آره فکر کنم میشه چون آن لاین داره یکم سرچ کن پیدا کردی به ما هم بگو![]()
آره فکر کنم میشه چون آن لاین داره یکم سرچ کن پیدا کردی به ما هم بگو![]()
دوستان من یک فایل سیو گرفتم توی مسیر E:\Users\ali\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames\user_e000008d08411b3c ریختم ولی توی بازی نیومد این سیو 100 درصده اگه کسی راهی که داره که بدون بازی کردن همه چیزش باز بشه ممنون میشم. اگر هم نه بگین این سیو 100 درصد رو چه جوری باید با بازی منطبق کنم راستی روی ویستا است...
كسي لينك مستقيم دانلود پچ 1.04 رو داره لينك خود سايت راك استار رو؟ اگه دارين بدين لطفا
من هم کپی کردم نشد بعد توی مای دکیومنت هم ریختم عمل کرد :دوستان من یک فایل سیو گرفتم توی مسیر E:\Users\ali\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames\user_e000008d08411b3c ریختم ولی توی بازی نیومد این سیو 100 درصده اگه کسی راهی که داره که بدون بازی کردن همه چیزش باز بشه ممنون میشم. اگر هم نه بگین این سیو 100 درصد رو چه جوری باید با بازی منطبق کنم راستی روی ویستا است...
E:\Users\ali\Documents
موفق باشی
دریافت پچهای Grand Theft Auto IV از این آدرس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا مزایای پچ1.04 رو توضیح بدید و همچنین نحوه کرک کردن رو
و اینکه آیا برای نصب مجدد بازی تمام این پچها باید به ترتیب نصب بشن یا فقط پچ اخر کافیه؟
یه سوال
من وقتی کد تقلب از بین رفتن پلیس را میزنم مینویسه one man army and walkfree blocked وقتی کد فعال میشه چه چیزهایی را مسدود میکنه؟
سلام بر دوستان گل
من یه مرحله گیر کردم
اون مرحله که اولش یه زنه با مرده دارن دعوا می کنن!
بعد تو یه بیمارستان قدیمی میری ؛ باید یه ساک رو برداری ، ساک رو که بر می دارم پلیس میریزه همه جا رو محاصره می کنه!
کسی می دونه چه طوری باید این مرحله رو رد بکنم؟ )-:
بايد در بري نبايد گير پليسها بيافتي بايد از اونجا فرار كني يه ذره پيدا كردن راه سخته اولش
شما یه ماشین بذار اون دورو بر.بعد وقتی میری تو راه رو کاملا به خاطر بسپار(نون ریز بریز رو زمین شوخی)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)