سلام
خیر . اون برای شما نیست .
تیک فایل هایی رو که نمیخواین با winamp اجرا بشن رو در تنظیمات این برنامه بردارید.
موفق باشید![]()
سلام
خیر . اون برای شما نیست .
تیک فایل هایی رو که نمیخواین با winamp اجرا بشن رو در تنظیمات این برنامه بردارید.
موفق باشید![]()
معمولا با نصب ورژنهای بالاتر ، این مشکل حل میشه، چون ورژن جدید ، شامل کدکهای جدید هست.
با سلام
من وقتی میخواد سیستمم بالا بیاد همش ای خطا را میده:
Windows\System32\config\system
من چند تا راه هم در سایتها خوندم و انجام دادم درست نشد اینها بودن:
fixmbr
این اولیو ترسیدم تو ریکاوری کنسول انجامش بدم چون وقتی میخواد اجرا بشه هشدار میده یه چیزهائی از تو سیستم ممکنه پاکبشه من هم کنسلش کردم .چون اطلاعاتی که تو سیستم دارم واسم خیلی مهمه میخوام تنظیماته نرم افزارهائی که نصب هست به هیچ عنوان تغیری نکنه و همچنین اطلاعاته روی سیستم برای من حیاتی هستن
bootcfg /scan
bootcfg /rebuild
fixboot
این 3تا هم انجام دادم دومی و سومی که error دادند فقط چهارمی یه فایل بوتو پیام داد بازنویسی کرده رو سیستم که با وجود این مشکل حل نشده
خواهش میکنم اساتید یه راهنمائی جامع و کامل و عملی بفرمایند تا من از سر در گمی چند روزه در بیام
با سپاس فراوان از شما عزیزان
Last edited by MOJEBI; 15-03-2011 at 16:45.
میخواستم بدونم چطوری می تونم برنامه هایی که در هنگام بالا امدن ویندوز اجرا میشن
رو تغییر بدم و بعضی هاش رو غیر فعال کنم که در هنگام بالا امدن ویندوز اجرا نشه
شما دو قسمت run تایپ کنین msconfig
بعد از قسمت startup تیک اونایی که نمیخای بالا بیان بردار بعد اوکی کن رستارت تمام.
سلام
شب قشنگتون به خیر
من قبلا روی سیستمم دی وی دی رایتر NEC داشتم یک سال پیش یه دی وی دی رایتر به اسم بنکیو اضافه کردم
اما وقتی میرم توی ست آپ سیستم برای عوض کردن ویندوز میخوام اولین درایو رو بنکیو انتخاب کنم
اسم دی وی دی رایتر NEC هست اما اسم بنکیو نیست
وقتی هم سیو و خروج رو میزنم با دی وی دی رایتر بالا نمیاد
یعنی میخوام شروع به نصب ویندوز کنم اما نمیکنه دوباره ریست میشه و میره روی ویندوز سابق
الان باید چکار کنم
با تشکر
سلام
ایراد سخت افزاری هست اگر توی ستاپ نشناختش.
پیغامی چیزی نمیده؟
بعد مادربردت شما چي هست . چند تا پورت ide داريد. شما شاید به اشتباه به پورت raid وصل كرديد .دفترچه مادربرد رو بخون تا وضعيت درست رو پيدا كني .
eee سلام شما خودتی........
نه از بابت سخت افزاری مشکلی نداره چون کسی که مطمئنه برام نصبش کرده تازه اولاش مشکل نداشت الان مشکل داره
فقط مشکلی که دارم اینه که بعضی وقتا و فقط بعضی وقتا نه همیشه
وقتی میخوام با یک سی دی مثل سی دی ویندوز بیاد بالا نمیاد
نمیدونم چرا بعضی وقتا میشه اما بعضی وقتا نمیشه
نیدونم![]()
ببین توی ستاپ کامپیوتر که ربطی به ویندوز نداره که. اون موردی که گفتم رو جای پورتها رو چک کردی؟
سلام به همه دوستان دوباره با سوال هام اومدم
من میخوام از سایت 2shared دانلود کنم
idm 5.19 full هم دارم
ولی یه مشکلی هست
----
سایت بالا هر بار که وارد میشم لینک دانلود خود را عوض میکنه و من وقتی رو دکمه دانلود کلیک میکنم
که یه دکمه جاوا اسکریپ هست و امکان دیدن آدرس زیرین اون نیست اول خود ویندوز لینک رو بر میداره و در نتیجه idm هم نمیتونه دانلود کنه و لینک عوض میشه
این مشکل منه
بیشتر راه هارو امتحان کردم ولی بازم نشده ! از کلید shift , cntrl و .... گرفته تا ....
حالا به نظر من این راه خوبه ÷1
که من دانلود توسط ویندوز را به کلی قطع کنم -- که نمی دونم چه جوری !×××
اگه میشه حالا اینو بگین چه جوری من قطع کنم دانلود توسط ویندوز رو با تشکر
----
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)