تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 751 از 3347 اولاول ... 25165170174174774874975075175275375475576180185112511751 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,501 به 7,510 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

کد #رمز شارژ*۱۴۵* هم تغییر کرده، و حجمش کم شده:
    قبلا با شارژ 10 تومنی دو گیگ 30 روزه میداد. اما الان شده 600 مگ 15 روز.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایرانسل که پارس آنلاین نیست! محل اصلی درآمدش از مکالمه و اس ام اس... است، اگه میخوایم تاثیرگذار باشیم یه مدت کلا نباید از هیچ کدوم از خدماتش استفاده کنیم، تنها نخریدن بسته کافی نیست.
    حرف شما درسته ولی همه افرادی که از ایرانسل استفاده می کنند متاسفانه سواد و دانش کافی برای دسترسی به فضای مجازی و شبکه های اجتماعی ندارند...
    پس بهتره افرادی که به طور تخصصی از خدمات اینترنت این اپراتور استفاده میکنند و به فضای مجازی هم دسترسی مستقیم دارند استفاده از اینترنت همراه این شرکت رو به 0% برسونند
    اگر یادتون باشه چند ماه پیش هم همراه اول به یک باره تعرفه های خودشو برای هر1گیگ 10هزارتومن قرار داد ولی وقتی دید با انبوه واکنش های منفی رو به رو شد تعرفه های خودشو به تعرفه های سابق برگردوند

در ضمن فقط هم ستفاده نکردن کافی نیست در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از این اپراتور شکایت کنید که از طرف وزارت ارتباطات هم فشار باشه برای کاهش قیمت.

3. 2 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ایرانسل که پارس آنلاین نیست! محل اصلی درآمدش از مکالمه و اس ام اس... است، اگه میخوایم تاثیرگذار باشیم یه مدت کلا نباید از هیچ کدوم از خدماتش استفاده کنیم، تنها نخریدن بسته کافی نیست.
    دوست عزیز تنها دلیل نسل 3 و 4 دیتا و اینترنت هست و الا نسل دو که برای پیام و صدا کافی بود.

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من که به شخصه دیگه به هیچ وجه از اینترنت ایرانسل استفاده نمیکنم./

6. 3 کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای افزایش فشار به وزارت ارتباطات به صفحه رسمی وزیر ارتباطات برید و اعتراض خودتونو درباره افزایش ناگهانی قیمت بسته های اینترنت ایرانسل اونجا هم بیان کنید.

8. 4 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

بیایید یه بار هم که شده مردونگی کنید این ایرانسل رو بشونیم سر جاش آخه گندش بزنن ما که تلفن خونه pcm هست همین ایرانول رو داشتیم که این هم گندش اومد بالا دیگه بیخیال اینترنت من فکر میکنم دارم تو کره شمالی زندگی میکنم...

10. 4 کاربر از kiana 33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اخرش اینا کاری میکنن که مردم بریزن خیابون!!
    از موقعی که این دولت روی کار اومد: نامحدود ها به تدریج حذف شد/ شبانه ها حذف شد / سرعت افزایش پهنای باند به شدت کاهش یافت/ و حالا هم تعرفه های اینترنت سیمکارت گران شد و.........

من بشخصه دیگه تحملم تموم شده و به وضعیت اینترنت اصلا امیدی ندارم....همه اینا یه مفهمومی رو میرسونه و اون اینه که اینا با اینترنت شدیدا مخالن و هر جوری شده دارن به مرور زمان از سر و تهش میزنن.

12. 6 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان یه petition درست کنید همه بریم امضا کنیم و به اشتراک بزاریم.
    اینکه یه نفر بیاد اینجا بگه بیاید دیگه بسته نخریم که نمیشه.این فروم فوقش مگه چند تا کاربر داره؟اگر همه ی اعضا هم نخرن به ایرانسل ضرر خاصی نمیرسه.
    ولی اگر یه کمپینی چیزی درست کنیم و مثلا 10 هزارتا امضا جمع کنیم یه کاری بشه کرد...

14. 3 کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

برای افزایش فشار به وزارت ارتباطات به صفحه رسمی وزیر ارتباطات برید و اعتراض خودتونو درباره افزایش ناگهانی قیمت بسته های اینترنت ایرانسل اونجا هم بیان کنید.
    منم رفتی هرچی دهنم درومد بهشون گفتم . شماها هم برید یه اعتراضی کنید شاید تاثیری داشت

16. 2 کاربر از soheilsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اینم کامنت من در صفحه وزیر
    با سلام و ضمن تشکر از کاهش قیمت اینترنت در شبکه های موبایل به 0.5 و 0.75 ریال. بر هر آگاه و مطلعی روشن است که ایرانسل امروز یک دی مقارن با شروع مصوبه به این مصوبه شما پوزخند زشتی زده است و نشانه آن دو برابر شدن بسته های متداول مشترکین است. بسته 10 تومنی بیست تومن و بسته 20 تومنی 40 تومن شده به عنوان یک فرد فرهیخته ( دارای پی اچ دی) برایم جالب است ببینم دولت به هدف خدمت رسانی خود میرسد یا ثروتمندان به چپاول آحاد مردم) امیدوارم با اتخاذ تصمیمی محکم در برابر این حرکت بایستید.

18. 3 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •