شما فقط ترجمه کار کنی بیشتر از 5تا تست داره توی وقت باقی مونده هم جواب میده
اینم برای شما و همه پشت کنکوری ها
نرم افزار تخمین رتبه کانون
اول setup رو اجرا کن و بعد از نصب برنامه رو اجرا کن و ثبت کاربر جدید بزن و یه کاربر بساز اونوقت بهت پیغام خطا میده که لطفا سی دی رو اجرا کنید روی ok کلیک کن اونوقت برنامه بسته میشه حالا دوباره برنامه رو اجرا کن و ازش استفاده کن هروقت هم پیغام خطا داد ok بزن
به همین راحتی !
54 mg
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این سوال رو توی تاپیک سربازی پرسیدم کسی جواب نداد، شماها می دونین؟
من که متولد 1370/7/01 هستم، باید دفترچه بگیرم و بفرستم؟!
آره باید بگیری.
ولی تا کی مهلت داره ؟
خب ببین
عربی: یه نگاه به یه درک مطلب بکن ببین میتونی از پسش بر بیای یا نه؟ اگه اونو بزنی خوبه اگرم نتونستی فعلا پیشنهاد میکنم صفت و حال و تمیز و منادی و کلا منصوباتو بخون که اکثر سوالای قواعد از اینجا میاد!
ادبیت:روی املا و لغتت از روی کتاب هامون سبطی کار کنی خوبه به نظرم
زبان:اگه لغتت ضعیفه حتما قویش کن
شیمی:اگه یه چیزایی بلدی همون کاری رو بکن که استاد نیکخو گفت از سال 83 تا 85 تست به تست برو جلو اگه بلد بودی که رد شو اگرم نه حق نداری جوابشو نگاه کنی تا خودت یاد بگیری و پیداش کنی
فیزیک:اگه پایه رو فولی خیلی خوبه موجارو میتونی بخونی (اینم تست به تست بری بد نیست)
ریاضی :بگرد آسونا رو پیدا کن مثلا آمار 2 تا تست مفت بهت میده مثلا:تصاعد-لگاریتم-هندسه فضایی- خط صفحه ........
معارفم بخون دیگه![]()
ببخشید قضیه چیه ؟
منم متولد 70 ام
بچه ها یه سوال
این معدل کجا یقه ادم رو میگیره
قبل از حساب رتبه در منطقه یا نه
در زمان انتخاب رشته؟
یعنی من اگر 400 منطقه دو بشم با معدل 10 میتونم پزشکی قبول بشم
ایا پزشکی محدودیت سنی داره مثلا باید رنج سنی خاصی داشته باشی
سال تولد + 19 = سال مشمولیت
70 + 19 = 89 ، پس امسال مشمولیم. من رفتم پلیس+10 فروردین ماه و دفترچه گرفتم ولی هنوز پست نکردم
---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------
کارنامه اولیه بدون محاسبه سوابق تحصیلی میاد و با اون کارنامه انتخاب رشته میکنید و در نهایت کارنامه نهایی میاد که با محاسبه سوابق تحصیلی هست و به شما اجازه ادامه تحصیل در دانشگاه و رشته ی مورد نظرتون رو میده.
ملاک سوابق تحصیلی کارنامه ی وزارت علوم هست (همون امتحان های نهایی بجز پیش).
ولی برای سال سومی ها از سال بعد پیش هم محاسبه میشه.
حالا كه بحث مشاوره داغه دوستان اگه ميشه يه مشاوره هم به ما بدن
من زيست رو تو سراسري تا 80-85 در صد ميتونم بزنم - عربي و رياضي تقريبا صفر (5 تا10) - ادبيات 50 تا 60 - فيزيك هم بين 30 تا 40
انگليسي هم 10 -20 جا داره ديني هم 80-90 ميزنم زمين هم بسته به وقت يا 0 يا 10 تا 20 درصدشيمي هم خيلي ضعيفم و اگه بخوام خيلي بالا بزنم تا 30 در صد
كتاب هاي پايه هم تقريبا همشون رو نصفه خوندم جز زيست و معارف پيش رو هم كه ترم 2 رو چند روز پيش امتحان داديم و خوندم ترم 1 رو هم خوب خوندم آخه تا قبل ترم 1 دانش آموز بسيار خوبي بودم و به پزشكي فكر ميكردم ولي نميدونم چي شد كه شل شدم
حالا موندم تو اين 1 ماه باقي مونده چي بخونم كه يه رشته درست حسابي تو همين تهرون خودمون قبول بشم كلي كتاب پايه مونده يه نظري بديد ببينيم چي ميشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)