من که از دیروز که دان استریممو کم کردن سرعتم داغونه پینگم خوبه اما سرعت دانلود 100 به پایین.خدا ازشون نگذره
من که از دیروز که دان استریممو کم کردن سرعتم داغونه پینگم خوبه اما سرعت دانلود 100 به پایین.خدا ازشون نگذره
داداش تعجب میکنم که گوش نمیکنن اگه ضحی بود الان درستش کرده بود بابا این دیگه چه حروم خورائین![]()
اصلا خستم كرد از بس كه زنگ زدم پشتيباني تازه بهم ميگه چرا 2مگ گرفتي.يعني ضحي شكره
Last edited by farshad0123; 19-09-2013 at 23:34.
سلام
آقا چند روز طول کشید مخابرات خط رو تخلیه کنه؟؟؟؟
الان چه اشتراکی رو گرفتی؟
پینگ و دانلودت چه جوره؟
راضی هستی؟
اینم شبانم دلم به چیش خوش باشه
![]()
Last edited by farshad0123; 20-09-2013 at 01:28.
الان شما که از ضحی 2مگ دارید سرعتتون چنده؟تا الان افت نداشته؟
تا الان که خوب بوده به غیر از دیشب که ساعت 3 قطع شد و ساعت 11 امشب وصل شد زنگ زدم گفت دارن توی مرکز مخابراتی دستگاه های جدید نصب میکنن که کیفیت سرویس بهتر بشه
بعد از اونم پینگ خیلی بهتر شد ......
با هر لینکی سرعتت همینه؟اخه برا من لینکای کمکی سرعت کمتری دارن حتی با اکانت ویژه
Last edited by farshad0123; 20-09-2013 at 03:50.
من بیشتر از آپلودباز و یاس دی ال و چند سایت ایرانی استفاده میکنم که همشون خوبن
ولی لینک سرعت کم هم هست اون دیگه مشکل از اینترنت نیست مشکل از سرور اون سایته که داری ازش داون میکنی
از شانس خوبم مخابرات زود واسم تخلیه کرد.دوستم 10 روز قبل از من درخواست تخلیه داده هنوز انجام نشده.واسه من 4 روز کاری طول کشید.
الان زوده که بگم راضی هستم یا نه.چون تازه گرفتم.اما در نگاه اول سرعتش 2 برابر مخابراته.یعنی واسه من 512 رو روی 1مگ بستن و از اکانتینگم محدود نکردن.
فدای تو.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)