تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 751 از 827 اولاول ... 251651701741747748749750751752753754755761801 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,501 به 7,510 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام من یه هارد پاس/ورتی سیگیت دارم که گارانتیش تموم شده و الان خراب شده یعنی چراغش روشن میشه ولی دیگه هیچ کامپیوتری نمیشناسدش (البته موقع گارانتی هم یه بار خراب شد)ولی اون موقع یه هارد نو دادن.
    آیا میشه تعمیرش کرد؟اصلا ارزش تعمیر داره؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام من یه هارد پاس/ورتی سیگیت دارم که گارانتیش تموم شده و الان خراب شده یعنی چراغش روشن میشه ولی دیگه هیچ کامپیوتری نمیشناسدش (البته موقع گارانتی هم یه بار خراب شد)ولی اون موقع یه هارد نو دادن.
    آیا میشه تعمیرش کرد؟اصلا ارزش تعمیر داره؟
    سلام .

باید چک و بررسی بشه شاید یه مشکل ساده ای داشته باشه یا یک مسئله سخت افزاری غیر قابل حل . اگر اطلاعات مهمی دارید بفرستید برای تعمیر و بازیابی اطلاعات در غیر اینصورت بنظرم ازش صرف نظر کنید و هارد اکسترنال دیگه ای بخرید .

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    سال نو مبارك
    يك سوال مبهم...با توجه به اينكه قيمت هارد اكسترنال ADTA نسبت به برندهاي معتبرتري مثل seagate ارزان تر هست..از لحاظ كارآيي و دوام قابل رقابت با مدل هاي ديگر از برندهاي ديگر هست؟
    با تشكر
    در تکمیل صحبت های آقا عطای عزیز، من یک Adata HV620 دارم.
    هاردی که در داخلش استفاده شده است Seagate است.
    در مورد گارانتی هم گارانتی سه ساله دارد، در حالی که اکثر هاردها گارانتی شان دو ساله و یک ساله است. البته کیفیت خدمات گارانتی چطور است را نمیدانم.

قیمت HV620 یک ترابایت هم حدود 230 است و اختلاف اندکی با WD My Passport دارد.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از سايت وسترن ديجيتال ميخواستم يه نرم افزار دانلود كنم كه پيغام زير رو ميداد !

You have visited a page on the WD site which you do not have access. We apologize for the inconvenience

Copyright © 2001 - 2015 Western Digital Corporation, All rights reserved
    The requested URL was rejected. Please consult with your administrator

Your support ID is: 15357496259349039880
    بعد از اينهمه مدت ، اينم تازه يادش افتاده ما رو تحريم كنه ! فقط با چيزشكن ميشه ردش كرد !

5. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه rangoabzar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

آقا میخام یه هارد بگیرم خوب باشه
    سرعت انتقالش خوب باشه
    حالا اگه ضد ضربه هم باشه بد نیست ( اگه شد ، اگه نشدم ک نشد )
    تا حدود 260 باشه ممنون

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

از سايت وسترن ديجيتال ميخواستم يه نرم افزار دانلود كنم كه پيغام زير رو ميداد !

بعد از اينهمه مدت ، اينم تازه يادش افتاده ما رو تحريم كنه ! فقط با چيزشكن ميشه ردش كرد !
    آقا اینا به کنار من حتی جدیدا آپدیت های جدید و از سایت شرکت سازند ه ی لپ تاپم( Sony Vaio) نمیتونم دان کنم!!!! فقط با قند شکن میشه رد شد دقیقا همین عدم دسترسی و میده!!!

8. این کاربر از VahidDG2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fonixhd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام

من یک هارد 1T WD P Ultra دارم .

من میخوام اطلاعاتی که دارم منتقل بکنم داخل هارد اکسترنال .

اما از آنجایی که اطلاعاتم برام خیلی مهمه و اکثرشون ودیو هستند . میترسم حین انتقال ودیو ها خراب بشه و اجرا نشه .

