مشکل از شبکه اینترنت شما هست
با وی پی ان تست کنید و یا با یک شرکت ارائه دهنده اینترنت امتحان کنید
مشکل از شبکه اینترنت شما هست
با وی پی ان تست کنید و یا با یک شرکت ارائه دهنده اینترنت امتحان کنید
سلام
چند وقتیه کل کانتکت هام حذف شدن چند نفری رو اد کردم دوباره ولی بعد از چند روز دوباره حذف می شن چی کار کنم؟![]()
سلام
من مسنجرم مشکل پیدا کرده بود و توش نمیرفت تو ویندوز7 بودم!البته از میل میرفت
قبلش من یه vpnگرفته بودم که مجبور به تغییرات در کانکشنم شدم و همین تغییرات باعث شد که دیگه تو مسنجر نره!هرچیم مسنجرو پاک کردم و ورزن های دیگه ای نصب کردم فایده نداشت!
مجبور شدم ویندوز را دوباره نصب کنم و مشکلم حل شد!
گفتم شاید به دردتون بخوره![]()
سلاااااااااااام من یه سری فونت نصب کردم اما بعد نصبش تو مسنجر پیامای فارسی رو برام مرع مربع میزنه میشه کمکم کنید باید چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم ctrl + t رو میزدی قسمت فونت میومد یا گزینه T بزرگ نوشته فونتشو تغییر بده.
یا یاهو دوباره نصب کن.
سلام خدمت دوستان گرامی
سوال من اینه که آیا تو یاهو مسنجر می تونم در مورد مثلا مسائل کامپیوتری یا موبایل و اینترنت و ... چت کنم؟
منظورم اینه که روم فارسی خاصی هست که بشه اطلاعات رد و بدل کرد؟
فونت ها استاندارد نیستن و مشکل دارند
باید از فونت های استاندارد و معتبر استفاده کنید
روم فارسی برای این زمینه و=جود نداره و فکر میکنم فقط یک بخش انگلیسی در این زمینه هست
سلام دوستان ، زمانی که میخوام با یاهو مسنجر لاگین کنم و وارد آی دیم بشم ، بعد چند ثانیه خطا می ده که : " نمی تونه وارد یاهو بشه اتصال اینترنتی رو چک کنید " ، اینترنت رو هم چک می کنم ایرادی نداره ، زمانی که توسط خود یاهو ایراد یابی می کنم این گزارش رو میده :
possible Problem With Secure https
میگه از طریق اینترنت اکسپلورر وارد سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شده ، تا مطمئن شوید که سیستم و اینترنت شما با سایتهای https مشکلی نداره.
با اینترنت اکسپلورر هم می تونم وارد سایت یاهو شده و لاگین کنم، ولی باز موقع لاگین با مسنجر همین ایراده تکرار می کنه ، بعد چندین بار لاگین غیر موفق ( مثلا 10و20 بار و حتی بیشتر ) زمانی که وارد یاهو شده و لاگین میشم FireWall ویندوزم اتوماتیک OFF میشه !!
قبل لاگین به یاهو فایروال ویندوزه OFF می کنم ولی یاز تاثیری نداره و همون خطا را میده ، اگه اطلاعاتی در این مورد دارید لطفا راهنمایی کنید . ممنون.
سلام به دوستان عزیز من ویندوز 8 نصب کردم و آخرین ورزن یاهو مسنچر نصب کردم ولی یک مشکل دارم یاهو مسنچر voice call و video call غیر فعال هست چیکار کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)