مخابرات اصفهان 2مگ با 50 گیگ در یک ماه را 72 تومن میده فک کنم بهترین چیزی باشه که بشه گرفت فقط از کیفیت خبری ندارم
مخابرات اصفهان 2مگ با 50 گیگ در یک ماه را 72 تومن میده فک کنم بهترین چیزی باشه که بشه گرفت فقط از کیفیت خبری ندارم
سلام ، برای اینکه سرویس رو تخلیه کنم دقیقا باید چیکار کنم ؟ اصلا چقدر طول میکشه تا خط رو تخلیه کنن و پولم رو پس بدن ؟
خوب پول رو منتقل کنن ولی به چه دردی میخوره؟ انگار پولو ریختن تو سطل زباله
خب پس ترجیحشون این هست که تخلیه کنیم. هر جور میلشون هست. وقتی اهمیتی به خواست ما نمی دن ما هم اهمیتی به خواست اینها نمی دیم. 19 خرداد دورم تموم میشه و تمام.
من که از طریق نماینده سرویس گرفتم باید چیکار کنم؟ مستقیم نمیتونم اقدام کنم؟
دوست گرامی شما همینطوری مخصوصا ایران به چنین شرکت های نگاه نکنید، باید گاهی دقیق شد، بعضی از شرکت ضررده هستن، اما به اجبار توی بازار کسی و کار باقی می مونن.
حتی وی همین شرکت فن آوا شده به همین کارمندها حقوق دیر به دیر پرداخت شده، اما شرکت می مونه، باید خودتون ببینید چرا؟؟ اینجا جای باز کردن این موضعات نیست...
من هنوز منتظر هستم جواب آخر و بشنوم، با این حال فرم تخلیه که شما لطف کرده بودین پرینت گرفتم و دارم آماده می کنم.
نه من دیگه به انداره کافی واستادم با سرعت 12 kb دارم اینجا پست میزارم.
نامحدود مخابران هم که کم کم منصفانه حتی برای کاربر قدیمی اعمال میشه ( 2020 هم تایید کرد این موضوع رو )
آسیاتک بهم سرویس نمیده . های وب وضعیتش خرایه.
محدود 512 پارس مد نظرمه و یا 1 یا 2 مگ محدود مخابرات
سلام
دو مگ محدود مخابرات اینترنت شبانه رایگان هم داره ؟
اگر بله، سرعت دانلود برای دو مگ چقدره و از چه ساعتی تا چه ساعتی رایگانه ؟
ممنون
ببینید به کجا رسیدیم وافعا؟؟
Last edited by codex1; 20-06-2015 at 09:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)