تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 751 از 1759 اولاول ... 25165170174174774874975075175275375475576180185112511751 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,501 به 7,510 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بعضی از ISP ها حالت pppoe روغیر فعال میکنن و باید به پشتیبانی درخواست بدید تا براتون وصل کنه (اینو همین امروز از یه جایی توی همین انجمن خوندم (حرف من نیست!!))
    نه شاتل مشکلی نداره
    اون صبانته که سیستمشو عوض کرده بود!
    مخابرات هم تا اونجایی که از همین انجمن اطلاع دارم ، مشکلی نداره ، مگر اینکه مخابرات اصفهان مشکلی داشته باشه
    Last edited by Mahdi.p30; 18-05-2010 at 16:07.

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

نه شاتل مشکلی نداره
    مخابرات هم تا اونجایی که از همین انجمن اطلاع دارم ، مشکلی نداره ، مگر اینکه مخابرات اصفهان مشکلی داشته باشه
    دوست من جلوی ip 0.0.0.0 زده بود الان یادم اومد.
    وقتی مودموبردم تا تنظیم کنن گفتش که نمیتونی از وایرلسش استفاده کنی اشکال از طرف مخابراته....
    انگاری یه پست مخابراتی یه جعبه های سفید توی خیابون موصوم به ZTE از برادران چینی خریدند که نرم افزارشو ازشون نگرفتن. انگاری بریج رو پوشش میده اما PPPOE رو نه .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوست من جلوی ip 0.0.0.0 زده بود الان یادم اومد.
    وقتی مودموبردم تا تنظیم کنن گفتش که نمیتونی از وایرلسش استفاده کنی اشکال از طرف مخابراته....
    انگاری یه پست مخابراتی یه جعبه های سفید توی خیابون موصوم به ZTE از برادران چینی خریدند که نرم افزارشو ازشون نگرفتن. انگاری بریج رو پوشش میده اما PPPOE رو نه .
    یه بار دیگه هم یادمه شما مطرح کردی که کلا وصل نمیشی
    شایدم مشکل از مخابرات اصفهانه
    البته توی بریدج ، همزمان نمیشه استفاده کرد ، اگه فقط یکیش وصل باشه مشکلی نداره!

آخر فروم باز Ehsan PCbase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چراغ adsl اول باید چشمک بزنه و بعدش ثابت بمونه ،ولی lan یا usb اگه اطلاعاتی بین کامپیوتر و مودم رد و بدل بشه ، چشمک میزنن!
    ربطی به فاصله نداره ، نویز گیر هم فقط برای گوشی تلفنه!
    ارور 691 بعضی وقتا طبیعیه ، بیشتر تلاش کن
    یا اینکه هنوز اکانتت فعال نشده ، زنگ بزن به آی اس پی!
    ببينيد من مودمم Micronet SP3362 هست ... من طبق راهنمايفايل پي دي اف موجود در سي دي عمل كردم . بعد از اتصال مودم از طريق USB درايور يو اس بي رو نصب كردم و الان سيستم مودم رو مي شناسه بعدش تو پي دي اف نوشته كه بايد رفت Network Conections روي Local Area Connection و رو Properties كليك كرد بعد از اون روي Internet Protocol (TCP/IP) ‌و باز Properties ودر اين قسمت شماره اي پي هايي به صورت دستي وارد كرد . ايا اين قسمت نيازه يا نه مشكلي نيست اگر روي Automaticaly بمونن ؟ چراغاي Local Area Connection روشنن پس ميشه گفت با مودم اتصال برقرار كرده و اينكه نيازي به وارد شماره اي پي به صورت دستي نيست ؟
    بعد اين مرحله رفتم تو مرورگر فايرفاكس و شماره اي پي مودم رو وارد كرده و در قسمت Quick Wizard‌ مراحل رو انجام دادم و Bridge Mode رو انتخاب كردم و پس از پايان مراحل مودم ريست شد و مرورگر رو بستم . در نهايت الان يه كانكشن واسش ساختم چون با كانكشن راحت ترم و نمي خوام بعد از روشن كردن مودم يه راست به نت وصل شم ... يوزر و پس رو وارد مي كنم ولي وصل نميشه و اروري كه گفتم رو ميده !
    مراحل رو درست انجام دادم ؟ تو سايت صبانت نوشته بايد از دوشاخه هاي ضدبرق استفاده شه ؟ منظور چي هست ؟ من چند تا دوشاخه تلفن تو خونه دارم و از يكي شون استفاده كردم و نمي دونم دوشاخه ضدبرق ديگه چيه ؟!!!
    شايدم هنوز اكانتم راه اندازي نشده چون اگر يكشنبه فرستاده باشن دوشنبه كه تعطيل بود و در نهايت امروز پيگيري شده !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ببينيد من مودمم Micronet SP3362 هست ... من طبق راهنمايفايل پي دي اف موجود در سي دي عمل كردم . بعد از اتصال مودم از طريق USB درايور يو اس بي رو نصب كردم و الان سيستم مودم رو مي شناسه بعدش تو پي دي اف نوشته كه بايد رفت Network Conections روي Local Area Connection و رو Properties كليك كرد بعد از اون روي Internet Protocol (TCP/IP) ‌و باز Properties‌ ودر اين قسمت شماره اي پي هايي به صورت دستي وارد كرد . ايا اين قسمت نيازه يا نه مشكلي نيست اگر روي Automaticaly بمونن ؟ چراغاي Local Area Connection روشنن پس ميشه گفت با مودم اتصال برقرار كرده و اينكه نيازي به وارد شماره اي پي به صورت دستي نيست ؟
    یه مواقعی ممکنه نیاز باشه دستی آی پی رو ست کنی
    ولی روی اتوماتیک هم باشه مشکلی پیش نمیاد
    بعد اين مرحله رفتم تو مرورگر فايرفاكس و شماره اي پي مودم رو وارد كرده و در قسمت Quick Wizard‌ مراحل رو انجام دادم و Bridge Mode رو انتخاب كردم و پس از پايان مراحل مودم ريست شد و مرورگر رو بستم . در نهايت الان يه كانكشن واسش ساختم چون با كانكشن راحت ترم و نمي خوام بعد از روشن كردن مودم يه راست به نت وصل شم ... يوزر و پس رو وارد مي كنم ولي وصل نميشه و اروري كه گفتم رو ميده !
    شماره ارور چنده؟
    اون زمانی که دیال آپ داشتم ، وقتی اکانت expire میشد ، این ارور رو میداد
    مراحل رو درست انجام دادم ؟ تو سايت صبانت نوشته بايد از دوشاخه هاي ضدبرق استفاده شه ؟ منظور چي هست ؟ من چند تا دوشاخه تلفن تو خونه دارم و از يكي شون استفاده كردم و نمي دونم دوشاخه ضدبرق ديگه چيه ؟!!!
    2 شاخه ضد برق یعنی همونای که 3 تا داره یعنی همون 3 شاخه دیگه!
    که احتمالا این نوشته های سایت صبانت برای عهد بوقه
    شايدم هنوز اكانتم راه اندازي نشده چون اگر يكشنبه فرستاده باشن دوشنبه كه تعطيل بود و در نهايت امروز پيگيري شده !
    این گزینه از همه محتمل تره
    خب زنگ بزن پشتیبانی تهران ، بپرس

