چی شد جواب پس مجید؟
چی شد جواب پس مجید؟
سلام داداش..
خوبی داش؟
چطوری داش؟
در سلامتی کامل بسر می بری؟؟
نگفتی خوبی؟؟؟
من دو سه روزه تو فروم بودم ولی حالو و حول نداشتم..(معذرت)
بعد منظورتو نفهمیدم ؟؟![]()
یعنی سی دی سونی 1 هاروست مونو میشه رو کامپیوتر اجرا کرد ولی مشکله...
خب رو p30 بازی می کنی دیگه(آره دیگه...) بازی کن ولی از 88 درصد بیشتر نمیشه(خودمم تا آلان نمیدوستم)
لیست غذا ها رم گذاشتی برای دوست خوبمون alfa2 amir ..
alfa2amir چاکریم
alfa2amir مخلصیم
نه بابا میخوام ببینم تو این سایتی که گذاشتی نسخه دخترش رو برای دانلود گذاشته،آیا این نسخه دختر رو اگر دانلود کنم رو کامپیوتر میشه بازی کرد؟
اینم یه دموی دیگه،تکراری اما بامزه،اولش خیلی بانمک بود حواسم نبود عکس بگیرم بذارم.پپوری صبح شخصیت اصلی داستان رو صدا کرد و گفت که بچه سرما خورده و بعد من گزینه درمانگاه رفتن رو انتخاب کردم.وقتی به درمانگاه رفتن همونطور که میبینید دکتر گفت که سرماخوردگیه و آمپول باید بزنه.اول که پپوری فهمید سرماخوردگیه گریه ش بند اومد وبعد بامزه تر اینه که پپوری که خودش از آمپول میترسه اول در مقابل آمپول بچه مقاومت میکنه![]()
سلام جاتون خالی دیشب شام دعوت بودم خونه کارن اینا
اینم عکساش
سلام داش من نبودم به حرفم گوش دادین دمو هارو گذاشتین..(:
یه سوال!!
کدومتون مید ونید دختر بچه ای که بالای تپه هست کیه ؟؟
نصف بیشترتون نمیدونید که او elli هستش!!
درسته!الی!
اون دختره هر کسی که باهاش ازدواج کنی هست.من یه بار بازی رو با اون دختر کتابخونه ایه تموم کردم(یعنی 3 سال رو) بعد اون اومد گفت من بودم.کلا با هر کی ازدواج کنی میاد میگه من بودمنوشته شده توسط Harvest_moon_majid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش شما که حرفتون خریدار دارهسلام داش من نبودم به حرفم گوش دادین دمو هارو گذاشتین..(:ولی ما قبلا هم دمو میذاشتیم
![]()
![]()
![]()
چرا هیچ کی جواب منو نمیده
کی با ann ازدواج کرده ؟؟
آیا در کمد اتاق ann توی رستوران که همیشه قفله باز می شود؟؟؟؟؟
آیا اگر بعد از رفتن پاپوری با کای به ریک لوشون بدیم باز هم با هم ازدواج می کنند؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)