تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 751 از 1137 اولاول ... 251651701741747748749750751752753754755761801851 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,501 به 7,510 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

داره خودمونی میشه pooya2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    همین حوالی

پيش فرض

سلام دوستان واسه هندسه پایه نیاز شدید و اساسی به راهنمایی پیدا کردم
    هندسه پایه رو درحد40%(وحشتناکه واسم) میزنم و میخوام برسونمش70%یا بیشتر
    واسه همین

اولا یه کتابی میخوام که هندسه رو به طور کامل کامل و ضمنا مفهومی آموزش داده باشه؟

دوما اگه میشه3 - 4تا از کتابای خوبی رو که توی بازار هستن و بدرد میخورند رو بهم معرفی کنید!!

سال پیش اکثر درسارو خوندم واسه همین امسال بیشتر میتونم روش وقت بذارم و کار کنم(سال پیش حسرتش به دلم موند که هندسه رو بالای50 بزنمش ولی امسال میخوام تلافی کنم وبترکونم)!!!!!!!!!!!!!!
    خیلی ممنون از راهنمایی تون

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

سلام دوستان واسه هندسه پایه نیاز شدید و اساسی به راهنمایی پیدا کردم
    هندسه پایه رو درحد40%(وحشتناکه واسم) میزنم و میخوام برسونمش70%یا بیشتر
    واسه همین

اولا یه کتابی میخوام که هندسه رو به طور کامل کامل و ضمنا مفهومی آموزش داده باشه؟

دوما اگه میشه3 - 4تا از کتابای خوبی رو که توی بازار هستن و بدرد میخورند رو بهم معرفی کنید!!

سال پیش اکثر درسارو خوندم واسه همین امسال بیشتر میتونم روش وقت بذارم و کار کنم(سال پیش حسرتش به دلم موند که هندسه رو بالای50 بزنمش ولی امسال میخوام تلافی کنم وبترکونم)!!!!!!!!!!!!!!
    خیلی ممنون از راهنمایی تون
    سلام عزیز
    شاید یک سر به لینک زیر بزنی برای ریاضیت خوب باشد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از برای هندسه پایه هم نسخه زیر را برایت می نویسم صبح قبل غذا و ظهر حین غذا و شب بعد غذا استفاده اش می کنی که امیدوارم برایت نتیجه ی خوبی داشته باشد:

1) حتما تمامی قضایای کتاب درسی را خود خودت اثبات کن و بعد از این که هر قضیه را با قلم و کاغذ سیاهه کردی همان قضیه را بارها در ذهنت مرور کن و پروسه اثبات آن را در گلوی هزارراه ذهنت به بازی بکش.

2) بعد هم میری سراغ خود تمرین های کتاب درسی و یکی یکی تک تک آن مسائل را حل می کنی و روش حلت هم تنها این گونه نباشد که به جواب برسی بلکه از برای هر مساله با اینکه به جواب رسیده ای ولی راحت میشینی و خوب مساله را در ذهنت مرور می کنی که چرا و چگونه از کدام قضیه از برای حل این مساله استفاده کردم و این طوری باعث میشه که درک بهتر و قوی تر از هر قضیه پیدا نمایی یعنی این طوری چه با حل هر مساله از خود کتاب درسی و چه با حل هر تست بهتر بهتر بهتر بهتر ...... هر قضیه کتاب را درک خواهی کرد که در این شرایط اگر هم یک نکته ی کنکوری یا یک قضیه و فرمول کنکوری را ببینی که در کتاب درسی گفته نشده است به خوبی میتوانی چرایی و چگونگی درستی آن قضیه و فرمول کنکوری را درک کنی و هرچه این پروسه را بیشتر تکرار کنی و بیشتر دنبال کنی آن موقع است که به دنیای درک عمیق از هر قضیه خواهی رسید که این لحظه هستش که در خودت احساس می کنی که میتوانم هر مساله هندسه را هم با توانایی ذهنی خودم به خوبی حل نمایم و لذتی بسیاری هم از آن خواهی برد.

