ابره من هیچ فرقی نداره چیکار میکنن , بره من فقط پینگ تایم مهمه تنها چیزی که نمیشه کاریش کرد , سرعت و میشه تغیر داد نگران نباش
ابره من هیچ فرقی نداره چیکار میکنن , بره من فقط پینگ تایم مهمه تنها چیزی که نمیشه کاریش کرد , سرعت و میشه تغیر داد نگران نباش
بعنوان آخرین پستم در این تاپیک:
این نوع جداول و لیستها فقط مایه ی آبروریزی و شرمساری برای وزارت مخابرات و نمایندگان بیسواد مجلس ماست که به دست خودشون محدودیت فیزیکی برای ما کاربران ایرانی ایجاد کردند .
من همیشه از خودم می پرسم چطوره که اینها حقوق چندین میلیونی میگیرند تا عوض خدمت به مردم اینطور به مردم خیانت کنند و شب ها هم راحت و آسوده خوابشون میبره و یکذره هم وجدان درد نمی گیرند ؟
تنها جوابی که برای این سوال پیدا کردم اینه که سفره ی خودشون از ما جداست و پهنای باندی که در خانه و محل کار خودشون وجود داره کاملاً با این چیزی که دست ماست فرق داره . اینه که خیالشون نیست توی کشور چی میگذره .
اون از دکتر ! سلیمانی وزیر قبلی IT !!! که در حد یک دیپلمه هم شعور IT نداشت و خط دایل آپ رو برای یک محقق کافی میدونست !!!! و تهرانی ها هم پارسال برای قدردانی از تفکراتش بهش رأی هم دادند تا اینکه رفت مجلس!!! و مثلاً وکیلشون شده برای دفاع از حقوقشون !! اینم از وزیر فعلی که اصلاً معلوم نیست توی کدوم باغ داره سیر میکنه .... !
اینجا هم که بعضیها فقط همین رو بلدند که بیاند همه جور فحش به صبانت بدند ! این نهایت عرضه شونه. از این بالاتر هیچی توی وجودشون نیست .
دیروز اینجا گفتم همگی با هم هماهنگ شیم و تماس بگیریم صبانت واقعاً تهدید کنیم به تخلیه ی خط . مثل اینکه بجز خودم هیچکس تماس نگرفت .
واقعاً از مردم بنالیم یا از مسئولینمون یا از متحد نبودن خودمون ؟
حالا هی بیایید اینجا تا 50 سال دیگه بنالید و فحش بدید ببینیم آخرش چی از توش درمیاد ....
منکه دیگه با شما جماعت متفرق و این تاپیک هیچ کاری ندارم و اشتراکم رو از این تاپیک برداشتم .
Last edited by LightningII; 28-08-2012 at 20:22.
تهران
البته برای همه اینطور نیست ، برای بعضی ها کمتره برای یه عده ی معدودی هم بیشتر
هیچ تضمینی هم نیست که سرعت منم در این حد بمونه ، احتمالا چند وقت دیگه موج حملات صبا به منم میرسه
اگر میخوای از صبا اشتراک بگیری اشتراک 1 ماهه بگیر و بعدش اگه راضی بودی تمدید کن
سرویس 1ماهه نداره
سرویس 128 اگه بگیری روزانه 120 هست ولی شبانه متغیر با نوسان ممکنه 120 باشه چند شب بعد چند شب 1KB باشه از دیال آپ هم مزخرف تر ، ممکن هم هست چند شب وصل نشه خلاصه وضعیت شبانه صبانت کاملا تخیلی هست
داداش گلم کاش همه مثل تو میشدن بعضی وقتا میگم این همه سختی و بدبختی خوبه چرا همه به این فکر بیافتند که باید دست به کار بشند شماها که تو اینترنت میچرخین بهتر از بقیه میدونین که دنیا کجاست و ما کجا قبلا گفتن مساله صبانت و isp های دیگه نیستن اینا وسیله ان خیلی زور داره که یکی خونتو بخوره از حق و مالت پربار بشه بازم راضی نشه ,هر چقدر فکر میکنم برام قابل هضم نیست که چرا باید زیربار ستم این بی اصل و نصبای عرب پرست حیوون صفت بریم
یعنی انصافاً از سال 83 84 من با اینترنت سرو کار دارم این همه سال تو سرعت نت یک پیشرفتی تو کشور ما ایجاد نشده الان شبانه من سرعت 15 یعنی من با سال 83 84 با دایل آپ همین حدود سرعت داشتم . خیلی حرکت اینا دزدی محضه این همه پول می گیرند اینا از سرویساشون
خداحافظ دانلود![]()
برنز 128 کیلوبیت 1 ماهه داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)