کمی به کلماتی که نوشتید توجه کنید
هر دو پیغامتون عجیبه !!
کمی به کلماتی که نوشتید توجه کنید
هر دو پیغامتون عجیبه !!
واقعا عجیبه. آخه ثطعی هم نداشته. فقط دانلود نشده! نمیدونم چرا. تا وقتی خودم بیدار بودم داشت دانلود می کرد! من ناراحت بودمد که چرا شبی یک گیگ بیشتر نمی تونم دانلود کنم. یه. قاط زید دیگه دانلود نکرد اصلاً![]()
ولی من کلا به speedtest.net شک دارم !!!
اینا سرعت هاشون قابل مقایسه نیست :
هردو واسه یک لحظه است !!!
لحظاتی بعد :
![]()
Last edited by mahya78; 12-06-2011 at 23:51.
خوب مرد مومن IDM رو اجرا کردی 600 تا کانکشن درست کرده چیزی واسه speedtest باقی نموندهIDM تمام پهنای باند رو میخوره. مثلا شما وقتی داری دانلود میکنی سرعت صفحه باز کردن کم میشه. اینم به همین خاطر سرعت رو اینقدر پایین نشون میده
همیشه به این مسئله فکر میکرم اما جایی نشنیده بودم پس انچه بهش رسیده بودم درست بود !!
راستی مرد نه !
اونو الان زدم فقط برای اینکه بدونم از حجمم کم کرده یا نه . آخه دیشب 12:30 تا 1 دانلود زدم حجمم کم شد !
الان میذارم نتیجه امشب رو :
بله ............
امشب هم مانند شبهای قبل برای من رایگان نبوده است :
Last edited by mahya78; 13-06-2011 at 00:02.
خدمت شما عرض کنم برای اینکه 12.30 به بعد رایگان باشه باید تا ساعت 1 دیسکانکت نشی من دو 3 بار قبل یک دیسکانکت شد حجم کم کرد بقیه روزها که بعد یک دیسکانکت شد هیچی کم نکرد
ببین عزیز من تو این تصویر که شما گذاشتی قبل از ساعت 1 دیسکانکت شدی و حجم کم کرده برای اینکه حجم کم نکنه باید تا قبل یک دیسکانکت نشی تا حجم کم نکنه برای من که همینطور بوده
speedtest.net سایت خیلی چرتیه ، هرچیم میگم کسی گوش نمیکنه! واسه مثلاً آمریکایی که اینترنت 24مگابیت داره میاد تست میگیره، سرعتش رو 20مگ نشون میده، بعدشم با خوشحالی میره بیرون ازسایت
من 20تا سایت رو امتحان کردم، این تنها بود که سرعت واقعی ومثل دانلودمنجر رو بم نشون میداد! broadbandspeedchecker.co.uk
broadbandspeedchecker.co.uk
512 پارس آنلاین
![]()
Last edited by T_L_O_T_D; 13-06-2011 at 07:17.
دیشب میتونم بگم برای من طی 6 ماه گذشته بهترین شب بود چون حدود 2100 مگابایت دانلود داشتم
![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)