تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 752 از 1404 اولاول ... 2526527027427487497507517527537547557567628028521252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,511 به 7,520 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

هيچ آشنايي به پي اس پي ندارم . ديروز پي اس پي اي به دستم رسيد كه فرمتش كردم و بعد از فرمت ريست شد . اما وقتي دستگاه را با يو اس بي وصل كردم به كامپيوتر ديدم يه سري از فولدر ها باقي مونده . پس ناچار كل فولدرها رو پاك كردم و مثل vsh , modul,....

حالا پي اس پي خاموش شده و ديگه روشن نميشه . پاور براي چند ثانيه روشن ميشه و سپس خاموش ميشه .

چيكار بايد كرد و آيا نياز به فلش شدن داره ؟
    شما لطف میکنی ورژن فریمور خود را بگید؟

این جور که من حدس میزنم دستگاه شما کپی خور بوده و تنظیمات USB DEVICE روی فلش 0 دستگاه بوده.(چون این فولدر هایی که شما نام بردی داخل flash 0 دستگاه هست)
    شما مموری را فرمت کرده اید اما وقتی دستگاه را به کامپیوتر متصل کرده اید محتویات flash 0 نشان داده شده و شما آن ها را پاک کرده اید.

شما باطری دستگاه را در بیار و بزن جا ( یا psp را به طور کامل خاموش کن)کلید R را نگه دار و psp را روشن کن تا ریکاوری منو نیامده کلید R را رها نکن..اگه به ریکاوری منو رفتی از آموزش زیر برو

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه ریکاوری منو نیامد تنها راه پاندورا هست که در تاپیک زیر به طور کامل توضیح داده شده.
    کد:
    اگر هم داخل ایران زندگی میکنید و حوصله عملیات های بالا را ندارید دستگاه شما با پرداخت مبلغی بین 5 تا 10 هزار تومان درست میشود.

همه توضیحاتی که در بالا گفتم در صورتی درست و عملی هست که دستگاه شما قابلیت کپی خور شدن داشته باشه.
    Last edited by choory; 06-03-2009 at 13:57.

2. این کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

شما لطف میکنی ورژن فریمور خود را بگید؟

این جور که من حدس میزنم دستگاه شما کپی خور بوده و تنظیمات usb device روی فلش 0 دستگاه بوده.(چون این فولدر هایی که شما نام بردی داخل flash 0 دستگاه هست)
    شما مموری را فرمت کرده اید اما وقتی دستگاه را به کامپیوتر متصل کرده اید محتویات flash 0 نشان داده شده و شما آن ها را پاک کرده اید.

شما باطری دستگاه را در بیار و بزن جا ( یا psp را به طور کامل خاموش کن)کلید r را نگه دار و psp را روشن کن تا ریکاوری منو نیامده کلید r را رها نکن..اگه به ریکاوری منو رفتی از آموزش زیر برو

کد:
    اگه ریکاوری منو نیامد تنها راه پاندورا هست که در تاپیک زیر به طور کامل توضیح داده شده.
    کد:

ورژن رو از كجا بايد بفهمم ؟ اصلا دستگاه ديگه روشن نميشه ، حتي با يو تس بي و حتي با پارژر . وقتي روشن نميشه دكمه ي r هم جوابگو نيست . اصلا مگه ميشه انقدر راحت تنظيمات سيستمي پاك بشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamzeaziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال دارم
    من یه laptop دارم که wifi داره و من میخام از internet خودم یه access point درست کنم چونکه میخام با psp بازی networking بازی کنم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم لطفا کمک کنید
    در ضمن سیستم windows 7 ممنون میشم راهنمای کنید
    ببخشید اگه اینجا جایه این سوال نیست چونکه فکر کردم فقط شما میتونید راهنمایم کنید

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

صفحه ی psp چند اینچ هست؟

پروفشنال tekken god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    چوری جان یا علی جان درسته ؟
    من در patapon 2 با روشی که شما در پیغام خصوصی به من گفتید دعای بارون رو گرفتم ولی وقتی می رم تو مرحله یه دیوار هست داغونش می کنم بعد x رو بهم می ده همون don .
    بعد می ره یه جای دیگه اون یارو قرمزه که یه چیزی شبیه داس دستشه تقریباًً 1 دقیقه ماست وای میسه هر وقت هم می زنمش می گه دان دادان دادان !
    بعد یهو قاط میزنه با داسش همرو می کشه با 1 ضربه !
    اگه Remote Joy Lite من کار می کرد عکس هم می ذاشتم ولی فعلاً مشکل داره مشکلمم تو تاپیکی که درموردش ایجاد کردید نوشتم .
    ممنون
    خدانگهدار

پروفشنال tekken god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

صفحه ی psp چند اینچ هست؟
    4.25 اینچ .
    با اون خط کشایی که اینچ هم دارن اندازه گرفتم .

8. این کاربر از tekken god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من شنیدم یک وسیله ای به نام psp2 هست.
    راسته؟
    چیه؟

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

ورژن رو از كجا بايد بفهمم ؟ اصلا دستگاه ديگه روشن نميشه ، حتي با يو تس بي و حتي با پارژر . وقتي روشن نميشه دكمه ي r هم جوابگو نيست . اصلا مگه ميشه انقدر راحت تنظيمات سيستمي پاك بشه ؟
    شما دستگاهت هك شده و كپي خور بوده تو پي اس پي هاي هك شده امكان دسترسي به فلش صفر هست ! تنها راه شما همون پاندورا هست و هيچ جور ديگه اي نمي تونيد دستگاه رو به حالت اول برگردونيد ... در ضمن اگه با خود پي اس پي مموري رو فورمت كنيد بازم يه سري پوشه خالي ساخته مي شه كه محل كپي كردن عكس ها و موزيك ها و بازي ها يانا رو مشخص كرده به نوعي ...

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

درود
    بچه ها امروز رفتم gamestop دیدم یه UMD آورده به اسم psp homebrew کسی میدونه داستانش چیه ؟
    من فکر کنم یه سافتی چیزی روش باشه که homebrew هارو اجرا میکنه . این طوری باشه اصلا دیگه نیازی به هک کردن نیست .
    مثل اوایل ps2 که بازی کپی هارو با دیسک بوت اجرا میکردن .
    بدرود

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamzeaziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من شنیدم یک وسیله ای به نام psp2 هست.
    راسته؟
    چیه؟
    هنوز در حد یه شایعه است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •