تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 752 از 1081 اولاول ... 252652702742748749750751752753754755756762802852 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,511 به 7,520 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

من یه مشکلی با kis 11 دارم.امروز بخاطر همین مشکل حتی ویندوز 7 رو کامل آپدیت کردم و kis11 رو هم کامل آپدیت کردم و سریال دادم.
    مشکلم چیه:
    وقتی چند دقیقه(مثلا یه ربع) با اینترنت کار میکنم یهو دیگه هیچ صفحه ای چه تو فایرفاکس و چه تو اینترنت اکسپلورر باز نمیشه ولی تا kis 11 رو از پایین میبندم همه چیز درست میشه!
    شما فکر میکنید مشکل از کجاست؟ و چیکار کنم؟
    ورژن دقیقت رو بگو: 11.0.0.232 استفاده میکنید ؟ این مشکل در این ورژن اتفاق افتاده یا خیر ؟

2. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من یه مشکلی با kis 11 دارم.امروز بخاطر همین مشکل حتی ویندوز 7 رو کامل آپدیت کردم و kis11 رو هم کامل آپدیت کردم و سریال دادم.
    مشکلم چیه:
    وقتی چند دقیقه(مثلا یه ربع) با اینترنت کار میکنم یهو دیگه هیچ صفحه ای چه تو فایرفاکس و چه تو اینترنت اکسپلورر باز نمیشه ولی تا kis 11 رو از پایین میبندم همه چیز درست میشه!
    شما فکر میکنید مشکل از کجاست؟ و چیکار کنم؟
    سلام
    احتمالا شما در بخش نت ورک دستکاری نکردین؟===>؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ورژنش همینی هست که شما نوشتی : 11.0.0.232

نه... اصلا به هیچی دست نزدم

راستی یه چیز دیگه.من قبلا زون آلارم که داشتم.هر برنامه ای که میخواست به اینترنت وصل بشه فایروالش ازم سوال میکرد که میخوای باش چیکار کنی و وصل بشه یا نشه!حتی برنامه های تابلویی مثل یاهو مسنجر و فایر فاکس.ولی این اینطوری نیست!چرا؟
    Last edited by dr-ali; 17-07-2010 at 11:09.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ورژنش همینی هست که شما نوشتی : 11.0.0.232

نه... اصلا به هیچی دست نزدم
    سلام
    این تنظیمات حالت عادی کسپر هست
    که حتی هوش مصنوعیش رو هم دیفالت کردم
    اگر مشکل شما از کسپر باشه
    شما این فایل رو دانلود میکنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و طبق این عکس به کسپر میدید اگر مشکل حل نشد مشکل شما به هیچ عنوان از کسپر نیست
    اینم عکس

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بک آپی که گرفته اید چطوری بوده ؟ اگه دستی کپی گرفتید نه خیر این برای ورژن های 2009 به پایین بود. ورژن 2010 به بالا فقط فایل رو از طریق برنامه تعیین می کنند. یعنی فایل رو باید خود آنتی ویروس بسازه نه شما.
    درود دوست من.
    من پوشه Update distribution به صورت دستی کپی گرفتم.
    بعداز نصب مجدد کاسپر آدرس آپدیت رو از سرور کاسپر به محل پوشه ذخیره شده تغییر دادم وتمام آپدیت ها به دیتابیس اون اضافه شد.ودوباره آدرس آپدیت رو به سرورخود کاسپر تغییردادم بعد به روز شد.
    تا حالا چندین مرتبه هم این کار رو انجام دادم.

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

درود دوست من.
    من پوشه Update distribution به صورت دستی کپی گرفتم.
    بعداز نصب مجدد کاسپر آدرس آپدیت رو از سرور کاسپر به محل پوشه ذخیره شده تغییر دادم وتمام آپدیت ها به دیتابیس اون اضافه شد.ودوباره آدرس آپدیت رو به سرورخود کاسپر تغییردادم بعد به روز شد.
    تا حالا چندین مرتبه هم این کار رو انجام دادم.

