ورژن دقیقت رو بگو: 11.0.0.232 استفاده میکنید ؟ این مشکل در این ورژن اتفاق افتاده یا خیر ؟
ورژن دقیقت رو بگو: 11.0.0.232 استفاده میکنید ؟ این مشکل در این ورژن اتفاق افتاده یا خیر ؟
سلام
احتمالا شما در بخش نت ورک دستکاری نکردین؟===>؟
ورژنش همینی هست که شما نوشتی : 11.0.0.232
نه... اصلا به هیچی دست نزدم
راستی یه چیز دیگه.من قبلا زون آلارم که داشتم.هر برنامه ای که میخواست به اینترنت وصل بشه فایروالش ازم سوال میکرد که میخوای باش چیکار کنی و وصل بشه یا نشه!حتی برنامه های تابلویی مثل یاهو مسنجر و فایر فاکس.ولی این اینطوری نیست!چرا؟
Last edited by dr-ali; 17-07-2010 at 11:09.
سلام
این تنظیمات حالت عادی کسپر هست
که حتی هوش مصنوعیش رو هم دیفالت کردم
اگر مشکل شما از کسپر باشه
شما این فایل رو دانلود میکنیدو طبق این عکس به کسپر میدید اگر مشکل حل نشد مشکل شما به هیچ عنوان از کسپر نیستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم عکس
![]()
درود دوست من.
من پوشه Update distribution به صورت دستی کپی گرفتم.
بعداز نصب مجدد کاسپر آدرس آپدیت رو از سرور کاسپر به محل پوشه ذخیره شده تغییر دادم وتمام آپدیت ها به دیتابیس اون اضافه شد.ودوباره آدرس آپدیت رو به سرورخود کاسپر تغییردادم بعد به روز شد.
تا حالا چندین مرتبه هم این کار رو انجام دادم.
رفیق گلم من عرض کردم روش دستی توی محصولات جدید وجود نداره. این اپدیت رو کسپرسکی ساخته که اونم باید شما سیو شدن اپدیت رو تیک بزنید و گرنه فولدر خالی هست حالت دیفالت.روش دستی چیزه دیگست.
من می خواستم فایل های آپدیت کاسپر رو به یکی از رفقا بدم،از پوشه bases یه کپی داده بهش،بعد از نصب و اکتیویت و بعد از غیر فعال کردن self-defense ، اون پوشه رو اوررایت کرده،خوب؟،بالای صفحه کاسپر هم نوشته database is up-to-date ،ولی میگه باز وقتی آپدیت رو میزنم ،یه 10 مگ دیگه فایل آپدیت دانلود میکنه!
می خواستم بدونم کلا قضیه آپدیت کاسپر چه جوریه؟!(من تا حالا NOD داشتم ) آپدیت که میشه دوباره وقتی میزنی اپدیت رو، باز شروع می کنه به دانلود فایل(internet securitu 2011)
سلام
بهترین راه برای اپدیت افلاین اینه که از خود سایت کسپر بگیری
بعدا میتونی هر وقت خواستی با خیال راحت استفاده کنی
از اینجا نگاه به سرور سایت کن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاری که شما کردید اشتباه بوده. و بهتره اون فایل هارو پاک کنید و مراحل رو درست پیش برید.
راه دستی برای ورژن های 7 و 8 لینک زیر:
ورژن های 2010 و 2011 فقط اپدیت رو باید خود کسپرسکی بسازه. که شما باید وارد تنظیمات اپدیت شده و تیک سیو شدن اپدیت هارو بزنید و بعد مسیر برای بک اپ دین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا این پوشه همون بک اپ شماست که میتونید جابه جا کنید. که آموزشش توی لینک بالا هست.
تا اونجایی که من میدونم کسپرسکی اپدیت افلاین برای ورژن های 2009 به بالارو نمیده و باید یا خودتون بک اپ بگیرید یا از این سایت فایل رو به طور مثال دریافت کنید.
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
salam
bekhatere virus ajib gharib farsi nadaram komak
man kspersky ro licence kardam
moshkeli nadare ... moshkel ine ke ye virus gerftam ... kaspersky vaghty mikhad bokoshatesh har dafe 2 ta file ro delete mikone va bad computer ro restart mikone va dobare rooz az no eine dafe ghabl ta alan nazdik 30 bar restart karde ama har dafe hamin karo mikone
virus gheli ajibe hame chi ghofle ... ye seri icon najur ham hei miad tu safhe
lotfan komak konin ba badbakhty tunestam ina ro benevisam
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------
kaspersky ro ham update kardam .....
Last edited by MB3d; 18-07-2010 at 11:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)