نکته اضافه کنم و این که
    باتری خوب معمولن با دینام سالم و استفاده مناسب 3 سال کار می کنه و بعضیا هم کمتر
    فقط اینکه نباید بذارید که خالی بشه یعنی برای مدت طولانی از ماشین خاموش برق نکشید و اگر مدت بیش از یک هفته می خواید ماشین رو استفاده نکنید بجای استارت زدن بست (((منفی))) رو باز کنید و خیال راحت داشته باشید
    دیسچارج کامل باتری مساوی با خراب شدن اونه

14. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •