با گارنا -- و این چیزا 3-4 ماه زول میکشه ولی اکه یخوای درست وطبق اصول پیش بری و تقلبی تو کارت نباشه و گلد هم نخری خیلی
من6-7 ساله تو جی جی هستم شده 25
با گارنا -- و این چیزا 3-4 ماه زول میکشه ولی اکه یخوای درست وطبق اصول پیش بری و تقلبی تو کارت نباشه و گلد هم نخری خیلی
من6-7 ساله تو جی جی هستم شده 25
دوست عزیز شما میتونی از این مپ تمرینی استفاده کن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین نسخرو دانلود کن،من از این استفاده میکنم کار میکنه.
اگه میخوای لول آپ کنی{به صورت afk)،از این برنامه که میزارم استفاده کن.(ساخت ایرانه)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم کار با برنامه(قبل استفاده بخونش)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه میخوای در حین بازی سریعتر لول اپ بشی باید از برنامههایی مثل گارنا دویل گارنا التیمت گارنا -- استفاده کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میتونی اینجا دانلود کنی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان ممنون از کمک های شما
ولی بازم کار نمیکنه اون نرم افزار هم باید دکمه خاصی رو بزنم به جزتنظیم اینونتوری ؟؟
میشه یه سایت معرفی کنید که آموزش هاش جدید باشه و دیمی هم نباشه
مثلا کرش گیم نصف بیشتر آموزش هاش خیلی قدیمیه و لول ها تا الان عوض شدن
بازم ممنون
برای دوتا کی:
War3HK Tool 3.3.2
رو پیشنهاد میکنم، بدون هیچ مشکلی کار میکنه.
همیشه و همه جا کار میکنه.
بعد از دانلود صفحه ی اولش دکمه ی لولها و اینونتوری رو بهش میدید و آدرس وار3 رو هم ازتون میگیره که بهش میدید.
بعدش وار رو باز میکنید و میرید تو OPtion>GamePlay و از اونجا تیک گزینه Use Shortcut رو میزنید تا شورتکات هایی که برنامه میزاره استفاده بشه و در نتیجه همیشه دکمه ها تنظیمن و فقط برای اینونتوری لازمه که خود برنامه باز باشه.
با گرنا و باتل نت هم کاملا سازگاره.
الان هیچ آموزش هیروی جدیدی پیدا نمیکنی چون هیچکی واسه این چیزا وقت نمیزاره.میشه یه سایت معرفی کنید که آموزش هاش جدید باشه و دیمی هم نباشه
انگلیسیشو بخوای توی PlayDota هست.
البته آموزش هر هیرو یا لول و آیتمی رو اگه بخوای میتونی بری توی فروم مثلا همون کرش گیم که اونجا کاربرایی داره که هر سوالی بپرسی سریع جوابتو میدن.
ولی اینکه بیان آموزش PDF کنن و ... دیگه کسی اینکارو نمیکنه و فقط هیروهای جدیدی که میان رو آموزش میزارن که توی همون سایت مذکور هم موجوده.
طبق روال عادی یک ماه طول میکشه تا 10 بشی و 4-5ماه تا 20 شی.برای آپ شدن از لول 5 به لول 20 باید چقدر بازی کرد در گارنا
با گرنا -- 4-5روزه از 1 لول 20 میشی.
دوست عزیز کار با برنامه خیلی آسونه(فک کنم شما تیک اکتیوو نزدی)
عکس اول مال کوله پشتی هست.
این عکس هم مال عوض کردن لولها هست(من لول ۱ رو z }لول ۲ رو x }لول ۳رو c }لول ۶ رو v }انتخاب کردم.
والا من دیگه از این اسون تر نمیتونستم توزیع بدم .به بزرگیه خودت ببخش.
__________________________________________________ ____________________________
دوستان بنظر شما این باگه زوس هست یا نه؟
با زئوس لول ۱۵ شید،بد لول ۶ رو ۲بار باز کنید،یه اقنیم هم ببندید،موقعی که هروهای دشمن کنار هم هستن ۶ کنید به تک تکشون ۲۰۰۰ دامج میده.
Last edited by nois3; 27-01-2011 at 23:35.
دستت درد نکنه همون تیک رو نزدم مرسی
آره اون باگ زئوسه ولی باید باید آقانیم ببندی تو 6.71 بر طرف شده
میشه برا ویند رانر یه توضیح کوچیک بدین
خداست این بشر !!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
من دو سه روز دیگه یه بازی تک به تک دارم که Aniti mage هستم حریفمم Lord of abbedon هست
میشه بگید چطور باید بازی رو بگیرم؟
اول بازی که کاری از دستت بر نمیاد تا ایمگه بتونی ونگارد پاور تریز بشر بری حتما ایتمت بشره اخر بازی شاید یه کارب بتونی بکنی
یعنی ایتم هام اینا باشن؟
powertreat
vanguard
basher
بین butterfly-manta-assault-vladimir کدومش پیشنهاد میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)