تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 751 از 2199 اولاول ... 25165170174174774874975075175275375475576180185112511751 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,501 به 7,510 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام کسی مشکل اتصال نداره ؟!
    چراغ مودم همین جوری چشمک زنه و اتصال برقرار نمیشه با اینکه سیگنال میگیره ولی داده نیست ؟!
    Last edited by Fusi0n; 02-05-2012 at 21:12.

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

خوب دوستان ... اون اتفاقی رو که واسم افتاد و یه هفته پیش گفتم بهتون رو الآن میخوام تعریف کنم .
    راستش اون هفته جایی بودم و در حین این که اصلا هواسم به شارژم نبود یهو تموم کردم و موندم که چه کنم و چون کار مهمی با نت داشتم.. از اونجایی که دسترسی به بانک نداشتم و فقط 2000 تومان تو کارتم بود تصمیم گرفتم که با همین کارم رو راه بندازم تا بعد که تپل شارژ کنم...(گفتم از 2000 تومان 1900 بریزم که یه چیزی هم ته کارتم بمونه)
    آقا سرتون رو درد نیارم ما این پول رو ریختیم (البته با GPRS) و بعد از اینکه صفحه پرداخت موفقیت آمیز مبین رو بهم داد و گفت چقدر تو شارژم اومده از GPRS دیسکانکت کردم و همون موقع با مبین وصل شدم و یهو صفحه پرداختم قطع شد... قصه از اینجا شروع شد که ما یه رفرش دادیم ...
    دیگه بقیشو تو عکسا ببینید خودتون
    البته از این جاش عکس گرفتم چون تا اینجاش هنوز باورم نمیشد...

از اینجا به بعد هم دیدم حالا که داره حال میده 200 / 300 بار F5 زدم ..

این هم مدارکش... فقط دیگه از صفحه گوشی نتونستم عکس بگیرم با اون همه اس ام اس که داد...
    صفحه ECARE :

صفحه تاریخچه پرداخت :

صفحه ایمیلم :

دلیل اینکه هم الآن این رو گذاشتم اینه که تا دیروز که نگاه کردم دیدم باقیمانده شارژم تا 240000 تومان مونده ... اما طرافای ظهر بود که یه شماره بهم زنگ زد و من نتونستم جواب بدم(شماره تهران بود) بعد که زنگیدم بهش دیدم سخن گوی مبین نته...من هم بیخیالش شدم ... تا امروز ظهر که یهو دیدم شارژم صفر شده...
    اما خدایی یه هفته حال کردما با دانلود روزانه و با سرعت روز
    بله سیستم داغونی دارن

3. 7 کاربر از =CYBER= بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

چراغ مودم همین جوری چشمک زنه و اتصال برقرار نمیشه با اینکه سیگنال میگیره ولی داده نیست ؟!

برای من مبین نت امروز بعد ظهر نیم ساعت قطع بود

ولی چند روزه که روزا سرعت خیلی نوسان داره یا به طور کلی باید بگم سرعت روزا داره شبیه ساعت رایگان میشه

البته باید دور دوم انتخاتات مجلس رو هم در نظر گرفت و هم چنین فکر کنم زیادی ثبت نام کردن سرور داره میترکه روزا هم جواب گو نیست
    Last edited by *Forgotten*; 02-05-2012 at 21:27.

5. 2 کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

برای من مبین نت امروز بعد ظهر نیم ساعت قطع بود

ولی چند روزه که روزا سرعت خیلی نوسان داره یا به طور کلی باید بگم سرعت روزا داره شبیه ساعت رایگان میشه

البته باید دور دوم انتخاتات مجلس رو هم در نظر گرفت و هم چنین فکر کنم زیادی ثبت نام کردن سرور داره میترکه روزا هم جواب گو نیست
    بله سیستم داغونی دارن
    تو همه موارد Noob هستن واقعا این چه وضعیت من باورم نمیشه تا اخر شکایت میرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خوب دوستان ... اون اتفاقی رو که واسم افتاد و یه هفته پیش گفتم بهتون رو الآن میخوام تعریف کنم .
    راستش اون هفته جایی بودم و در حین این که اصلا هواسم به شارژم نبود یهو تموم کردم و موندم که چه کنم و چون کار مهمی با نت داشتم.. از اونجایی که دسترسی به بانک نداشتم و فقط 2000 تومان تو کارتم بود تصمیم گرفتم که با همین کارم رو راه بندازم تا بعد که تپل شارژ کنم...(گفتم از 2000 تومان 1900 بریزم که یه چیزی هم ته کارتم بمونه)
    آقا سرتون رو درد نیارم ما این پول رو ریختیم (البته با GPRS) و بعد از اینکه صفحه پرداخت موفقیت آمیز مبین رو بهم داد و گفت چقدر تو شارژم اومده از GPRS دیسکانکت کردم و همون موقع با مبین وصل شدم و یهو صفحه پرداختم قطع شد... قصه از اینجا شروع شد که ما یه رفرش دادیم ...
    دیگه بقیشو تو عکسا ببینید خودتون
    البته از این جاش عکس گرفتم چون تا اینجاش هنوز باورم نمیشد...

