سلام
من یه بازی کپی خریدم (NARUTO Shippuden: Ultimate Ninja STORM 2) ولی بازی بدون اینکه اروری بده، اجرا نمیشه ؟ به نظرتون مشکلش چی میتونه باشه؟
سلام
من یه بازی کپی خریدم (NARUTO Shippuden: Ultimate Ninja STORM 2) ولی بازی بدون اینکه اروری بده، اجرا نمیشه ؟ به نظرتون مشکلش چی میتونه باشه؟
کنفرانس مایکروسافت رو دیدید ؟ مایکروسافت ترکوند ! اکثر برنامه هاش مربوط به کینکته ... فیبل و مس افکت رو برا کینکت نمایش داد . فک کنم PS3 کم آورد ! باید ببینیم سونی به جز NGP چه برنامه ای داره !
کاره سونی واسه کنفرانس امشب خیلی سخته!
ولی اول تا آخر نینتندو میترکونه!
كپي از اين مشكلات زياد داره!!!
---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
ولي فكر نكنم كمتر بتوني پيدا كني---نهايتش 10 يا 15 تومن كمتر
تقریبا 4 ساعت باقی مونده تا کنفرانس سونی مثل این که سونی قصد داره رو بازی های انحصاریش کار کنه![]()
سلام داداش شما e3 رو از کجا دانلود میکنی؟یا آنلاین میبینی؟هر 4 ساعت چقدر از شارژ adsl کم میکنه؟
ربطی به نداشتن eboot اورجینال نداره ؟
دانلود نمی کنم زنده می بینم . هر کنفرانس هم دور و بر 1 ساعته . نمیدونم چقدر ولی نباید خیلی باشه .
برای دیدن هم »
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدساعت برگزاری هم یوبی سافت 2 شبکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سونی 4 و نیم صبح
نینتندو 20 و 30
Last edited by abbasgh66; 07-06-2011 at 00:32.
ممنون
دوست عزیز با اداپتور بهتره یا 2.5 ؟ بعد به نظرتون هاردخود ps3 بالا بگیرم خوبه یا نه ؟همون هزینرو روی هارد اکسترنال کنم
بعداگه میشه چنتا مدل 1 ترابایت با اداپتور با قیمت بگید (من خودم از وسترن خوشم میاد )
ممنون
سلام به تمامي دوستان
من ديروز يه PS3 اسليم خريدم بالاخره !!!
يه PS3 اسليم 160 گيگ كپي خور شده + يه بازي ارجينال براي اجراي بازيها + يه كابل HDMI + پنج تا بازي رايگان = 5.580.000 ريال
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)