بلو فور چیه؟
موندگاریش در چه حده؟؟؟ چند میله؟
داروخونه ها دارن؟
چند خریدی؟
جعبه دارن؟
از 24 رایحه چند تاش زنونس؟
بلو فور چیه؟
موندگاریش در چه حده؟؟؟ چند میله؟
داروخونه ها دارن؟
چند خریدی؟
جعبه دارن؟
از 24 رایحه چند تاش زنونس؟
Last edited by Ali_softcenter; 19-09-2012 at 10:49.
موندگاریش خیلی زیاد نیست اما متوسط به بالاست .
قیمت هر کدوم 3 تومن هست .
زنونه و مردونه نداره هر کدوم رو میتوان استفاده کرد.
ولی اگه شماره4 رشو تجربه نکنی نصف عمرت بر فناست . کلی گشتم تا شماره 4 روش پیدار کردم .
بهترین شماره های عطر بیک :
4
14
18
13
17
هستند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 تومن باشه که 24 تاش میشه 72 تومن که...بعیده 3 تومن باشه!!
چند میله؟
Last edited by Ali_softcenter; 19-09-2012 at 11:58.
من قبلا 18 داشتم مرتبم میخردم ولی موندگاری نداشت
من لا نویی پرفیوم رو یه جا 129 قیمت دارم 100 میلشو میخوام برم بخرم
خیلی جاها دارن بالای 150 میدن اینو !!!
من 100 میلشو 2سال پیش خریدم 85 تومن
بوی خوبی داره موندگاریشم در حد 6-7 ساعت اما پخشش زیاد جالب نیست! پیشنهاد میکنم با همین حوالی قیمت Guerlain L'Instant de Guerlain Pour Homme تویلتش رو بگیری هم موندگاری بهتری داره هم پخش بهتر!
بوش یجورایی به دیور هوم اینتس شباهت داره، پرفیومش غلظت زیادی داره و من نپسندیدم!
والا پخشش هم من روی کاغذ تست کردم به نظرم بد نیست ! از دوستای اینجا هم که دارن پرسیدم به نظر اونا هم بد نیست ! ( اگه اشتباه نکنم شما گفتی هیچ ادکنی روی پوست من پخش بو نداره ! )
واقعیت من خیلی ادکلن این چند وقته تست کردم دیگه گزینه آخرم واسه خرید همین لا نویی پرفیوم شد ( چون عاشق بوش شدم به هر کی هم که میگم بوش چطوره میگه عالیه )
تازه به نظرم 129 با توجه به قیمت های الان مفته برای این عطر ! چون خیلی جاها دارن 170 میفروشن اینو !
-------------------------------------
الان که تو سایت fragrantica.com نگاه کردم دیدم اینی که شما پیشنهاد کردی همه به گزینه moderate از نظر پخش بو رای دادن ولی حتی لا نویی رو بیشتر به heavy دادن از نظر پخش بو !
Last edited by MOHAMMAD2010; 19-09-2012 at 15:18.
آب و هواها و نوع فیزیک بدن آدما در هر کشوری متفاوته رو این حساب خیلی نمیشه به گفته این سایتا اعتماد کرد! بخصوص آب و هواهای کشورای اروپایی که اکثرا معتدله!
تا آب و هواهای خشک کشور ما(بیشتر نقاط) شما هم لانویت هم ال اینستانت رو همزمان رو پوستت تست کن(رو هر کردوم از دست ها) بعد از یه مدت برو تو هوای آزاد
(بیرون از عطرفروشی) ببین با کدوم حال میکنی همونو بخر! در ضمن با این بودجه ی خرید شما 2 گزینه ی عالی دیگه هم هست:
Angel A Men a taste of fragrance
Narciso Rodrigues For Him غلظت تویلت
عطر لانوین از همه عطر ها سرتره حتما استفاده کنین البته خیلی کمیابه
عطرای بیک به شماره هستن و به اسم نیستن ؟
Last edited by mohammad varaste; 19-09-2012 at 16:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)