3) یادت باشد هم حداقل بعد از حل تمرین های کتاب درسی و حل چندتا تست های تمرینی که بعد از این خواستی به شکل جدی تر تست های در سطح کنکور که بهترینش همان خود تست های کنکور سراسری می باشند را حل نمایی این جا هستش که باید از برای هر یک تست کنکور سراسری ارزش خاصی قائل شوی و تماما خودت را وادار نمایی که هم فقط خودت مساله را حل نمایی و تا حد ممکن به پاسخ تشریحی تست رجوع نداشته باشی و بارها و بارها از خودت این سوال را بپرسی که چگونه من میتوانم هم باتوجه به این همه تمرین و اثبات دقیق قضایای کتاب درسی و کنکوری و حل تست ها و تمرین هایی که از قبل داشته ام این یک تست را حل نمایم و بعد هم که این یک تست را حل کردی در نوبت های بعدی سعی کن همین پروسه حل مساله و این که ذهنت چگونه از برای حل همان یک مساله از خودش انعطاف نشان داده است را دنبال نمایی تا ذهنت قوی تر و قوی تر و قوی تر و قدرتمندتر از همیشه گردد.

4) برای آموزش هندسه هم بنده کتاب خاصی را نمیشناسم ولی اگر بتونی کتاب های هندسه اندیشه سازان قدیم (الان هم فکر کنم مبتکران چاپ می کند) را پیدا کنی چون تست هایش حسابی سخت و پاسخ هایش حسابی تشریحی هستند با اطمینان بشین تک تک تست هایش را همانطور که در بالا گفتم حل کن و بعد با استفاده از پاسخ های تشریحی اش ذهنت را از برای حل مسائل هندسه قوی تر کن و اصل و اساس پیشرفت کاریت هم همان «قدرت انعطاف ذهنی» ات در حل مساله قرار بده چرا که طراحی سوالات هندسه بسیار متنوع بوده و این ذهن خلاق شما هستش که توانایی حقیقی شما را در حل مسائل هندسه نمایان می سازد.

3. 6 کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان و باتجربه های این تاپیک،من امسال دارم میرم سوم تجربی،دوم هم هیچی نخوندم و از چندتا درس و مبحث هیچی نفهمیدم.حالا اگه میشه چندتا کتاب خوب برای درسهای زیر و در سه پایه دوم و سوم و چهارم بهم معرفی کنید لطفا:
    1.ریاضی تجربی
    2.فیزیک تجربی
    3.شیمی
    4.زیست
    5.هندسه
    6.و بقیه درسهایی که فکر میکنین که مهمن واسه کنکور
    با تشکر از جوابتون پیشاپیش

شما چون درصد نمره سال سوم در کنکورتون مهم هست سال سوم را اگر خوب بخونید یک قدم جلئو هستید و میشه گفت مباحثش هم به هم دیگه ارتباط ندارن ....

در مورد کتاب در فرو م مربوط نوشته شده ....

---------- Post added at 11:02 AM ---------- Previous post was at 11:00 AM ----------

منم میرم مشاوره!

هر هفته یه کاغذ میگیره A4 روش روزهای هفته رو مینویسه و دررس ها رو پارت پارت میکنه و مینویسه این روز چیا رو بخونم...هر پارت هم 2 ساعته...کمتر میشه اکثرا...خیلی هم توپه...

این نوع روش مشاوره دیگه قدیمی شده و اصلا جواب نمیدهد.
    شما باید برای خودت برنامه ریزی کنید با توجه به توانایی هات البته نه بلند مدت ...
    این که مشاور بگه از ساعت فلان تا تا ساعت ایکس بخون شاید اون موقع شما خواستی بخوابی و اینجوری برنامت بهم میخوره
    و از مشاورت اگر سوالی چیزی داری بپرسی

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

منم میرم مشاوره!

هر هفته یه کاغذ میگیره A4 روش روزهای هفته رو مینویسه و دررس ها رو پارت پارت میکنه و مینویسه این روز چیا رو بخونم...هر پارت هم 2 ساعته...کمتر میشه اکثرا...خیلی هم توپه...
    اگه برات ساعت تعیین نمیکنه روش خوبیه
    فقط سعی کن یاد بگیری تا آخر تابستون خودت انجامش بدی چون از مشاور بهتر میتونی

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

اگه برات ساعت تعیین نمیکنه روش خوبیه
    فقط سعی کن یاد بگیری تا آخر تابستون خودت انجامش بدی چون از مشاور بهتر میتونی
    ساعت که تعیین نمیکنه!

اون طوری که مزخرف میشد!

یعنی نباید تا کنکور برم مشاوره!؟ باید بقیه اش رو خودم انجام بدم؟!

چون مشاور که نمیگه نیا(واسه جیب خودش) شما نظرتون چیه؟!

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

ساعت که تعیین نمیکنه!

اون طوری که مزخرف میشد!

اتفاقا باید تا آخرش مشاور داشته باشی
    حالا مشاور چه خواهر یا برادرت بود
    چه پشتیبان کانون
    چه بیرون
    فقط میگم جوری نباشه که جاتون عوض بشه یعنی تو هرکار میگه بکنی

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

اتفاقا باید تا آخرش مشاور داشته باشی
    حالا مشاور چه خواهر یا برادرت بود
    چه پشتیبان کانون
    چه بیرون
    فقط میگم جوری نباشه که جاتون عوض بشه یعنی تو هرکار میگه بکنی
    ممنون از راهنماییت...

من که میرم اون میپرسه من چکار کردم تو این یه هفته بعدش برنامه هفته جدیدو میده...خودش که میگه 10 ساله تو این کارم...خوبیش اینه که هم از کتاب های بازار خبر داره هم فصل فصل همه درس ها رو تقریبا بلده میگه این هفته فلان بخش رو از فلان کتاب بخون...

من که راضیم...

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ساعت که تعیین نمیکنه!

اون طوری که مزخرف میشد!

همون طوری که دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتند

شما نیاز به مشاور دارید تا سوالات روش خوندن و روحیه دهی را بتونه بهت بده حالا اگر از اشناهات کسی هست که خوبه یا برنامه فرصت برابر شبکه 7 هم خوب هست بحث مشاوره اش.اگر قرار هست پیش مشاور هم بری پیش یک کسی برو که کاربلد باشه نه چیزاهای تکراری رو بگه...

---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------

ساعت که تعیین نمیکنه!

اون طوری که مزخرف میشد!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همون طوری که دوستمون ALT3rnA گفتند

شما نیاز به مشاور دارید تا سوالات روش خوندن و روحیه دهی را بتونه بهت بده حالا اگر از اشناهات کسی هست که خوبه یا برنامه فرصت برابر شبکه 7 هم خوب هست بحث مشاوره اش.اگر قرار هست پیش مشاور هم بری پیش یک کسی برو که کاربلد باشه نه چیزاهای تکراری رو بگه...

10. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

یه خبر بدم به دوستان رشته ریاضی :

همونطوری که میدونید تا چند هفته پیش قرار بود کتاب دیف سال 91 - 90 جدیدالتالیف باشه . ولــی دوستان دپارتمان ریاضی پریروز 18 مرداد تصمیم گرفتن همون کتاب پارسال و قبلترش رو چاپ کنن با تغییر جزئی در فصل حد و پیوستگی .. یعنی میخوان این فصل رو مطابق و هماهنگ با حسابان جدید کنن ... پس نتیجه اخلاقی اینکه کتابای کمک اموزشی قبلی بیش از 90 درصد به درد میخورن ( چون اولا دیف 2 دقیقا همون قبلیست .. از دیف 1 هم از چهار فصلش یه فصل اونم شدیدا جزئی در حد تعاریف تغییر میکنه ) پس قبول دارید 90 درصد رو ؟

ادرس خبر در تاریخ 18 مرداد 90 :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. 2 کاربر از mineworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

1-

ALt3mA
    این چیزیه که به چشم خودم دیدم .
    همه چیزو که نمیشه زیر سوال برد .
    وقتی یه چیزی رو همه میگن حتما دلیلی داره که کلیشه شده و الزاما هم دلیلش این نیست که یه مشت میخوان سر ما رو شیره بمالن !
    با کتاب درسی شما هیچوقت نخواهی تونست به اون سطح تسلطی که لازمه برسی . چرا ؟ چون اولا که کتاب درسی خیلی خیلی مختصر توضیح داده خیلی جاها رو
    دوما کتاب درسی 50 درصدش بر عهده ی معلمه که تمرینای کتابو حل کنه و جواب بده که معمولا نمیده
    سوما طراحای کنکور طراح های کتاب های درسی نیستن !
    چهارما خیلی از تست هایی که برای کنکور طرح میشه از همین کتابای کمک درسی ممکنه نشات بگیره ! نمونه : تستای زیست که از خیلی سبز طرح شدن یکی دو بار

نتیجه : تا وقتی چیزی رو ازش مطمئن نیستید نگید تا بقیه گمراه نشن . هر وقت شما با مطالعه ی فقط کتاب درسی شدی زیر 500 اونموقع بیا و بگو تا بقیه هم استفاده کنن

من قبول دارم خیلی از رتبه های اول کنکور میان و جلو تلویزیون میگن ما فقط کتاب درسی رو خوندیم
    اما همینا میرن پس فردا برای کتابای کانون و گاج تبلیغ میکنن ...

