تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 751 از 1049 اولاول ... 251651701741747748749750751752753754755761801851 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,501 به 7,510 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

پروفشنال SonyEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

نه همشهری!
    اگه برای استفاده های معمولی می خوای ایکس ویژن رو انتخاب کن.353
    برای دیدن فیلم هم سما یا الکومکس و یا icen که کاشون خیابون محتشم می فروشن.
    حالا این 353 چه جوریه؟ من گیرنده میخوام و زیاد برام مهم نیست که پلیرش قوی باشه چون دارم گیرنده میخرم!! راسیاتش بقیه گیرنده ها رو دیدم قیافه و ... یکیه ادم مشکوک میشه منم میتونم سفارش بدم بعد یه پنل خودم طراحی کنمو بندازم روش! شاید فرق این وسط فقط پشتیبانی نداشته ما ایرانیا باشه!!

داره خودمونی میشه yaroo89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان من میخوام آمپ پایونیر vsx 922 k رو بخرم به نظر شما خریدن این آمپ در حال حاضر بهتر از اینکه من حدود 2 میلیون واسه rs777 بدم ؟ چون پلیر و بلندگو (معمولی ) دارم. آمپ 922 از لحاظ امکانات برتری قابل ملاحظه ای نسبت به آمپ 520 داره ؟ اگه با آمپ 922 یه ست بلندگو در حد 500 هزار بخرم صدای بهتری نسبت به rs777 بدست میارم ؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام
    دوستان من میخوام آمپ پایونیر vsx 922 k رو بخرم به نظر شما خریدن این آمپ در حال حاضر بهتر از اینکه من حدود 2 میلیون واسه rs777 بدم ؟ چون پلیر و بلندگو (معمولی ) دارم. آمپ 922 از لحاظ امکانات برتری قابل ملاحظه ای نسبت به آمپ 520 داره ؟ اگه با آمپ 922 یه ست بلندگو در حد 500 هزار بخرم صدای بهتری نسبت به rs777 بدست میارم ؟
    بلندگوی 500 هزار تومنی اصلا نیست مگر اینکه بخوای برندهای چینی بخری.
    خرید آمپ قبل از تصمیم جهت خریدن بلندگو کار اشتباهیه.باید اول تصمیم بگیرید که چه بلندگویی میخواید تهیه کنید و بعد از اون آمپ رو انتخاب کنید.شما یه آمپ 10 میلیونی هم به یک بلندگوی چینی وصل کنید همون صدایی رو میده که با یه آمپ 500 تومنی میده.

4. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yaroo89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با تشکر از راهنمایی مفید جناب آقای mr_rayan
    یه سوال دیگه:
    ارزون ترین باندی که کیفیت قابل قبولی داشته باشه چیه و قیمتش چه حدودیه؟

