کد #رمز شارژ*۱۴۵* هم تغییر کرده، و حجمش کم شده:
قبلا با شارژ 10 تومنی دو گیگ 30 روزه میداد. اما الان شده 600 مگ 15 روز.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد #رمز شارژ*۱۴۵* هم تغییر کرده، و حجمش کم شده:
قبلا با شارژ 10 تومنی دو گیگ 30 روزه میداد. اما الان شده 600 مگ 15 روز.
حرف شما درسته ولی همه افرادی که از ایرانسل استفاده می کنند متاسفانه سواد و دانش کافی برای دسترسی به فضای مجازی و شبکه های اجتماعی ندارند...
پس بهتره افرادی که به طور تخصصی از خدمات اینترنت این اپراتور استفاده میکنند و به فضای مجازی هم دسترسی مستقیم دارند استفاده از اینترنت همراه این شرکت رو به 0% برسونند
اگر یادتون باشه چند ماه پیش هم همراه اول به یک باره تعرفه های خودشو برای هر1گیگ 10هزارتومن قرار داد ولی وقتی دید با انبوه واکنش های منفی رو به رو شد تعرفه های خودشو به تعرفه های سابق برگردوند
در ضمن فقط هم ستفاده نکردن کافی نیست در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از این اپراتور شکایت کنید که از طرف وزارت ارتباطات هم فشار باشه برای کاهش قیمت.
دوست عزیز تنها دلیل نسل 3 و 4 دیتا و اینترنت هست و الا نسل دو که برای پیام و صدا کافی بود.
من که به شخصه دیگه به هیچ وجه از اینترنت ایرانسل استفاده نمیکنم./
برای افزایش فشار به وزارت ارتباطات به صفحه رسمی وزیر ارتباطات برید و اعتراض خودتونو درباره افزایش ناگهانی قیمت بسته های اینترنت ایرانسل اونجا هم بیان کنید.
بیایید یه بار هم که شده مردونگی کنید این ایرانسل رو بشونیم سر جاش آخه گندش بزنن ما که تلفن خونه pcm هست همین ایرانول رو داشتیم که این هم گندش اومد بالا دیگه بیخیال اینترنت من فکر میکنم دارم تو کره شمالی زندگی میکنم...![]()
اخرش اینا کاری میکنن که مردم بریزن خیابون!!
از موقعی که این دولت روی کار اومد: نامحدود ها به تدریج حذف شد/ شبانه ها حذف شد / سرعت افزایش پهنای باند به شدت کاهش یافت/ و حالا هم تعرفه های اینترنت سیمکارت گران شد و.........
من بشخصه دیگه تحملم تموم شده و به وضعیت اینترنت اصلا امیدی ندارم....همه اینا یه مفهمومی رو میرسونه و اون اینه که اینا با اینترنت شدیدا مخالن و هر جوری شده دارن به مرور زمان از سر و تهش میزنن.![]()
دوستان یه petition درست کنید همه بریم امضا کنیم و به اشتراک بزاریم.
اینکه یه نفر بیاد اینجا بگه بیاید دیگه بسته نخریم که نمیشه.این فروم فوقش مگه چند تا کاربر داره؟اگر همه ی اعضا هم نخرن به ایرانسل ضرر خاصی نمیرسه.
ولی اگر یه کمپینی چیزی درست کنیم و مثلا 10 هزارتا امضا جمع کنیم یه کاری بشه کرد...
منم رفتی هرچی دهنم درومد بهشون گفتم . شماها هم برید یه اعتراضی کنید شاید تاثیری داشت
اینم کامنت من در صفحه وزیر
با سلام و ضمن تشکر از کاهش قیمت اینترنت در شبکه های موبایل به 0.5 و 0.75 ریال. بر هر آگاه و مطلعی روشن است که ایرانسل امروز یک دی مقارن با شروع مصوبه به این مصوبه شما پوزخند زشتی زده است و نشانه آن دو برابر شدن بسته های متداول مشترکین است. بسته 10 تومنی بیست تومن و بسته 20 تومنی 40 تومن شده به عنوان یک فرد فرهیخته ( دارای پی اچ دی) برایم جالب است ببینم دولت به هدف خدمت رسانی خود میرسد یا ثروتمندان به چپاول آحاد مردم) امیدوارم با اتخاذ تصمیمی محکم در برابر این حرکت بایستید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)