یک سوال دیگه ،
قدیما ایران هم تو گرنا روم داشت ولی من الان پیداش نمیکنم ؟!؟ قضیه چیه ؟ روم ایران کجاست ؟
یک سوال دیگه ،
قدیما ایران هم تو گرنا روم داشت ولی من الان پیداش نمیکنم ؟!؟ قضیه چیه ؟ روم ایران کجاست ؟
وارد قسمت International بشید کمی پایین تر از Cw شروع میشه تا Iran DotA Room 5
موفق بـاشید
از قسمت RPG برید پیداش میکنید.
Last edited by Amin.P30; 25-01-2011 at 10:43.
دوستان من مپ Dota Alstar را دانلود کردم ریختم وقتی میخوام برم داخلش نمیره مشکل از کجاست؟
---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:44 PM ----------
دوستان من مپ Dota Allstar را دانلود کردم ریختم وقتی میخوام برم داخلش نمیره مشکل از کجاست؟
دوست عزیز به احتمال زیاد مشکل پچ شماست بدین صورت اگر پچ قدیمی داشته باشید وقتی مپ دوتا می
سازید پنجره یک بالا و پایین میره و دوباره بر میگردید به قسمت انتخاب مپ اگر این مشکل رو دارید بگین
راهنمایی کنم
آره دقیقا همین مشکله! ممنون میشم راهنمایی کنید
برادر من پست اولم بخونی ثواب داره ها!(این همه خودمو کشتم نوشتمش!)
باید پچت 1.24b یا e باشه برای آنلاین که من برنامه سویچرشو تو پست اول گذاشتم.ازش میتونی راحت ارتقا یا برعکس ارتقا(اسمش یادم رفته!!) بدی.
سلام من وار رو نصب کردم ورژن 1.24.1.6374 مپ دوتا ورژن 6.71 هم ریختم ولی تو بازیش که میره واسه کامپیوتر هیرو نمیسازه
چیکار کنم؟ plz
عزیزم شما برای اینکه بتونین با کامپیوتر بازی کنید باید مپی رو دانلود کنید که ai باشه مثلا 6.70 ai
سلام من برای اینونتوری از نرم افزار دوتا کی Dota Key استفاده میکنم ولی توی گارنا کار نمیکنه چه نرم افزاری هست که کار کنه ؟؟؟
سوال بعدی اینکه برای آپ شدن از لول 5 به لول 20 باید چقدر بازی کرد در گارنا
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)