عزیز شما میگی که توی ایمیل نمیام تبادیل بنر چون دیگه وصل نمیشم بعد اینجا میگی بنرت رو بفر ست ولی عکس دختر نداشته باشه >....................؟؟؟
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
عزیز شما میگی که توی ایمیل نمیام تبادیل بنر چون دیگه وصل نمیشم بعد اینجا میگی بنرت رو بفر ست ولی عکس دختر نداشته باشه >....................؟؟؟
دوست عزيزم اگه هم وبلاگ وهم فروشگاه قابل نفوذ هستن هركاري از دستت بر مياد انجام بده گرچه اگه كاري از دستت بر ميومد تا الان مي كردي
.بعدش در مورد اون بازي كه اديت مي كنيد و مي گي كه فقط از موتورش استفاده مي كنيم آيا مي توني بدون استفاده از اون كاري بكني؟بعدش بايد خدمتت عرض كنم كه شما نگران حلال و حروم ما نباش .نترس شما رو توي قبر من نمي زارن
.بعدش بايد خدمتتون عارض بشم كه درسته راك استار ايراني نيس ولي آيا آدم هم نيستن سازنده هاي بد بخت بازي؟كسي هم كه اين بازي رو مي خره سرش كلا نمي ره تو نگران نباش چون مي تونه سوار همه اون ماشينا بشه و بازي هم هيچ گير و اروري نداره خوشگله.اگه خواستي سفارش بده واسه تو ام بفرستيم حالشو ببري
![]()
عزیز ! اولان majid_sd2009 از دوستان خوب ما هستند و لطفا جواب ان ها رو ندید ! majid_sd2009 براش کاری داره سایت شما رو هک کنه .... دیگه لطفا اینجا دعوا هم نکنید ....... من بازی شما رو دو روز پیش سفارس دادم و امروز به دستم رسید بازی کاملا هیچ تغییری نکرده فقط چندتا ماشین بی کیفیت اضاف شده همین !!!!!
دوست گلم اتفاقا ما به كسايي كه بتونن به سايت ما آسيب برسونن جوايز نفيسي اهدا مي كنيم .حالا شما ها زورتون رو بزنيد شايد فرجي شد.بعدش ما دست به كار مي شيم و بزودي سايت GTA-GAMERS.ir مورد عنايت قرار مي گيره
.البته قبلش حتما اطلاع مي ديما.آهان راستي از خريد شما كمال تشكر را داريم.بازم به ما سر بزنيد
![]()
عزیزکجای کاری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ من یک ماه است دامینرو خریدم !!! تازه فروم خلیی توپی هم کردمش البته امروز از سرور خراب بود باور نداری از عماد یا محمد رضا بپرسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام..
جواد راست می گه....فکر کنم این بحث رو تموم کنیم بهتره ...هر کی که مقصر باشه باید اون اخر جواب رو بده ..
یه نکاهی هم به امضام بکن بعدش بگو میخوای بخریش ......
دوستان کسی عکسی به اندازه 120px × 600px درمورد جی تی ای داره ؟؟؟؟؟؟ خیلی فوری .........
هر كي كم آورد
بزنه
![]()
عزیز انگار دلت میخواد بن بشی با همه داری کل مینداری ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//////
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)