سلام.من سالنت هیل 4 (the room)را نصب کردم ولی وقتی میخواهد بره داخل بازی مینویسه که بازی به طور کامل نصب نشده!ویندوزم هم عوض کردم -چند بار هم نصب کردم ولی فایده ای نداره!به سیستمم هم میخوره!اشکال از سی دی میتونه باشه؟
سلام.من سالنت هیل 4 (the room)را نصب کردم ولی وقتی میخواهد بره داخل بازی مینویسه که بازی به طور کامل نصب نشده!ویندوزم هم عوض کردم -چند بار هم نصب کردم ولی فایده ای نداره!به سیستمم هم میخوره!اشکال از سی دی میتونه باشه؟
میشه یه عکس از اون اروری که میده بزارید ؟
من بازي تام رايدر انيور ساري رو گرفتم نصب كردم بعد از چند روز ديگه اجرا نشد چيكار بايد بكنم
دوستان سلام من تازه بازي prince of persia رو خريدم نصب كردم وقتي newgame رو ميزنم همون اول بازي پرنس ميفته تو دره و دختره نجاتش ميده و مدام اين حركت تكرار ميشه و اجازه نميده حركتي بكنم مشكل از كجاست؟
مشخصات سیستمتون رو بنویسید »
CPU - Ram - Graphik Card
در تاپیک خود بازی مطرح کنید »دوستان سلام من تازه بازي prince of persia رو خريدم نصب كردم وقتي newgame رو ميزنم همون اول بازي پرنس ميفته تو دره و دختره نجاتش ميده و مدام اين حركت تكرار ميشه و اجازه نميده حركتي بكنم مشكل از كجاست؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک نکته درباره دوستانی که میخواستند ورژن 180.48 nvidia رو روی کامپیوترشون نصب کنند ولی نمی تونستند لازم به ذکر دونستم که بگم این نسخه فقط روی کارتهای سری 8800 به بالا نصب میشه و فقط برای این سری کارتها ارائه شده:
GeForce GTX 260
GeForce 9800 GX2
GeForce 9800 GTX+
GeForce 9800 GTX
GeForce 9800 GT
GeForce 9600 GT
GeForce 9600 GSO
GeForce 9500 GT
GeForce 9500 GS
GeForce 9400 GT
GeForce 9400
GeForce 9300
GeForce 9200
GeForce 8800 Ultra
GeForce 8800 GTX
GeForce 8800 GTS 512
GeForce 8800 GTS
GeForce 8800 GT
GeForce 8800 GS
سلام دوستان.
مشكلم اينجاست كه وقتي مي خوام پرنس رو بريزم مي گه (your video card is too old)چي كار كنم؟؟؟؟
پس میشه بگی من چطوری نصب کردم ؟
کارت گرافیک » 8600gt .
مدل کارت گرافیکتون + ورژن درایورش رو اینجا بگید .سلام دوستان.
مشكلم اينجاست كه وقتي مي خوام پرنس رو بريزم مي گه (your video card is too old)چي كار كنم؟؟؟؟
مدلش geforce 8500 است ولي درايورش رو از كجا نگاه كنم؟
دوست عزیز من که از خودم نمی گم.
اولا خیلی از دوستان به خاطر قدیمی بودن گرافیکشون نتونستند نصب کنند و نمی دونستند دلیلش چیه !!
دوما اینم خود سایت nvidia که حرف من رو تایید میکنه(توی قسمت produce support یه نگاه بنداز):
در ضمن ممکنه نصب بشه ولی به احتمال زیاد افزایش کارایی زیادی نخواهد داشت...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)