سلام کسی مشکل اتصال نداره ؟!
چراغ مودم همین جوری چشمک زنه و اتصال برقرار نمیشه با اینکه سیگنال میگیره ولی داده نیست ؟!
سلام کسی مشکل اتصال نداره ؟!
چراغ مودم همین جوری چشمک زنه و اتصال برقرار نمیشه با اینکه سیگنال میگیره ولی داده نیست ؟!
Last edited by Fusi0n; 02-05-2012 at 21:12.
بله سیستم داغونی دارن![]()
برای من مبین نت امروز بعد ظهر نیم ساعت قطع بود
ولی چند روزه که روزا سرعت خیلی نوسان داره یا به طور کلی باید بگم سرعت روزا داره شبیه ساعت رایگان میشه
البته باید دور دوم انتخاتات مجلس رو هم در نظر گرفت و هم چنین فکر کنم زیادی ثبت نام کردن سرور داره میترکه روزا هم جواب گو نیست
Last edited by *Forgotten*; 02-05-2012 at 21:27.
برای من مبین نت امروز بعد ظهر نیم ساعت قطع بود
ولی چند روزه که روزا سرعت خیلی نوسان داره یا به طور کلی باید بگم سرعت روزا داره شبیه ساعت رایگان میشه
البته باید دور دوم انتخاتات مجلس رو هم در نظر گرفت و هم چنین فکر کنم زیادی ثبت نام کردن سرور داره میترکه روزا هم جواب گو نیستتو همه موارد Noob هستن واقعا این چه وضعیت من باورم نمیشه تا اخر شکایت میرمبله سیستم داغونی دارن![]()
نوش جانت
یه مو از مبین کندن غنیمته چه برسه به 600 هزار تومن!![]()
فکر کنم به خاطر همین کاره دوستمون الان رفتم که پرداخت اینترنتی انجام شدم نوشته:
در حال حاضر به دلیل مشکلات امنیتی در ارتباطات با بانک امکان پرداخت اینترنی میسر نمی باشد
بنده هم همین مشکل رو دارم علاوه بر اینکه مرکز تماس مبین نت هم اشغال هستش و سیگنال دریافتی هم بشدت افت کرده.
اینجا هم ج ا س و س صد در صد هست و وضعیت رو چک میکنند
شاید این دوستمون اگه این ضعف رو اینجا تو فروم نمیگفت و لو نمیداد عمرا مبین میفهمید شاید تا ابد حال میکرد![]()
دیشب دانلود داشتم سرعت دانلودم 110 بود
ما راضی بودیم همین سرعت روی 40 تا میبود ولی یه دفعه دیشب زد به سیم آخر دانود رفت روی 110 که نزدیک 1600 مگ دیشب دان کردم
من چند وقته که چک میکنم این مبین 1 روز حال میده 6 روز حال گیری میکنه برای دانلود
ولی مبین پنج شنبه جمعه سرعت روی وحشتناک میاره پایین امشب هم ببینیم سرعت چطوریاست
شاید این همه شیون و ناله های ما تو این فروم به جایی برسه
512
3ماه
10گیگ
اونا تو پنل مدیریت تمامی خریدها رو هر روز بررسی می کنند .
این دوستمون تو هر 1 ثانیه حتی کمتر از 1 ثانیه هم پرداخت داشتن اونم پشت سر هم
اینطوری تابلو هست زود می فهمن .
احتمالا با ایشون تماس میگیرن و درخواست هزینه مصرفی رو از ایشون خواهند داشت .
در غیر این صورت کار به شکایت هم کشیده میشه .
چون نوعی دور زدن سیستم حساب میشه ( همون -- ! )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)