[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با يوزنيم و پسوردم وارد قسمت شارژ مجدد نميشه و ميگه رمز يا نام كاربري مشكل داره .
واسه شما هم اينجوريه الان ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با يوزنيم و پسوردم وارد قسمت شارژ مجدد نميشه و ميگه رمز يا نام كاربري مشكل داره .
واسه شما هم اينجوريه الان ؟
بله وارد نمیشه!!!
خود به خود درست شد یا کار خاصی انجام دادید؟ وضعیت سرویس من که هیچ فرقی نکرده با اینکه به پشتیبانی هم اطلاع دادم.
والا شانسی درس شد.... فقط ی بار کلن مودمو ریست کردم و تنضیمات رو از نو وارد کردم... یکی هم اینکه ADSL Mode رو تغییر دادمو و ADSL 2+ رو انتخاب کردم... آخریشو از ی فروم خارجی خوندم :-)
دو ماه پیش واسه ده مگ فرم پر کردم و یک هفته سرعتم رو واسه تست ده مگ کردند. آخر ماه رفتم درخواست دادم و بعد از کلی دوندگی و .سر و کله زدن با روسای مخابرات ... آخرش با محبت یکی از کارمندان مخابرات ده مگ رو گرفتم. اما حتی یک ثانیه هم از اون موقع سرعتم از دو مگ سابق بالا نرفته. دو بار حضوری رفتم و چند بار تلفنی و ... ولی همونطوری مونده. مودم رو هم صد بار ریست کردم. الان شنیدم که این منطقه میتونم از یکی دو تا شرکت بگیرم واسه همین دیگه پیگیری نمیکنم.
این وضعیت مودم در حال حاضر :
این هم یه عکس از سرعتم تو اون یه هفته ای که تستی ۱۰ مگ داده بودند:
![]()
Last edited by firebird; 01-07-2014 at 11:59.
مطمئنی؟ چون نویز خطت که پایینه و معلومه فیبر هست. کدوم شرکتا سرویس میدن؟
نه. مطمئن نیستم. تو سایت فن آوا شماره رو که میزنم میگه قابل سرویس دهی هست. یک سایتی هم قراره iptv راه بندازه گفت میتونند سرویس اینترانت + اینرنت بدن ولی خوب نمیشه صددرصد روشون حساب کرد. فعلا منتظرم اون سرویس iptv راه بیافته اگه شد که بهتر، نشد همین مخابرات رو دوباره پیگیر میشم.
سلام دوستان
من واقعا دیگه خسته شدم. صبح ها نوبت خانم هاست و بعد ظهرها نوبت آقایون. ماشاالله تعدادشون هم اینقدر زیاده که تا به حال نشده یک نفر دوبار به تلفن من جواب بده با اینکه زیاد هم زنگ می زنم. طرف گوشی رو بر می داره و می گه برو فلان کار رو بکن و دوباره زنگ بزن. دوباره زنگ می زنم یکی دیگه گوشی رو بر می داره و آش همان و کاسه همان (جریان هیستوری و آنتی ویروس و الی آخر ....). می گم خانم محترم من چند لحظه پیش زنگ زدم با یکی دیگه صحبت کردم. الان چطور باید مکالمه قبلیم رو ادامه بدم؟ خودش هم می مونه چی بگه؟ نخود سیاه که می گن همینه دیگه.
هی خرابی ثبت می کنن و هی اتفاقی نمی افته. دیگه حالیش نیست بابا چیزی خراب نیست. فقط اونی نیست که باید باشه.
جای دیگه ای نیست که به مشکل ما رسیدگی کنه؟
اگه اورمیه هستی چرا حضوری نمیری دفتر خیابان امام؟
من نقده هستم. البته گاهی اوقات اورمیه میام ولی تو این یک هفته ای که سرویسم رو عوض کردم موقعیتش پیش نیومده. صرفا به خاطر این کار هم واقعیتش سختمه 80 کلیلومتر راه رو بیام و برگردم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)