آزمونهای کانون مبنای کنکور نیست. اگر در آزمون کانون یک چرتی میدن، دلیل نمیشه که "اوه خارج از کتاب توی کنکور هم حتما همینجوری میاد کلاهمون پس معرکه ست بریم 100 هزارتومن توی جیب انتشارات مکتب النور بریزیم".
    2- کتاب درسی مختصر توضیح نداده، شما باید تک تک مثالها و فکر کنیدها رو بخونید و حلشون کنید تا همه ی کار دستتون بیاد. گرامی، اصلا کسی که تست کنکور طرح میکنه بر مبنای کتاب مندس بازرگان طرح میکنه یا کتاب رسمی آموزش و پرورش؟
    3- گرامی، اصلا کسی که تست کنکور طرح میکنه بر مبنای کتاب مندس بازرگان طرح میکنه یا کتاب رسمی آموزش و پرورش؟ یا کسی که کتاب کمک درسی رو مینویسه، توی مغز طراحان زندگی میکنه که بدونه چه "نـــکـــته"هایی رو بنویسه یا نه؟
    4- چه حرف زیبایی زدید من مانیتور رو پرت کردم حیاط. حتما یک نکته ای در بین متون کتاب بوده که هیچ بنی بشر حماری نتونسته پیدا کنه و شده "ورر سوال خارج از کتاب". اصلا سوال خارج از کتاب معنی نداره. همه چیز برمبنای کتابه، و باید کتاب رو تفسیر کرد تا به نتیجه رسید. و اگر کتاب رو نخونده برید سر کنکور همانا به که مستقیما برید یک مرغداری ای جایی برای کارگری ثبت نام کنید چون اونقدر در سن 18 سالگی به اون درک و فهم نرسیدید که وقتی 1000 تا کتاب کمک درسی در بازار هست حتما 100% ریگی در کفش مولفینشون هست و اونها هم بدون تبلیغ نمیتونن کتابشون رو بفروشن. پس نتیجتا ختم میشه به پروپاگاندا و مافیای تحصیلی.

جواب به نتیجه (!) ی شما: رتبه ی 128 کنکور، سالی که من اول دبیرستان بودم، برارِ دوستم، فقط تست میزد و کتاب کمک درسی هم نمیخوند. و مطمئنما هزاران رتبه ی دو-سه رقمی کنکور در 20-30 سال گذشته اونقدر عاقل بودن که مثل آدم کتاب درسیشون رو بخونن و برای جلب توجه نرن کتاب کمک درسی بخرن و بیشنن در حین "اس ام اس بازی" با رفقاء و نشماء، هیچی ازش نفهمن.

فی الواقع سیستم آموزشی ایران به قدری ساده و استاندارد هست که حسنی که به مکتب نمیرفت هم توی کلاس مطالب رو به گونه ای درک کنه که احتیاج به بازخوانی حتی کتاب درسی نباشه.

سوال دوست گرام، اگر در کتاب نیستن پس کجا هستن؟
    هیچ درسی رو خارج از کتاب درسی نمیدن! همه چیز برمبنای کتاب درسیه.
    تمرین هم میشه با خود کتاب درسی کرد، نه سرسری خوندن متون کتاب! باید فعالیتهای کتاب فیزیک، فکر کنیدهای شیمی، مثالهای بلند حسابان و جبر، و و و رو به دقت بخونید!
    کتاب درسی رو هم باید با کتاب درسی تمرین کرد. کسی برای تفسیر قرآن نمیره صحیفه سجادیه بخونه.
    لازم هم نیست که جونتون رو پای کنکور بذارید، این چیزیه که کسایی که هوش کافی نداشتن بهش رسیدن و در موهومات به این خیالن که اگر "بیشتر" درس میخوندن، رتبه شون بالاتر میرفت.
    بله، همه کتاب درسی رو میخونن، چونکه رقابت برمبانی کتب درسی هست.
    مشاور؟ بگو مشکل از کجا نشئت میگیره. این "مشاورین" که با کنکور دوکون باز کردن، از قوم یزید هم بدترن. چرت پشت چرت پشت چرت پشت چرت. نمونش هم همین.