از اینجا به بعد هم دیدم حالا که داره حال میده 200 / 300 بار F5 زدم ..

این هم مدارکش... فقط دیگه از صفحه گوشی نتونستم عکس بگیرم با اون همه اس ام اس که داد...
    صفحه ECARE :

صفحه تاریخچه پرداخت :

صفحه ایمیلم :

دلیل اینکه هم الآن این رو گذاشتم اینه که تا دیروز که نگاه کردم دیدم باقیمانده شارژم تا 240000 تومان مونده ... اما طرافای ظهر بود که یه شماره بهم زنگ زد و من نتونستم جواب بدم(شماره تهران بود) بعد که زنگیدم بهش دیدم سخن گوی مبین نته...من هم بیخیالش شدم ... تا امروز ظهر که یهو دیدم شارژم صفر شده...
    اما خدایی یه هفته حال کردما با دانلود روزانه و با سرعت روز
    نوش جانت
    یه مو از مبین کندن غنیمته چه برسه به 600 هزار تومن!

8. 2 کاربر از old_snake1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو yusef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبادان-اصفهان

پيش فرض

فکر کنم به خاطر همین کاره دوستمون الان رفتم که پرداخت اینترنتی انجام شدم نوشته:
    در حال حاضر به دلیل مشکلات امنیتی در ارتباطات با بانک امکان پرداخت اینترنی میسر نمی باشد

10. 2 کاربر از yusef بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

بنده هم همین مشکل رو دارم علاوه بر اینکه مرکز تماس مبین نت هم اشغال هستش و سیگنال دریافتی هم بشدت افت کرده.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

فکر کنم به خاطر همین کاره دوستمون الان رفتم که پرداخت اینترنتی انجام شدم نوشته:
    در حال حاضر به دلیل مشکلات امنیتی در ارتباطات با بانک امکان پرداخت اینترنی میسر نمی باشد
    اینجا هم ج ا س و س صد در صد هست و وضعیت رو چک میکنند
    شاید این دوستمون اگه این ضعف رو اینجا تو فروم نمیگفت و لو نمیداد عمرا مبین میفهمید شاید تا ابد حال میکرد

13. 2 کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

دیشب دانلود داشتم سرعت دانلودم 110 بود
    ما راضی بودیم همین سرعت روی 40 تا میبود ولی یه دفعه دیشب زد به سیم آخر دانود رفت روی 110 که نزدیک 1600 مگ دیشب دان کردم

من چند وقته که چک میکنم این مبین 1 روز حال میده 6 روز حال گیری میکنه برای دانلود

ولی مبین پنج شنبه جمعه سرعت روی وحشتناک میاره پایین امشب هم ببینیم سرعت چطوریاست
    شاید این همه شیون و ناله های ما تو این فروم به جایی برسه

512
    3ماه
    10گیگ

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

اینجا هم ج ا س و س صد در صد هست و وضعیت رو چک میکنند
    شاید این دوستمون اگه این ضعف رو اینجا تو فروم نمیگفت و لو نمیداد عمرا مبین میفهمید شاید تا ابد حال میکرد
    اونا تو پنل مدیریت تمامی خریدها رو هر روز بررسی می کنند .
    این دوستمون تو هر 1 ثانیه حتی کمتر از 1 ثانیه هم پرداخت داشتن اونم پشت سر هم
    اینطوری تابلو هست زود می فهمن .

احتمالا با ایشون تماس میگیرن و درخواست هزینه مصرفی رو از ایشون خواهند داشت .
    در غیر این صورت کار به شکایت هم کشیده میشه .

چون نوعی دور زدن سیستم حساب میشه ( همون -- ! )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •