تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بیشتر چه چیزی بزاریم بهتره ؟

راي دهنده
562. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ماشین

319 56.76%
  • لباس

24 4.27%
  • پچ

128 22.78%
  • اسلحه

80 14.23%
  • قایق و کشتی

11 1.96%
صفحه 751 از 805 اولاول ... 251651701741747748749750751752753754755761801 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,501 به 7,510 از 8047

نام تاپيک: [آموزش] ::: ادیت و پچ برای بازی GTA San Andreas ::: / قوانین در پست اول

پروفشنال Javadgenral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Hell ;)

7 مسخره //////////////////////// بازی شده ///

عزيزم بهتون گفتم كه ساخته هاي شما رو از بازي حذف كردم. ميتونين بازي رو بخرين و ببينيد كه پاكشون كردم. همشون كارهاي خودم هستند. در ضمن جواب سوالتونو بهتون ايميل كردم. مي تونين بريد بخونيدش. حالا شما بنرتون رو به من ايميل كنيد تا اگه يه زماني اومدم بزارم براتون. از فردا فكر نكنم بتونم بيام. عزيز شما كاري كه گفتم رو بكنيد، منم بنرم رو بهتون ايميل مي كنم. فقط توجه داشته باشين كه توي بنرتون هيچ تصويري از دختران يا تصاوير مستهجن يا عكس دختران بازي gta iv يا gta sa نداشتهباشند. با تشكر.

عزیز شما میگی که توی ایمیل نمیام تبادیل بنر چون دیگه وصل نمیشم بعد اینجا میگی بنرت رو بفر ست ولی عکس دختر نداشته باشه >....................؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ما دزدیم؟ مگه چیکار کردیم؟ ما که تا حالا از این جی تی ای پول در نیاوردیم.
    بعدشم اون شرکتی که شما میگید ایرانی نیست و هیچ وقت هم تو ایران سرمایه گذاری نکرده برای فروش بازیهاش. بعدشم ما فقط از موتور این بازی استفاده میکنیم. و میر محمد هم قصد نداره فقط دو تا ماشین اضافه کنه بفروشه. میخواد کل بازی رو عوض کنه یعنی تمامی شهر هم فک کنم میخواد عوض کنه و تهران رو بسازه.با مراحل جدید. یعنی دیگه اون جی تی ای نیست.میشه یک بازی ایرانی که حداقل یکم کیفیتش بالا تر از بازی های ایرانی موجود میشه.
    میر محمد جان هاردم از گارانتی اومد هرچی خونه و ماشین و چیزای دیگه مثل تلفن عمومی و دکل برق و... ساختم رو برات میفرستم و میتونی رو کمک من هم حساب کنی. من دو سه روزی بیکارم در هفته. باید هرچه سریع تر این بازی رو تموم کنی که دیگه بعضی افرادنرن سوء استفاده کنن.
    بعدشم فروش بازیتون حرومه میدونی چرا؟ چون داری سر افراد کلاه میزاری. یعنی ورداشتی چهار تا عکس از ماشینا گرفتی گذاشتی رو جلد و اون رندر پیکان هادی آقا رو هم گذاشتی . کسی که میاد بازی رو میخره میخواد سوار همچین ماشینایی بشه ولی وقتی نیگا میکنه میبینه سرش کلاه رفته و یک بازی آشغال با سرعت خیلی پایین و هنگ بسیار بالا خریده که هر چند دقیقه یک بار بازی ارور میده. و میاد بیرون و یا صفحه سیاه میشه و مجبور میشه ریست کنه( که این راه حل داره و احتیاج به ریست نیست!). اگه مسلمون نیستی که هیچ. اگرم هستی که باعث تاسف هست که از این سن شروع به حروم خوری کنی.
    اینم بدون هم وبلاگت و هم فروشگاهت قابل نفوذه و به راحتی میشه جفتش رو .......
    دوست عزيزم اگه هم وبلاگ وهم فروشگاه قابل نفوذ هستن هركاري از دستت بر مياد انجام بده گرچه اگه كاري از دستت بر ميومد تا الان مي كردي.بعدش در مورد اون بازي كه اديت مي كنيد و مي گي كه فقط از موتورش استفاده مي كنيم آيا مي توني بدون استفاده از اون كاري بكني؟بعدش بايد خدمتت عرض كنم كه شما نگران حلال و حروم ما نباش .نترس شما رو توي قبر من نمي زارن.بعدش بايد خدمتتون عارض بشم كه درسته راك استار ايراني نيس ولي آيا آدم هم نيستن سازنده هاي بد بخت بازي؟كسي هم كه اين بازي رو مي خره سرش كلا نمي ره تو نگران نباش چون مي تونه سوار همه اون ماشينا بشه و بازي هم هيچ گير و اروري نداره خوشگله.اگه خواستي سفارش بده واسه تو ام بفرستيم حالشو ببري

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Hell ;)

پيش فرض

عزیز ! اولان majid_sd2009 از دوستان خوب ما هستند و لطفا جواب ان ها رو ندید ! majid_sd2009 براش کاری داره سایت شما رو هک کنه .... دیگه لطفا اینجا دعوا هم نکنید ....... من بازی شما رو دو روز پیش سفارس دادم و امروز به دستم رسید بازی کاملا هیچ تغییری نکرده فقط چندتا ماشین بی کیفیت اضاف شده همین !!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

عزیز ! اولان majid_sd2009 از دوستان خوب ما هستند و لطفا جواب ان ها رو ندید ! majid_sd2009 براش کاری داره سایت شما رو هک کنه .... دیگه لطفا اینجا دعوا هم نکنید ....... من بازی شما رو دو روز پیش سفارس دادم و امروز به دستم رسید بازی کاملا هیچ تغییری نکرده فقط چندتا ماشین بی کیفیت اضاف شده همین !!!!!
    دوست گلم اتفاقا ما به كسايي كه بتونن به سايت ما آسيب برسونن جوايز نفيسي اهدا مي كنيم .حالا شما ها زورتون رو بزنيد شايد فرجي شد.بعدش ما دست به كار مي شيم و بزودي سايت GTA-GAMERS.ir مورد عنايت قرار مي گيره.البته قبلش حتما اطلاع مي ديما.آهان راستي از خريد شما كمال تشكر را داريم.بازم به ما سر بزنيد

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Hell ;)

پيش فرض

عزیزکجای کاری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ من یک ماه است دامین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    رو خریدم !!! تازه فروم خلیی توپی هم کردمش البته امروز از سرور خراب بود باور نداری از عماد یا محمد رضا بپرس

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

سلام..
    جواد راست می گه....فکر کنم این بحث رو تموم کنیم بهتره ...هر کی که مقصر باشه باید اون اخر جواب رو بده ..

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Hell ;)

پيش فرض

یه نکاهی هم به امضام بکن بعدش بگو میخوای بخریش ......

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Hell ;)

پيش فرض

دوستان کسی عکسی به اندازه 120px × 600px درمورد جی تی ای داره ؟؟؟؟؟؟ خیلی فوری .........

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یه نکاهی هم به امضام بکن بعدش بگو میخوای بخریش ......
    هر كي كم آوردبزنه

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Hell ;)

پيش فرض

عزیز انگار دلت میخواد بن بشی با همه داری کل مینداری ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//////

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •