سلام به همگی
من میخوام یه دوربین حدود قیمت 100 الی 200 بخرم اما نمیدونم چی خوبه
اگه میشه یه کمکی به من بکنید
سلام.ممنون از جوابتون! راستش چند روزیه که مطالب این سایت رو میخونم و به نظرم از FZ35 خیلی تعریف کردن و با توجه به اون چیزی که من میخوام یعنی سوپرزوم و لنز بزرگ باید مورد خوبی باشه! نظر شما چیه؟ قیمتشو میدونین چنده؟ ممنون! در ضمن سنسورش CCD هست! مشکلی نداره؟![]()
وجود سنسور CCD روی دوربینهای کامپکت یه چیز معقولیه و هیچ مشکلی هم نداره حتی بعضی ها عقیده دارند که این یه حسنه
اگر بتونی FZ40 پانا بگیرید بنظر من خیلی بهتره![]()
سلام دوربین خوبیه و مدلهای جدیدترش FZ40/FZ100 هم هست که با توجه به بودجتون یکی رو انتحاب کنید
CCD یا CMOS بودن اهمیتی ندارد مهم کیفیت خروجی هست
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
سلام
برای شما دوربینهای CANON SX120 یا CANON IXUS 100 میتونند مناسب باشند
سایتی هست که قیمت روز دوربین ها رو بزاره
دیجی کالا میزاره
Last edited by Amir M.ohAma.D; 17-12-2010 at 17:34.
قیمتها در حول قیمت درخواستی شماست
اگر تهران هستید بهتره به یکی از مراکز فروش دوربین برید و دقیقتر قمت بگیرید
(جمهوری/باب همایون/پایتخت)
سلام بچه ها
کی فوجی hs10 داره ؟
میخواستم بدونم فیلم ، cd یا کتاب آموزشی در مورد این دوربین هست ؟
ممنون میشم جواب بدین
کتاب یا منبع فارسی فکر نمیکنم موجود باشه اما اگر سوالی دارید بپرسید دوستان یا خود من در حد توان پاسخ میدیم
از سوال کردن نترسید هرچه بیشتر بهتر
نقل قول:
وجود سنسور CCD روی دوربینهای کامپکت یه چیز معقولیه و هیچ مشکلی هم نداره حتی بعضی ها عقیده دارند که این یه حسنه
اگر بتونی FZ40 پانا بگیرید بنظر من خیلی بهتره
سلام دوربین خوبیه و مدلهای جدیدترش FZ40/FZ100 هم هست که با توجه به بودجتون یکی رو انتحاب کنید
CCD یا CMOS بودن اهمیتی ندارد مهم کیفیت خروجی هست
ممنون از راهنمایی جناب VVCوtirdad . راستش بین این3مدل FZ100 به نظرم دیگه خیلی پیشرفته هست و با توجه به اینکه من فقط واسه عکس گرفتن از نزدیک میخوام و انتظار زیادی ندارم وبا توجه به قیمتش که120تومن گرونتر از FZ40 هست فکر کردم دور اینو خط بکشم.نظر شما اساتید فن چیه؟
حالا میخوام ببینمFZ40 واقعا خیلی بهتره باتوجه به اینکه 100گرم سنگینتر از FZ35 هست؟! البته میدونم که 14مگاپیکسله دربرابر12 و زوم 24 برابر داره در برابر 18 !
ضمنا میشه قیمتFZ35 رو هم بگین چون از دیجی کالا پیدا نکردم!فقطFZ40 رو زده بود465تومن!
بازم تشکر میکنم که وقت میذارین!![]()
Last edited by narcic; 17-12-2010 at 23:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)