حقیقت مهم: اگر هوش کافی نداشته باشید در کنکور شکست میخورید، چه 24 ساعت در روز بخونید، چه 2 ساعت، و چه هیچی، و یا چه کتب درسی رو بخونید، یا کتب مبتکران رو، یا کتب گاج رو و یا همش رو باهم بخونید.
    دوستان یک بحثی را در میانه ی فروم صفحه 680 حدودای انگار زمستان 89 راه انداخته بودند که مطالعه کتاب های درسی و نقش کتاب های کمک درسی در کنکور تا چه حد هستش؟!
    من هم خواستم نظر خودم را گفته باشم و سایر دوستان هم نظر خودشون واگویه کنند چرا که یک جورایی برای خودم هم این بحث جالب هستش.

در چندین پست این دوستمون ALt3mA بیشتر بر روی کمرنگ بودن تاثیر کتاب های درسی تاکید داشتند و حداکثر تاثیر را 40% میدونستند و یک دوست دیگه تاثیر خیلی بیشتر از این ها را برای کتاب درسی تاکید داشتند و یک جورایی حتی استفاده از کتاب های کمک درسی لازم نمیدونستند مگر هم از برای تست.

1) ابتدا اینکه نظر خودم این هستش که بیشتر با این دوستمون AL3mA موافق هستم و با توجه به این سطح سختی و مفهومی بودن سوالات تنها نمی شود به کتاب های درسی تکیه نمود به خصوص اینکه رتبه ی های برتر را هم خواسته باشی.
    2) از برای این هم که این دوست دیگه مون تاکید بر استفاده از کتاب های درسی داشتند باید بگم که این امکان هستش که بشود هم با مطالعه کتاب های درسی بشود درصدهای بالا در بعضی دروس کسب نمود ولی با نظر گرفتن به چند نکته می توان به خوبی استدلال نمود که به هرحال نیاز به استفاده از کتاب های کمک درسی احساس می شود که در ادامه میگم.
    3) اول اینکه همه افراد دبیر خوب ممکن است نداشته باشند و از این رو این جا استفاده از یک کتاب کمک درسی میتواند به خوبی آن خلاء آموزشی توسط دبیر را پر نماید.
    4) مطالب کتاب درسی به شکلی گفته شده است که استفاده از آن مستلزم آموزش توسط دبیر همراه با صرف زمان از برای حل تمرین و کسب اطمینان از درستی و بررسی تحلیلی آن ها می باشد که حال اگر برای فردی این امکان کمرنگ بوده باشد و یا حتی مدتی از این شرایط دور شده باشد مسلم هستش که اگر دسترسی به یک فرد نداشته باشد که به سوالات و ابهاماتش پاسخ بدهد احتمالا با موانع یادگیری متعدد روبه رو می شود که باز اینجا هستش که داشتن یک کتاب کمک درسی خوب راهگشا می باشد.
    5) نکته ی دیگر بحث زمان و فرصت محدود کنکور هستش. اگر هم یک نفر فقط خواسته باشد با تاکید بر کتاب درسی مطالب را یاد بگیرد و تست بزند هرچند که شاید این امر ممکن باشد و شخص آنقدر حوصله و زمان داشته باشد که خودش نکته ها را از کتاب درسی استنباط نماید ولی همه عزیزان این را به خوبی میدانند که تقریبا همچین شرایط برای همگان فراهم نیست و باز اینجا یک کتاب کمک درسی خوب هستش که برایت نکته ها را بازگو و روش استفاده از آنها را روشن و با بیان استفاده از تمرین ها و تست ها بیشتر شرایطی فراهم می شود که به خوبی می توان بر مبحث تسلط یافت.
    6) و البته این هم امری بدیهی هستش که اصلا نمی شود از کتاب درسی چشم پوشی نمود و هر شخص که خواهان رتبه های خوب هستش هم حداقل باید چندین بار خود خود کتاب درسی دقیق خوانده باشد و بعد با استفاده از کتاب های کمک درسی به ریز نکات و ریزمباحث کتاب درسی تسلط پیدا خواهد نمود.
    7) من هم خودم هر کتاب درسی را حداقل سه بار (چه باحوصله و دقیق و گاهی هم روزنامه وار) مطالعه کردم و بعد سراغ کتاب های کمک درسی رفته ام و حتی بارها و بارها بوده است که همراه با مطالعه کتاب کمک درسی از برای اینکه مبنای یادگیری خودم را بر اساس کتاب درسی قرار بدهم باز به خود کتاب درسی رجوع کرده ام و سعی کرده ام استنباط خودم از مفاهیم کتاب درسی را داشته باشم.
    Last edited by esilovexp; 12-08-2011 at 10:16.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •