تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 752 از 1045 اولاول ... 252652702742748749750751752753754755756762802852 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,511 به 7,520 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

داره خودمونی میشه shadmehrbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

درود
    طول هر خط توی 2007 word رو چه جوری میشه فهمید چند cm هست ؟ چون این خطکشی که توی ورد هست به نظر میرسه به سانت نیست مقیاسش

یه سوال دیگه هم داشتم...من برای اینکه بصورت عمودی یه چیزی رو تایپ کنم مجبور شدم Text Box بسازم و داخل اون متنم رو تابپ کنم ، اما مشکلی که text box داره اینه که کادر میندازه اطراف متن داخلش...آیا راهی وجود داره که کادر یه text box رو حذف کرد ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

درود
    طول هر خط توی 2007 word رو چه جوری میشه فهمید چند cm هست ؟ چون این خطکشی که توی ورد هست به نظر میرسه به سانت نیست مقیاسش

یه سوال دیگه هم داشتم...من برای اینکه بصورت عمودی یه چیزی رو تایپ کنم مجبور شدم Text Box بسازم و داخل اون متنم رو تابپ کنم ، اما مشکلی که text box داره اینه که کادر میندازه اطراف متن داخلش...آیا راهی وجود داره که کادر یه text box رو حذف کرد ؟

سلام شادی خوبی ؟

روی کادر سمت راست کلیک کن format text box رو انتخاب کن قسمت رنگ line رو به سفید تغییر بدی همرنگ صفحه وردت میشه

3. این کاربر از sara7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض مشکل در تایپ حروف office

سلام خدمت اعضا
    من توی ورد 2010 نمیتونم حرف p را تایپ کنم وقتی این کلد را فشار میدهم میره روی layout در قسمت ریبون چه کار کنم ؟ حتی یکبار آفیس رو پاک کردم اما باز هم درست نشد.

داره خودمونی میشه shadmehrbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام شادی خوبی ؟

روی کادر سمت راست کلیک کن format text box رو انتخاب کن قسمت رنگ line رو به سفید تغییر بدی همرنگ صفحه وردت میشه
    eh! مرسی تو کدوم سارایی زود باش بگو بینم
    دستت درد نکنههههههههه ....اون خطکشه رو بلت نیستی چه جوری میشه سانتی متر کرد ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

14

سلام
    برای هر قسمتی که میخواین متفاوت باشه باید سکشن بزنین
    Page Layout>Breaks>Next Page
    ببخشيد من كامل توضيح ميدم كه چيكار مي كنم لطفا شما هم كامل توضيح بدين :
    من براي اينكه پايين صفحه پاورقي ايجا كنم به اين مسير ميرم insert\footer وقتي كه انتخاب ميكنم متنم رو پايين صفحه مي نويسم وبا توجه به گفته شما گزينه next page رو انتخاب ميكنم ولي بازهم تويه تمام صفحات متن تكرار ميشه؟؟؟؟

کاربر فعال انجمن ریاضیات skyzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شهر علم و ادب

پيش فرض

eh! مرسی تو کدوم سارایی زود باش بگو بینم
    دستت درد نکنههههههههه ....اون خطکشه رو بلت نیستی چه جوری میشه سانتی متر کرد ؟
    کلا برای این که واحد ها بر حسب سانتی بشه از ورد آپشن این کار رو بکنید :

8. این کاربر از skyzare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات skyzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شهر علم و ادب

پيش فرض

با سلام من ميخوام در هر صفحه به صورت مجزا يعني هرصفحه يه پاورقي با يه متن متفاوت ايجاد كنم ولي هركاري كردم نشد مطالب داخل سايت هم خوندم ولي نتونستم اگه ممكنه يه كم بيشتر توضيح بدين
    با سلام .

اگه این پاورقی که میخواید بذارید در واقع توضیح در مورد یه مثلا اصلاح در متن اصلی هست شما به جز این روشی که اساتید گفتند می تونید از Footnote ها در ورد استفاده کنید که مکانش رو توی تصویر زیر نشون دادم . مثلا می خواید برای یه کلمه توی متن اصلی در پایین صفحه توضیح بدید در انتهای همون کلمه یه کلیک کنید و بعد این گزینه Footnote رو بزنید با این کار مکان نما به صورت اتوماتیک به پایین می ره و می تونید متن مورد نظر خودتون رو بنویسید . این رو هم در نظر داشته باشید که بسته به تنظیم style مربوط به فوت نت ممکن رنگ نوشته مثلا یه چیز دیگه باشه خودتون می تونید از استایل مربوطه تنظیم کنید .

اگه مشکلی بود بفرمایید بلد باشم بیشتر می گم

اگه نباشه جاش خالی می مونه keykavoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سر کلاس

پيش فرض

سلام دوستان من یه مشکل دارم اونم اینه که موقع تایپ فارسی اعداد توی WORD وختی از نقطه بین اعداد استفاده می کنم (مثل 2.3) خود به خود تبدیل به کاما میشه (میشه 2،3) درحالی که مشکل از فایل نیست چون همون فایل روی یه سیستم دیگه درست نمایش داده میشه. اگر پرینت هم بگیرم باتوجه به چیزی که نمایش میده پرینت می گیره.
    نکته ی جالب اینجاست که رو تمام سیستم های شرکت از یه ویندوز و یه آفیس و یه مجموعه فونت استفاده شده. اما بعضی سیستم ها سالمند بعضی خراب.
    یکی از سیستم ها هم (این یکی خیلی جالبه) موقع نمایش و print preview نقطه نشون میده و با پرینتر سیاسفید درست پرینت میکنه اما با پرینتر رنگی کاما میزنه!!!
    دیگه هیچ راهی برای درست کردنشون به ذهنم نمیرسه. توروخدا کمک کنید.

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

وقتی فهرست بندی میکنم اعداد در سمت راست قرار میگیرند
    راست نویسش هم میکنم درست نمیشه
    چی کار کنم درست شه؟
    اعداد فارسی هستش
    Last edited by mohammadirani; 31-05-2012 at 16:44.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

در مورد پست 7506 ممنون می شم اگر راه حلی باشه ، راهنمایی بفرمایید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •