ببین دوست عزیز خط های فیبر نوری رو کلا بیشتر از 2 مگ نمی بندن حالا چه خط 5 مگ بکشه یا 20 مگ فرقی نداره
ولی اگر کنجکاوید که بدونید خطتون چقدر میکشه ، به نظر من 14 - 15 مگابیت میکشه خط شما
ببین دوست عزیز خط های فیبر نوری رو کلا بیشتر از 2 مگ نمی بندن حالا چه خط 5 مگ بکشه یا 20 مگ فرقی نداره
ولی اگر کنجکاوید که بدونید خطتون چقدر میکشه ، به نظر من 14 - 15 مگابیت میکشه خط شما
در قسمت توضیحات سایت زده بود که 99 درصد تخفیف داره اما الا 2 هفته ایی است که کلا توضیحات این سرویس برداشته شده حتی خود مسولین مخابرات هم جواب درست و منطقی ندادند....
طرح اعتباری (مخصوص حرفه ای ها)
» سرعت سرویس مذکور حداکثر تا 10 مگابیت بر ثانیه خواهد بود.
» از ساعت 2 تا 7 صبح کلیه سرویس ها با 99 درصد تخفیف ارائه می گردد.
» کلیه سرویس ها بدون هزینه نصب می باشد.
تاریخ:1393/05/16 ساعت36
لطفا عکس از سایت قرار دهید...
Last edited by ARMANSTNT; 07-08-2014 at 03:22.
سلام دوستان نمی دونم چه اتفاقی افتاده وضعیت خطم کاملا تغییر کرده و تا 6 مگ می کشه می خواستم ببینم به چه ص.رت می تونم پهنای باندمو بیشتر کنم؟
Downstream Upstream SNR Margin :17.0 7.0 db Line Attenuation :43.5 28.5 db Data Rate :3072 480 kbps Max Rate :6880 656 kbps POWER :18.5 12.0 dbm CRC :4 468
دوست عزیز طرح های آدرس زیر معتبر است عکسی که شما گذاشتید مربوط به مخابرات اصفهان قسمت اطلاع رسانی ADSL است... هر تغییری ایجاد شود و طرح جدید اضافه شود لینک زیر معتبر است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد خط شما در صفحات قبل هم بحث شد CRC خط شما پیغام ERROR میدهد یعنی یک مشکلی وجود دارد... برای افزایش پورت باید به مرکز مخابراتی منطقه خودتان مراجعه کنید تا شاید شما را راهنمایی کنند در غیر این صورت راهی نیست...
2 تا گوشی به خط وصله وقتی هر 2 تاشو از پریز درمیارم سی ار سی 0 میشه!
نه دوست عزیز در مورد استان اصفهان که مطمئن هستم هنوز شبانه برقراره من همین دیشب نزدیک 5گیگ دان کردم همون 1 درصدو کم کرده بود!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)