نه شاتل مشکلی نداره
اون صبانته که سیستمشو عوض کرده بود!
مخابرات هم تا اونجایی که از همین انجمن اطلاع دارم ، مشکلی نداره ، مگر اینکه مخابرات اصفهان مشکلی داشته باشه
نه شاتل مشکلی نداره
اون صبانته که سیستمشو عوض کرده بود!
مخابرات هم تا اونجایی که از همین انجمن اطلاع دارم ، مشکلی نداره ، مگر اینکه مخابرات اصفهان مشکلی داشته باشه
Last edited by Mahdi.p30; 18-05-2010 at 16:07.
دوست من جلوی ip 0.0.0.0 زده بود الان یادم اومد.
وقتی مودموبردم تا تنظیم کنن گفتش که نمیتونی از وایرلسش استفاده کنی اشکال از طرف مخابراته....
انگاری یه پست مخابراتی یه جعبه های سفید توی خیابون موصوم به ZTE از برادران چینی خریدند که نرم افزارشو ازشون نگرفتن. انگاری بریج رو پوشش میده اما PPPOE رو نه .
یه بار دیگه هم یادمه شما مطرح کردی که کلا وصل نمیشی
شایدم مشکل از مخابرات اصفهانه
البته توی بریدج ، همزمان نمیشه استفاده کرد ، اگه فقط یکیش وصل باشه مشکلی نداره!
ببينيد من مودمم Micronet SP3362 هست ... من طبق راهنمايفايل پي دي اف موجود در سي دي عمل كردم . بعد از اتصال مودم از طريق USB درايور يو اس بي رو نصب كردم و الان سيستم مودم رو مي شناسه بعدش تو پي دي اف نوشته كه بايد رفت Network Conections روي Local Area Connection و رو Properties كليك كرد بعد از اون روي Internet Protocol (TCP/IP) و باز Properties ودر اين قسمت شماره اي پي هايي به صورت دستي وارد كرد . ايا اين قسمت نيازه يا نه مشكلي نيست اگر روي Automaticaly بمونن ؟ چراغاي Local Area Connection روشنن پس ميشه گفت با مودم اتصال برقرار كرده و اينكه نيازي به وارد شماره اي پي به صورت دستي نيست ؟بعد اين مرحله رفتم تو مرورگر فايرفاكس و شماره اي پي مودم رو وارد كرده و در قسمت Quick Wizard مراحل رو انجام دادم و Bridge Mode رو انتخاب كردم و پس از پايان مراحل مودم ريست شد و مرورگر رو بستم . در نهايت الان يه كانكشن واسش ساختم چون با كانكشن راحت ترم و نمي خوام بعد از روشن كردن مودم يه راست به نت وصل شم ... يوزر و پس رو وارد مي كنم ولي وصل نميشه و اروري كه گفتم رو ميده !مراحل رو درست انجام دادم ؟ تو سايت صبانت نوشته بايد از دوشاخه هاي ضدبرق استفاده شه ؟ منظور چي هست ؟ من چند تا دوشاخه تلفن تو خونه دارم و از يكي شون استفاده كردم و نمي دونم دوشاخه ضدبرق ديگه چيه ؟!!!شايدم هنوز اكانتم راه اندازي نشده چون اگر يكشنبه فرستاده باشن دوشنبه كه تعطيل بود و در نهايت امروز پيگيري شده !
یه مواقعی ممکنه نیاز باشه دستی آی پی رو ست کنی
ولی روی اتوماتیک هم باشه مشکلی پیش نمیاد
شماره ارور چنده؟بعد اين مرحله رفتم تو مرورگر فايرفاكس و شماره اي پي مودم رو وارد كرده و در قسمت Quick Wizard مراحل رو انجام دادم و Bridge Mode رو انتخاب كردم و پس از پايان مراحل مودم ريست شد و مرورگر رو بستم . در نهايت الان يه كانكشن واسش ساختم چون با كانكشن راحت ترم و نمي خوام بعد از روشن كردن مودم يه راست به نت وصل شم ... يوزر و پس رو وارد مي كنم ولي وصل نميشه و اروري كه گفتم رو ميده !
اون زمانی که دیال آپ داشتم ، وقتی اکانت expire میشد ، این ارور رو میداد
2 شاخه ضد برق یعنی همونای که 3 تا داره یعنی همون 3 شاخه دیگه!مراحل رو درست انجام دادم ؟ تو سايت صبانت نوشته بايد از دوشاخه هاي ضدبرق استفاده شه ؟ منظور چي هست ؟ من چند تا دوشاخه تلفن تو خونه دارم و از يكي شون استفاده كردم و نمي دونم دوشاخه ضدبرق ديگه چيه ؟!!!
که احتمالا این نوشته های سایت صبانت برای عهد بوقه
این گزینه از همه محتمل ترهشايدم هنوز اكانتم راه اندازي نشده چون اگر يكشنبه فرستاده باشن دوشنبه كه تعطيل بود و در نهايت امروز پيگيري شده !
خب زنگ بزن پشتیبانی تهران ، بپرس
دو شاخه ضد برق که احتمالا همون 3 تایی ها رو میگن یعنی 3 شاخه!
Last edited by Mahdi.p30; 18-05-2010 at 19:06.
از اساتید یه سوال داشتم من یه مودم Adsl وایرلس دار دارم که کامپیوترم با کابل و لپ تاپ من با وایرلس به مودم وصل میشه روی یکی ویندوز ایکس پی روی اون یکی ویندوز 7 نصبه یه سوال داشتم در کنار اتصال به اینترنت میتونم با کامپیوتر خودم یه شبکه داخلی تشکیل بدم یا نه اگه میشه چه جوری؟
گفتم که حرف من نیست...فقط اینو از یه جایی خونده بودم...
آره ریستش هم کردم ولی بازم همونطوریه!
لطفاً کمک کنید...
با یک مودم دیگه امتحان کردید؟ مودمهای دی لینک خیلیاشون زودی خراب میشن. حالا ما هرچی خودمونو خفه کنیم بگیم دیلینک نخرید.
این چیزهلیی بود که من پیدا کردم ببین بدرد می خوره
Error 651 - Your modem has reported an error
This error usually occurs with Windows 2000 when the Internet connection has become corrupted. This can be resolved by following these steps:
· Try uninstalling and reinstalling the Modem. For information on how to do this please refer to the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] or the installation cd that was provided with your modem.
و
لینک فایلWindows 7 2008 2003 Vista XP 2000 Ms Office Tutorials Fixes Tips
In windows 7, when you try to connect using your PPPoE connections, you may be faced with the following error:
Error 651: The Modem (or other connecting device) has reported an error.
These connections would work just fine with Windows XP or Windows Vista [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
Again, you are not alone, this seems to be a known bug in Windows 7 that is being worked at. However, you can workaround this problem.
The RAS PPPoE driver file “raspppoe.sys” found under c:windowssystem32drivers folder seems to be the root cause of the problem. Fortunately, we can workaround the problem simply by renaming the original raspppoe.sys file to something like “raspppoe_orig.sys” copying a working file from a Windows Vista system. If you do not have access to a Windows Vista system. click here to download raspppoe.sys file (unzip).
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من بین این دو مودم موندم کدوم بهتره اگه چیز بهتری هم سراغ دارید معرفی کنید
D-LINK DSL-2640U
TP-LINK TD-W8901G
هر دو وایرلس دار هستند و حدود 60 تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)