دو شاخه ضد برق که احتمالا همون 3 تایی ها رو میگن یعنی 3 شاخه!
    Last edited by Mahdi.p30; 18-05-2010 at 19:06.

6. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز parsa205's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

از اساتید یه سوال داشتم من یه مودم Adsl وایرلس دار دارم که کامپیوترم با کابل و لپ تاپ من با وایرلس به مودم وصل میشه روی یکی ویندوز ایکس پی روی اون یکی ویندوز 7 نصبه یه سوال داشتم در کنار اتصال به اینترنت میتونم با کامپیوتر خودم یه شبکه داخلی تشکیل بدم یا نه اگه میشه چه جوری؟

پروفشنال cdp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

11

نه شاتل مشکلی نداره
    گفتم که حرف من نیست...فقط اینو از یه جایی خونده بودم...

آره ریستش هم کردم ولی بازم همونطوریه!

سلام

مودم من D-link DSL-2640U هست + ADSL2 دارم! چند روز پیش اینترنتم قطع شد! الان که میخوام وصل شم ارور 651 میده!
    مشکل از کجاست؟
    خواهشاً کمک کنین! مُردم از دست این دیال آپ
    لطفاً کمک کنید...

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

گفتم که حرف من نیست...فقط اینو از یه جایی خونده بودم...

آره ریستش هم کردم ولی بازم همونطوریه!

لطفاً کمک کنید...
    با یک مودم دیگه امتحان کردید؟ مودمهای دی لینک خیلیاشون زودی خراب میشن. حالا ما هرچی خودمونو خفه کنیم بگیم دیلینک نخرید.

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض Windows 7 2008 2003 Vista XP 2000 Ms Office Tutorials Fixes Tips

سلام

مودم من D-link DSL-2640U هست + ADSL2 دارم! چند روز پیش اینترنتم قطع شد! الان که میخوام وصل شم ارور 651 میده!
    مشکل از کجاست؟
    خواهشاً کمک کنین! مُردم از دست این دیال آپ
    خوهشاً اگه میدونید کمک کنین!
    این چیزهلیی بود که من پیدا کردم ببین بدرد می خوره

Error 651 - Your modem has reported an error

This error usually occurs with Windows 2000 when the Internet connection has become corrupted. This can be resolved by following these steps:

· Try uninstalling and reinstalling the Modem. For information on how to do this please refer to the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] or the installation cd that was provided with your modem.

و

Windows 7 2008 2003 Vista XP 2000 Ms Office Tutorials Fixes Tips

In windows 7, when you try to connect using your PPPoE connections, you may be faced with the following error:
    Error 651: The Modem (or other connecting device) has reported an error.

These connections would work just fine with Windows XP or Windows Vista [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

Again, you are not alone, this seems to be a known bug in Windows 7 that is being worked at. However, you can workaround this problem.

The RAS PPPoE driver file “raspppoe.sys” found under c:windowssystem32drivers folder seems to be the root cause of the problem. Fortunately, we can workaround the problem simply by renaming the original raspppoe.sys file to something like “raspppoe_orig.sys” copying a working file from a Windows Vista system. If you do not have access to a Windows Vista system. click here to download raspppoe.sys file (unzip).
    لینک فایل
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

cdp

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان من بین این دو مودم موندم کدوم بهتره اگه چیز بهتری هم سراغ دارید معرفی کنید
    D-LINK DSL-2640U

TP-LINK TD-W8901G

هر دو وایرلس دار هستند و حدود 60 تومن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •