تبدیل نشده ! علاوه بر بسته های هفتگی و ماهانه 1-11 قبلی ، دو تا بسته هفتگی و ماهانه 2-7 صبح اضافه کرده . 7000 تومن و 14500 تومن
تبدیل نشده ! علاوه بر بسته های هفتگی و ماهانه 1-11 قبلی ، دو تا بسته هفتگی و ماهانه 2-7 صبح اضافه کرده . 7000 تومن و 14500 تومن
موضوع اینه که کدی که این محصول یعنی یک هفته شبانه 2 تا 7 صبح با قیمت 7 هزارتومنی رو میاره دقیقا کدی هست که باهاش بسته 1 تا 11 صبح یک هفته شبانه به قیمت 14 هزارتومن رو باهاش فعال میکردیم.
تخلف صددر صده. من تا پنج شنبه وقت میدم اگه جواب دادن ( زنگ زدم همراه اول پرسیدم گفت ما نمیدونیم و فرم پر میکنیم براتون ) که هیچی اگه نه شنبه شکایت میکنم چون این دیگه واقعا خیلی زور داره که من چیزی رو بخرم که وجود نداره
میتونه در جواب بگه وقتی دیدی قیمت به 7000 تومن کاهش داشته پس حتما یه تغییری داشته خودت باید چک میکردی یه مرحله قبل رو . البته امیدوارم به نتیجه برسی .
ما هم همینو به یه بنده خدایی گفتیم مسخره کرد چندین روز پیش خیلی خوشحال بود که زنگ زدم پشتیبانی برام در عرض سه روز پهنای باند رو افزایش دادند گفتم شما شانس آوردی که درخواست همزمان شده با افزایش پهنای باند وگرنه به درخواست منو شما چنین کاری رو انجام نمیدن.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
سلام
بسته رزرو چطوری فعال میشه ؟
من دو تا بسته 200 مگ ماهانه دارم که یکیش الان تموم شد بسته یه ماهه نامحدودم هم ساعت 9 شب تموم شده بوده
داشته از بسته 200 مگ استفاده میکرده
بعد دیدم اسمس اومد 85 درصد بسته مصرف شده و یهو آنتنم کلا پریده و اصلا وصل نیستش
رفتم توی تاریخچه طرح ها دیدم که یه بسته رزرو دیگه دارم
ولی توی صفحه اصلی همراه من مینویسه شما هیچ بسته فعالی ندارید
انتخابات تموم شد ، دزدی اینها شروع !
بعد از یکماه اومدم بسته 2 تا 7 شبانه یکروزه را بگیرم ، چند تا فایل دانلود بزنم .
بسته 1000 تومنی شد 2500 ! دوبرابر و نیم !
کاش ما این چیزها را فراموش نمیکردیم ، اما چه حیف که ملت فراموشکاریم !
تو صفحه ی قبل هم گفته شد که اضافه شده و حذف نشده
شما از کد بسته های شبانه وارد بشید و از اونجا روزانه یا هفتگی و ماهانه رو انتخاب کنید بعد میبینید که اضافه شده بهشون
یک روزه واقعا گرون شده.ولی برای هفتگی یه کد جدید اضافه شده
ماهانه 2 تا 7 زده 14500
ماهانه 1 تا 11 زده 29
روزانه 2500 خیلی زیاده!!میخواد مثل ایرانسل باشه!
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)