سوالم اینه که مثلا یک پوشه 300 گیگی رو کات میکنیم و در هارد اکسترنال پیست کنیم مشکلی برای اطلاعات پیش نمیاید ؟ با توجه به این که حجم زیادی از اطلاعات منتقل میشوند .

چه نکاتی رو برای جلوگیری از خراب شدن اطلاعات حجیم در حین انتقال اطلاعات رعایت کنیم تا اطلاعاتمون سالم منتقل بشوند .

با تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من یک هارد 1T WD P Ultra دارم .

من میخوام اطلاعاتی که دارم منتقل بکنم داخل هارد اکسترنال .

اما از آنجایی که اطلاعاتم برام خیلی مهمه و اکثرشون ودیو هستند . میترسم حین انتقال ودیو ها خراب بشه و اجرا نشه .

سوالم اینه که مثلا یک پوشه 300 گیگی رو کات میکنیم و در هارد اکسترنال پیست کنیم مشکلی برای اطلاعات پیش نمیاید ؟ با توجه به این که حجم زیادی از اطلاعات منتقل میشوند .

چه نکاتی رو برای جلوگیری از خراب شدن اطلاعات حجیم در حین انتقال اطلاعات رعایت کنیم تا اطلاعاتمون سالم منتقل بشوند .

با تشکر

سلام .

بنظر من بهتره که اول کپی کنید ، بعد از اینکه عملیات کپی انجام شد با استفاده از برنامه هایی مثل MD5 هش فایل مبدا و مقصد را مقایسه کنید و در صورتیکه مغایرتی نداشت نشاندهنده کپی صحیح اطلاعات هست و میتونید فایلهای مبدا را حذف کنید . البته چک کردن تمام موارد وقتگیر خواهد بود یا اینکه میتونید بصورت رندم چند نمونه را تست کنید .

از برنامه TeraCopy هم استفاده کنید که CRC مبداً و مقصد را خودش مقایسه میکند (قبل از اتمام عملیات کپی دکمه more و سپس Verify را بزنید) .

یه بار میخواستم سه ترابایت اطلاعات را جابجا کنم از اونجایی که USB2 خیلی کند بود با روش نه چندان استاندارد و با ترکیب چند نوع کابل از اینترفیس eSATA استفاده کردم و کلیه اطلاعات رو کپی کردم . بعداً که SMART Status هارد رو چک کردم مشخص شد که CRC Error به تعداد زیادی ایجاد شده . از اونجایی که قبلاً چنین چیزی وجود نداشت حدس زدم که در همان زمان کپی یه مشکلی ایجاد شده بود و در نتیجه اولین کاری که کردم مقایسه هش چند نمونه فایلهای مبدا و مقصد بود که تماماً مغایرت داشت . در نتیجه مجبور شدم مجدداً تمام سه ترابایت رو کپی کنم آنهم با USB2 !

برای جلوگیری از تغییر پیدا کردن اطلاعات (Shift Of Data) در هنگام خواندن و نوشتن ، مواردی هستند که بسادگی قابل انجام هست مانند عدم استفاده تا حد امکان از USB Hub غیر استاندارد و نامرغوب و یا کابلهای رابط با طول بلند ، اتصال به پورتهای پشت کیس و همچنین اطمینان از اتصال صحیح کانکتورها . موارد دیگری که کار چندانی از دست شما برنمیآید و باید به تعمیرگاه یا گارانتی مراجعه کنید مانند وجود مشکل در کنترلر USB یا Southbridge Chip مادربرد ، وجود اشکال در هارد دیسک (مبداً یا مقصد) و ...

پست 8536# ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را هم مطالعه کنید .

11. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fonixhd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

عطا جان از توضیحات کامل و جامعتون ممنونم .

Tera Copy که فرمودید به نظرم بهتر باشه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    میخوام یه هارد 4 ترا برای آرشیو بگیرم ، طول عمر و سرعت هارد برام مهمه ، وسترن بگیرم یا سیگیت و اینکه اکسترنال یا اینترنال ؟ کدوم بهتره ؟
    مدلشو بگید بی زحمت ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •