با احترام
تیم مدیریت انجمن
خواب سرعت شما درسته.
128 نامحدود سرعت دانلودش همیشه روی 30 هست.
اما برای بعضی از دوستان نامحدود 128 روی 120تا 130 است.
با تشکر.
هادی
راهنمایی ای ؟ فحشی؟ چیزی؟![]()
میخوای من فحش بدمپارس آفلاین
به نظر من اگه دانلوداتو شب انجام میدی حجم رو کم کن ولی سرعت رو نه همین سرویسی که میخوای بگیری خوبه
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
آره دیگه اندیشه همیشه بین منطقه ها تبعیض قائل میشه چه اینترنت محدود باشه چه نامحدود حتماً اونایی که سرعتشون 120 تا 130 هست خط 7 هستن![]()
من خودم 727 هستم 128 نامحدود داره سرعت دانلودم 30.
همسایه من که خودم رفتم ثبت نام کردم سرعت دانلودش 120 تا 130.
با تشکر.
هادی
کلا شبانه اندیشه 3 - 4 روزه سرعتش کم شده قبلا 1.3 دانلود می شد الان مگ 900 الی 1 گیگ
از دستشون در رفته شما که میرین اونجا همون لحظه سرویس رو محدود میکنن اگر بلد نباشه یا ناقص انجام بده سرعت محدود نمیشه قدیما هم اینجوری میشد اونموقع نامحدود گرون بود کمتر کسی دنبالش میرفت
ٌwellcom back boy
دیشب اولین شبی بود که دوباره برگشتم اندیشه ، منم 950 مگ دانلود کردم (مرکز 4)کلا شبانه اندیشه 3 - 4 روزه سرعتش کم شده قبلا 1.3 دانلود می شد الان مگ 900 الی 1 گیگ
اما احساس میکنم میانگینه سرعت رو 40 یا 45 بوده باشه.
یه سوال:
نوعه کانفیگه مودم رویه سرعته adsl تاثیری داره؟؟؟اصلا کانفیگ کردن کاره سختیه؟ غیر از اون vpi و vci کاره دیگه ای هم هست؟
سلام دوستان ... من نزدیک به دو ماهه از شاتل سرویس میگیرم ... امروز پول تلفن اومد و به طور ناباورانه زده بود 78 هزار تومن ... در صورتی که مصرف تلفنمون ومکالممون خیلی کمه و اخرش باید مثلا 20 تومن میومد اونم واسه اینکه اون اواخر خیلی از دیال اپ استفاده کرده بودم ... الان زده خدمات اینترنت 45 تمون ... میخواستم بدونم ممکنه مشکلی پیش اومده باشه و باید به شاتل اطلاع بدم یا خیر . اصلا احتمال داره پول تلفنم بیاد واسه ADSL مگه ؟ممنون میشم راهنمایی کنید
.
.................................................. ................................
.
اینم خلاصه وضعیت واسه اینکه پست اسپم نباشه
.
شاتل - خط 4 - محدود - 128
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)