روزی زیر 2 گیگ مثلا 1800 مگابایت مصرف داشته باشین محدود نمیشه!
روزی زیر 2 گیگ مثلا 1800 مگابایت مصرف داشته باشین محدود نمیشه!
یعنی هیچ کدوم از دوستان تو تایم رایگان دانلود بالا نداشتن؟
پروفایل گیم 8 مگ
![]()
۱۵۱۵ بگیر فکنم داخلی ۳
فرقی نمیکنه. تو تایم شبانه هم اگر مصرفتون بیش از حد باشه محدود میشید. جشنواره و غیرجشنواره هم نداره.
Last edited by Ehsan PCbase; 24-09-2017 at 22:05.
شاتل الان حدود یک ماه هست پینگش بطور معمول بالای 160 هست ... با پروفایل گیم البته !
قبلا رو 100تا 110 بود
Last edited by sadeghbb; 25-09-2017 at 14:48.
خوب منم می خوام بدونم که حدش چقدره دوست عزیز.
Last edited by AliMirzaie; 26-09-2017 at 00:30.
سلام دوستان. من خونه 512 نامحدود مخارات دارم و حدودا ماهی 23 تومن پرداخت میکنم، ناممحدود بودنش خوبه ولی سرعت کلافم کرده. قصد داشتم شاتل بگیرم که ی ماه پیش زنگ زدم گفت منطقه شما پرتامون پره، دیروز یکی زنگ زد گفت خالی شده و برای منطقه شما ی سری بن داریم میتونی اشتراک یگ ساله بگیری با حجم 240 گیگ بین الملل به قیمت 147 تومن، ی سری طرح دیگه هم خب تو سایت زده.
حالا چند تا سوال، اول این که به نظرتون از مخابرات بیام رو شاتل؟ دوم این که کدوم طح رو بگیرم به نظرتون ، همین که خودشون گفتن خوبه؟ سوم دقت کردم شاتل انگار برای جذب مشتری اولش با تخفیف ویژه بسته میده بعدش که تموم شد بخوای تمدید کنی هزینه اش بالاست، درسته؟
من مصرفم وب گردی هست و کمی دانلود فیلم، که برای دانلود هم از بسته صبح ایرانسل میتونم رو گوشی استفاده کنم. شاید مصرفم ماهانه 20 گیگ باشه شایدم کمتر
در کل پیشنهادتون چیه، با توجه به شرایط بنده. لطفا اگر میشه زودتر جواب بدید امروز گفتم خبر میدم.
طرحی که به شما پیشنهاد داده شده عالیه به نظر من! 240 گیگ برای یک سال با این قیمت ارزون رویاییه!!!
برای دانلود فیلم هم نگران نباشید. با پرداخت مبلغی میتونید از شاتلند برای دانلود فیلم تا سقف 5000 گیگ در ماه استفاده کنید.
دوستان 2 تا سوال دارم.
آیا حقیقت داره سرویس های آرت شاتل پنجشنبه و جمعه ها رایگان است و اگر تو این 2 روز هر چقدر دانلود کنی محدودت نمی کنند؟
آیا در سرویس های آرت دانلود از سایت فیلم نت هم رایگان است یا فقط تماشا کردن فیلم از این سایت رایگان است؟
با تشکر از همه دوستان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)