منوی استارت فقط توی سرچ جای تایپ داره دیگه....![]()
منوی استارت فقط توی سرچ جای تایپ داره دیگه....![]()
Last edited by aylar6888; 21-11-2012 at 22:09.
از این روش عمل کردم حالا فابل را دارم چه جوری باید این جا بیندازمش یا بگذارمش!!!!!!!!!!!!
پیداش که نکرد حالا باز تلاشl را میکنم.. خیلی ممنون از راهنامیی هاتون!!!!
شما مگه ویندوزت سون نیست؟نمیدونم تو ایکس پی هم هست یا نه؟
برای گذاشتن عکس روی منوی بالای جواب نوشتن کلیک کن روی اونی که نوشته1- اینسرت ایمیج بعد روی 2-اینجا را کلیک کنید بعد توی اون سایت آپلود عکس 3-ثبت نام کن و عکستو آپلود کن و آدرس اولی که میده رو 4-توی همون آدرس بار که اینسرت ایمیج میده وارد کن خودش آپلود میشه تو این صفحه.
Last edited by aylar6888; 22-11-2012 at 01:38.
سلام محمد جان
مرسی به لطف شما خوب هستیم .
اگر همه شرکت ها مثل امسی سافت بودند ، خیلی خوب می شد . اگر بتواند روی حرفشون بمونند و معتبر بشنه م یتوانند به دلار هم برسند . اول رضایت مشتری و بعد دلارایراد ما این بود که چرا امسی به کاربر اجازه نصب بر روی سرویس پک های قدیمی را نمیده در صورتی که بقیه سوییت ها همگی نصب میشوند بر روی سرویس پک های قدیمی
ایشون جواب دادند ما برای امنیت ارزش قائل هستیم و ابتدا بدنبال امنیت هستیم تا دلار ؛ سرویس پک های امنیتی پر از مشکلات امنیتی حل نشده هستند و باعث مشکلات فراوان میشه و نصب امسی بر روی آنها امنیتی ایده آل را فراهم نمیکنه
من نصب کردم یادمه و از بس سوال کرد برای رفتار شناسی ، منم قیدشو زدم. تنظیمات رفتار شناسی که داره مثل نسخه 2012 کسپر هست و کمی هم پیشرفته تر : دیولی در مورد خود برنامه : شما تا حالا با این سوییت بطور کامل کار نکردید عزیز وگرنه خیلی راحت میتونید رفتار شناسی را تنظیم و مدیریت کنید
درسته و در نسخه ویندوز 8 گجت ها ناپدید شدند :(مثل داشتن گجت ( که خود باگ امنیتی هست و مایکروسافت قراره بطور کلی حذفش کنه ) ؛ پیغام برای اسکن فلاش ؛ کنترل والدین ؛ بهینه سازی سیستم و ده ها امکانات احمقانه ای که وجود داره داخل سوییت های معروف دیگر
ولی این دوتا بودنش بهتر از نبودن هست ولی بقیه قسمت هایی که شما گفتید ، برای نازک کاری و مخ زدن هست : دیپیغام برای اسکن فلاش ؛ کنترل والدین
والا این مطلب درست هست ولی بعضی کاربرا هم هستند که از کرک خوب استفاده می کنند و ویتنامیها از ما کرک خورشون بیشتره !و مطلب آخر اینکه ما ایرانی ها هستیم که روی سیستم خود هزاران نرم افزار نصب میکنم و کلی کرک داریم پس بهتر نیست ایراد را به کار خود بگیریم به جای اینکه ایراد را به نرم افزار بگیریم
و چیزی هست که کرک و پچ استفاده کردن عیب نیست بلکه باید پاک و سالم را استفاده کرد.
اگر عمری باقی ماند ، لایسنس 180 روزه ای که علیرضا بهم داد و فکر کنم از همون روز اکتیو کردم و بعد ریمو کردم امسی سافت رو ، یه چند وقت دیگه باز تست می کنم.
من خودم از همه سوییت ها فقط اینو را کامل تست کردم :
کسپرنورتون .کومودو.اتوپست.بیتدفندر.
راستی فکر کنم در نسخه 2013 فایروال امسی سافت یا همون انلاین ارمر حرف های زیادی برای گفتن داشته باشه.
موفق باشی همشهری![]()
این گزینه حتی موقع لوگ یا شات دان شدن سیستم هم از شما سوال میکنه.پ.ن :نتیجه تست فایروال کومودو با پرواکتیو و دیفنس پلاس روی سیف مد.روی پارانویید مد نذاشتم اگه وقت کردم روی پارانویید که بیشترین سختگیری رو داره تست میزنم.
گذاشتن روی این گزینه حوصله و وقت زیاد میخواد.
از من میشنوی همین سیف مد خوب هست.
ایول درست شد !
دستت درد نکنه!!!
سلام
داشتم یه فیلم از یوتیوب گرفته بودم د رمورد برنامه کلیک بود :
که این چند افزونه را برای امنیت کاربر در فضای اینترنت مهم شمردند و اگر اشتباه نکنم برای بلاک کردن تراک ها و کوکی ها به کار می ایند .
فقط کافی هست اسم این افزونه ها را در مرورگر سرچ کنید و در مرورگر خود نصب بکنید :
priv3
advertising cookie opt-out
Ghostery
adblock_plus
10 پست بی ارتباط با بحث اصلی تاپیک! دو صفحه رو شما برای یه عکس انداختن پر کردید.
دیگه این بحث رو ادامه ندید.
سلام دوستان عزیز
یه سند باکس قابل اعتماد لطفا بهم معرفی کنید (سند باکس تنها و مجرا؛نه همراه با اینترنت سکوریتی خاصی) و نحوه ی کار باهاش رو توضیح بدید تا منم بتونم در تست ها شرکت کنم؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)