رفیق گلم من عرض کردم روش دستی توی محصولات جدید وجود نداره. این اپدیت رو کسپرسکی ساخته که اونم باید شما سیو شدن اپدیت رو تیک بزنید و گرنه فولدر خالی هست حالت دیفالت.روش دستی چیزه دیگست.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    دسته پرستوهای مهاجر اسم : رضا

پيش فرض

من می خواستم فایل های آپدیت کاسپر رو به یکی از رفقا بدم،از پوشه bases یه کپی داده بهش،بعد از نصب و اکتیویت و بعد از غیر فعال کردن self-defense ، اون پوشه رو اوررایت کرده،خوب؟،بالای صفحه کاسپر هم نوشته database is up-to-date ،ولی میگه باز وقتی آپدیت رو میزنم ،یه 10 مگ دیگه فایل آپدیت دانلود میکنه!
    می خواستم بدونم کلا قضیه آپدیت کاسپر چه جوریه؟!(من تا حالا NOD داشتم ) آپدیت که میشه دوباره وقتی میزنی اپدیت رو، باز شروع می کنه به دانلود فایل(internet securitu 2011)

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من می خواستم فایل های آپدیت کاسپر رو به یکی از رفقا بدم،از پوشه bases یه کپی داده بهش،بعد از نصب و اکتیویت و بعد از غیر فعال کردن self-defense ، اون پوشه رو اوررایت کرده،خوب؟،بالای صفحه کاسپر هم نوشته database is up-to-date ،ولی میگه باز وقتی آپدیت رو میزنم ،یه 10 مگ دیگه فایل آپدیت دانلود میکنه!
    می خواستم بدونم کلا قضیه آپدیت کاسپر چه جوریه؟!(من تا حالا NOD داشتم ) آپدیت که میشه دوباره وقتی میزنی اپدیت رو، باز شروع می کنه به دانلود فایل(internet securitu 2011)
    سلام
    بهترین راه برای اپدیت افلاین اینه که از خود سایت کسپر بگیری
    بعدا میتونی هر وقت خواستی با خیال راحت استفاده کنی
    از اینجا نگاه به سرور سایت کن:
    کد:

10. این کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

کاری که شما کردید اشتباه بوده. و بهتره اون فایل هارو پاک کنید و مراحل رو درست پیش برید.

راه دستی برای ورژن های 7 و 8 لینک زیر:

کد:
    ورژن های 2010 و 2011 فقط اپدیت رو باید خود کسپرسکی بسازه. که شما باید وارد تنظیمات اپدیت شده و تیک سیو شدن اپدیت هارو بزنید و بعد مسیر برای بک اپ دین.

حالا این پوشه همون بک اپ شماست که میتونید جابه جا کنید. که آموزشش توی لینک بالا هست.

تا اونجایی که من میدونم کسپرسکی اپدیت افلاین برای ورژن های 2009 به بالارو نمیده و باید یا خودتون بک اپ بگیرید یا از این سایت فایل رو به طور مثال دریافت کنید.

کد:
    موفق باشید.

12. 3 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MB3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

salam
    bekhatere virus ajib gharib farsi nadaram komak
    man kspersky ro licence kardam
    moshkeli nadare ... moshkel ine ke ye virus gerftam ... kaspersky vaghty mikhad bokoshatesh har dafe 2 ta file ro delete mikone va bad computer ro restart mikone va dobare rooz az no eine dafe ghabl ta alan nazdik 30 bar restart karde ama har dafe hamin karo mikone
    virus gheli ajibe hame chi ghofle ... ye seri icon najur ham hei miad tu safhe
    lotfan komak konin ba badbakhty tunestam ina ro benevisam

---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------

kaspersky ro ham update kardam .....
    Last edited by MB3d; 18-07-2010 at 11:49.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •