سلام
من با تنظیم کیبورد در ساکر 2010 مشکل دارم اینطور که نمیتونم کلید space رو تعریف کنم
فقط با کیبورد میتونم یازی کنم
space رو هم حتما میخوام
لطفا کمکم کنین
اینم ایمیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من با تنظیم کیبورد در ساکر 2010 مشکل دارم اینطور که نمیتونم کلید space رو تعریف کنم
فقط با کیبورد میتونم یازی کنم
space رو هم حتما میخوام
لطفا کمکم کنین
اینم ایمیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل سال گذشته یه سری تیم ها را برای قرار دادن در پچ خودش به نظرسنجی گذاشته و تیم هایی که بیشترین رأی را بیارن، در پچ قرار داداه میشن. استقلال و پرسپولیس هم گذاشته؛ اگر میخوایین این دو تیم در پچ باشند، به لینک زیر بره و نظر بده:
مهم مهم مهم **********شما میتونید با پاک کردن کوکی (cookie) در browser که استفاده میکنید مثلا در opera این کار را دوباره انجام بدهید و رای بیشتری بدید***********
از منوی tools ------->preference------->cookies--------->manage cookies در قسمت جستجو gaming را type کنید هر چیزی پیدا کرد روdelete کنید
برای اینکه پس از رای دادن نخواهید دوباره این کار رو انجام بدین و بشه دوباره رای داد در همون قسمت cookies قبل از ورود به گزینه manage cookie در قسمت بالای گزینه تیک delete new cookie when exit opera را بگزارین تا هر دفعه که خواستین رای بدین فقط یه بار برنامه opera را ببندید
به امید همکاری شما واسه دیدن تیمهای کشورمون در patch جدید
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by smart007; 03-11-2009 at 16:06.
با سلام به دوستان من هرچی تلاش کرم توی بیکام لگند نتونستم دسمو بلند کنم یکی کمک کنه . لطفا![]()
کسی نیست جواب بده؟
سلام به همگی
من یه چند روزی میشه این بازی رو گرفتم و یه چندتایی بازی کردم.
گرافیک بازی خیلی خیلی خیلی بالا رفته و فوق العاده شده.اما بازی خیلی سخت شده و اون لذت 2009 رو نداره! دریبل کردن واقعاً سخته و سر توپ زدنه تقریباً غیر ممکنه.
من توی ویندوز سون نسخه نهایی بازی می کنم، اما بازی روون اجرا نمیشه و کمی ریپ میزنه و میره رو اعصاب. سیستمم اینه:
Nvidia 8600 512
Ram: 3 GB
آخرین درایور گرافیک رو هم نصب کردم. ویندوز هم خیلی سبک و بدون مشکله.
نمی دونم شاید به خاطر ویندوز باشه و توی ویندوز XP راحت اجرا بشه. اگه اینجوری باشه کم کم باید بیخیال ویندوز 7 بشم و حداقل یه XP در کنارش وصل کنم. آخه بازی 2009 روی سون خیلی روون اجرا میشد.
کسایی که این بازی رو دارن آیا روی سیستمشون راحت و بی دردسر اجرا میشه؟
Last edited by kurosh08; 03-11-2009 at 16:53.
بچه ها این مسئله خیلی مهم هست . حتمآ رای بدید رو کم کنی هست . الان تیمهای اسراییلی از همه بیشتر رای دارن
دوستان چرا این مسی با یه تکل کوچیک زود مصدوم میشه میره ؟
بازم نسبت به پارسال نور پردازی مخصوصا درشب بدتر شده
ابزار جانبی فرق کردن ولی گیم پلی زیاد جالب نشده ولی گرافیک چهره عالی شده
چمن هم 3d نیست
2 بار r2 رو بزن
سلام
آقا من این ادیت پچ 0.7 رو از هرجا دان کردم موقع باز کردن فایل rar ارور میده و میگه فایل خرابه. چکار کنم؟ از دوستان کسی میتونه برای من یه جاییه دیگه آپلود کنه. ؟؟
با تشکر...
سلام
دوستان کسی نبود برای ما قرار بده. حالا هرپچی بود من فقط می خوام اسم بازیکن ها و لیگ ها و لباس ها و اسم تیمها درست بشه. ظاهرا این 0.7 راسه کارمه.
Last edited by mosolim; 04-11-2009 at 10:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)