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

حالا این 353 چه جوریه؟ من گیرنده میخوام و زیاد برام مهم نیست که پلیرش قوی باشه چون دارم گیرنده میخرم!! راسیاتش بقیه گیرنده ها رو دیدم قیافه و ... یکیه ادم مشکوک میشه منم میتونم سفارش بدم بعد یه پنل خودم طراحی کنمو بندازم روش! شاید فرق این وسط فقط پشتیبانی نداشته ما ایرانیا باشه!!
    الان ایکس ویژن اومده 555 هم گیرنده هم دی وی دی پلیر داره.
    به نظرم این انتخاب خوبیه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    بالاخره من rs777 رو خریدم. چطوری باید نصبش کرد؟ هرکاری می کنم صدای tv رو پخش نمیکنه لامصب
    سلام مبارکت باشه. از خریدت لذت ببر. شرمنده که نتونستم زود جوابتو بدم. از کجا خریدی آخر؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidcrazy2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها
    دیروز هرکاری کردم نتونستم از tv روی آمپ صدا بگیرم.
    امروز رفتم یه کابل اپتیکال گرفتم راه افتاد. یعنی هم بلوری هم tv با اپتیکال وصل شدن یعنی اون همه خروجی RCA رو آمپ کشک شد
    من از پاساژ شرکا خریدم. قبلا هم رفته بودم ولی نمیدونستم اسمش پاساژ شرکاس.
    در مورد صدا راستش چی بگم . معمولیه. البته میدونین که صدا سلیقه ای هست.
    مثلا من یه آهنگ روش تست کردم تو ماشین هم تست کردم. تو ماشین سر مست و بهت زده و مور مور میشی .ولی با 777 نه!!! البته سیستم ماشین من بالای 3ملیون هست که شامل یه کامپ و یه ساب و دو تا آمپ مونو و 2 کانال هست.
    البته اکوستیک ماشین با خونه خیلی فرق میکنه.
    آمپ اکولایزر دستی نداره نمیشه چیزی رو تنظیم کرد.
    احساس میکنم فرکانس های پایین رو هم ووفرها پخش میکنن که بعضی جاها دیسورت میشه و پخ پخ میکنه (شاید هنوز نمیتونم تنظیمشون کنم)
    نویز کمی هم از باکس بزرگا میاد که احتمالا به خاطر کم بودن صلبیت کیک پنل هست.
    ساب خیلی دقیق نیست. ساب ماشین من یک سری فرکانس ها رو پخش میکنه که این نمیکنه !!!
    اگه تنظیم داشت خیلی داستان فرق میکرد.
    برای کسی که سیستم بی دردسر و بدون تنظیم یک صدا خوب قوی میخواد خیلی خوبه. حجم صدا زیاده.

اما آمپ 922 که الان 1400 میدن. پشتیبانی apple داره و usb میخوره که میتونی فلش رو مستقیم بزنی واسه آهنگ. پشتیبانی فایل های تصویریش خیلی قوی تره. یک سری جلوه ها رو پشتیبانی میکنه که من چیزی ازش سر در نیاوردم. البته این آمپ جایزه EISA رو برده. از لحاظ وات هم انگار 10 وات هر کانالش قویتر هست.
    اما پیشنهاد من
    خرید آمپ 922 فی 1400 یا دنون 1612 فی 1800 به همراه ست بلندگوی 5.1 پایونیر مدل آمریکایی فی 1700

این باند خیلی عالیه. سازه سنگین چوبی . یک نفره نمیشه تکونش داد. اصلا از نزدیک نگاه میکنی کیفیت ازش میباره. سه تا ووفر با کیفیت با تیوتر.راستش مدلش یادم نیست. راستی یکی از راه های ابتدایی تست کیفیت یک ووفر اینه که ووفرش رو فشار بدی . باید یکم سفت حرکت کنه و راحت نره عقب. این یعنی دمپینگ فرکانسی رو خوب انجام میده و میتونه کیک بیس سرعتی و تقه ای رو عالی انجام بده. ولی مال 777 یه مقدار شله.
    سوالی بود در خدمتم
    اینم سیستم ما

Last edited by hamidcrazy2; 22-01-2013 at 23:30.

9. 7 کاربر از hamidcrazy2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

hamidcrazy2 مبارك باشه

آمپ اين سيستم حتي تنظيم باس و تريبل هم نداره؟
    بلندگوهاي اين تودوروكي يكي از ووفرها پسيو و فقط يه ووفر 6 اينچ داره. يكي از دلايل داي پخ پخ تو صداي زياد همين ضعف در ووفري كه داره.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

hamidcrazy2 مبارک باشه.انشالله به خوشی استفاده کنی.
    سیستم خونگی رو با سیستم ماشبن مقایسه نکن.تجربه گوش دادن به موزیک توی ماشین به دلیل فضاش و ... مثل تجربه گوش دادن موزیک با هدفون میمونه.

12. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با تشکر از راهنمایی مفید جناب آقای mr_rayan
    یه سوال دیگه:
    ارزون ترین باندی که کیفیت قابل قبولی داشته باشه چیه و قیمتش چه حدودیه؟
    خواهش می کنم.ست استریو یا سینمایی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •