تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 750 از 946 اولاول ... 250650700740746747748749750751752753754760800850 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,491 به 7,500 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

من که نوشتم چیزی پیدا نکر منظورتون داخل منوی استارت توی search بود دیگه ؟!!!!
    منوی استارت فقط توی سرچ جای تایپ داره دیگه....
    Last edited by aylar6888; 21-11-2012 at 22:09.

پروفشنال ali.reihani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام

هر موقع تصویر شما آماده شد عزیز

از صفحه کلید ، کلید Print Screen را بزنید

برنامه Paint را باز کنید و Ctrl+V را بزنید

از منوی File برنامه گزینه Save As را انتخاب کنید

از فیلد های پایینی Jpeg را انتخاب کرد و تصویر را ذخیره کنید

سر بلند باشید عزیز
    از این روش عمل کردم حالا فابل را دارم چه جوری باید این جا بیندازمش یا بگذارمش!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

منوی استارت فقط توی سرچ جای تایپ داره دیگه....
    برنامه paint خیلی کامله و منوهای زیادی و امکانات زیادیم داره....
    اما کار با اسنیپینگ تول خیلی راحتتره.اونو که پیدا کردین درگش کنین به تسکبار ویندوز دیگه همیشه با یه کلیک دم دسته و راحت کار باهاشو یاد میگیرین و برای هایلایت و نوشتن و پاک کردن موارد اضافه شده هم امکانات داره.زود یاد میگیری خیلی راحته
    پیداش که نکرد حالا باز تلاشl را میکنم.. خیلی ممنون از راهنامیی هاتون!!!!

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

پیداش که نکرد حالا باز تلاشl را میکنم.. خیلی ممنون از راهنامیی هاتون!!!!
    شما مگه ویندوزت سون نیست؟نمیدونم تو ایکس پی هم هست یا نه؟
    برای گذاشتن عکس روی منوی بالای جواب نوشتن کلیک کن روی اونی که نوشته1- اینسرت ایمیج بعد روی 2-اینجا را کلیک کنید بعد توی اون سایت آپلود عکس 3-ثبت نام کن و عکستو آپلود کن و آدرس اولی که میده رو 4-توی همون آدرس بار که اینسرت ایمیج میده وارد کن خودش آپلود میشه تو این صفحه.
    Last edited by aylar6888; 22-11-2012 at 01:38.

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

امیر جان چطوری پسر ؟؟؟ خوبی عزیز ؟؟

البته من علاقه مند هستم بقیه سوییت ها تست بزنند مثل Eset و بیت دیفندر و بقیه سوییت ها را محک بزنیم در هوش مصنوعی

چون چند وقت پیش بحث بود بر اینکه Eset در هوش مصنوعی خیلی خوبه حالا این تست را اگر یکی از دوستان با این سوییت بزنه میتونیم اطلاعات خودمون را بهبود ببخشیم

چندی پیش مدیر عامل امسی سافت صحبت جالبی داشت که صحبت ایشون خالی از لطف نیست :

ایراد ما این بود که چرا امسی به کاربر اجازه نصب بر روی سرویس پک های قدیمی را نمیده در صورتی که بقیه سوییت ها همگی نصب میشوند بر روی سرویس پک های قدیمی

ایشون جواب دادند ما برای امنیت ارزش قائل هستیم و ابتدا بدنبال امنیت هستیم تا دلار ؛ سرویس پک های امنیتی پر از مشکلات امنیتی حل نشده هستند و باعث مشکلات فراوان میشه و نصب امسی بر روی آنها امنیتی ایده آل را فراهم نمیکنه

البته مواردی دیگری هم هست که گفتن آنها ضرورتی نداره و لازم نیست گفته بشه

ولی در مورد رفتار شناسی و فایروال امسی سافت

فایروال که اصلا برنامه نویسی این شرکت نیست ؛ که استارت برنامه نویسی از نو ان آغاز شده است و احتمالا نسخه بتا آن در اوایل سال 2013 و نسخه نهایی آن برای نسخه 8 این شرکت آماده خواهد شد

ولی در مورد خود برنامه : شما تا حالا با این سوییت بطور کامل کار نکردید عزیز وگرنه خیلی راحت میتونید رفتار شناسی را تنظیم و مدیریت کنید

اینها بخشی از آن هست عزیز :

ضمنا نسبت به سوییت های دیگر بسیار بسیار کمتر کاربر را با خودش درگیر میکنه و سعی شده است درگیری ها را کمتر کنه و ضمنا به نکات امنیتی توجه ویژه ای داره داخل سوییت خودش
    از جنگولک بازی و به قول معروف قرتی بازی های بقیه سوییت ها بدور هست

مثل داشتن گجت ( که خود باگ امنیتی هست و مایکروسافت قراره بطور کلی حذفش کنه ) ؛ پیغام برای اسکن فلاش ؛ کنترل والدین ؛ بهینه سازی سیستم و ده ها امکانات احمقانه ای که وجود داره داخل سوییت های معروف دیگر
    چرا احمقانه ::

چون این ماژول ها در نرم افزار های فراوان دیگر وجود داره و بسیار قدرتمند تر از اینها هم عمل میکنه و بیخودی باعث سنگینی و شلوغی نرم افزار شده است

و مطلب آخر اینکه ما ایرانی ها هستیم که روی سیستم خود هزاران نرم افزار نصب میکنم و کلی کرک داریم پس بهتر نیست ایراد را به کار خود بگیریم به جای اینکه ایراد را به نرم افزار بگیریم

ضمنا امسی سافت من به هیچ وجه دست و پاگیر نیست چون قرار نیست هر روز بخاطر برنامه ها سوال کنه و فقط یکبار هست

ضمنا با دو کلیک ساده میشه محافظ های آن را بصورت موقتی خاموش کرد و راحت با کرک و برنامه های خود کار کنید

در کل هدف من از این تست تست امسی نبود تست بقیه سوییت ها بود که منتظر بچه ها هستیم چون میخوام اگر اطلاعاتم ناقص و اشتباه هست اصلاح کنم

ممنون و فدای شما
    سلام محمد جان

مرسی به لطف شما خوب هستیم .

ایراد ما این بود که چرا امسی به کاربر اجازه نصب بر روی سرویس پک های قدیمی را نمیده در صورتی که بقیه سوییت ها همگی نصب میشوند بر روی سرویس پک های قدیمی

ایشون جواب دادند ما برای امنیت ارزش قائل هستیم و ابتدا بدنبال امنیت هستیم تا دلار ؛ سرویس پک های امنیتی پر از مشکلات امنیتی حل نشده هستند و باعث مشکلات فراوان میشه و نصب امسی بر روی آنها امنیتی ایده آل را فراهم نمیکنه
    اگر همه شرکت ها مثل امسی سافت بودند ، خیلی خوب می شد . اگر بتواند روی حرفشون بمونند و معتبر بشنه م یتوانند به دلار هم برسند . اول رضایت مشتری و بعد دلار

ولی در مورد خود برنامه : شما تا حالا با این سوییت بطور کامل کار نکردید عزیز وگرنه خیلی راحت میتونید رفتار شناسی را تنظیم و مدیریت کنید
    من نصب کردم یادمه و از بس سوال کرد برای رفتار شناسی ، منم قیدشو زدم. تنظیمات رفتار شناسی که داره مثل نسخه 2012 کسپر هست و کمی هم پیشرفته تر : دی

مثل داشتن گجت ( که خود باگ امنیتی هست و مایکروسافت قراره بطور کلی حذفش کنه ) ؛ پیغام برای اسکن فلاش ؛ کنترل والدین ؛ بهینه سازی سیستم و ده ها امکانات احمقانه ای که وجود داره داخل سوییت های معروف دیگر
    درسته و در نسخه ویندوز 8 گجت ها ناپدید شدند :(

پیغام برای اسکن فلاش ؛ کنترل والدین
    ولی این دوتا بودنش بهتر از نبودن هست ولی بقیه قسمت هایی که شما گفتید ، برای نازک کاری و مخ زدن هست : دی

و مطلب آخر اینکه ما ایرانی ها هستیم که روی سیستم خود هزاران نرم افزار نصب میکنم و کلی کرک داریم پس بهتر نیست ایراد را به کار خود بگیریم به جای اینکه ایراد را به نرم افزار بگیریم
    والا این مطلب درست هست ولی بعضی کاربرا هم هستند که از کرک خوب استفاده می کنند و ویتنامیها از ما کرک خورشون بیشتره !

و چیزی هست که کرک و پچ استفاده کردن عیب نیست بلکه باید پاک و سالم را استفاده کرد.

اگر عمری باقی ماند ، لایسنس 180 روزه ای که علیرضا بهم داد و فکر کنم از همون روز اکتیو کردم و بعد ریمو کردم امسی سافت رو ، یه چند وقت دیگه باز تست می کنم.

من خودم از همه سوییت ها فقط اینو را کامل تست کردم :

کسپر نورتون .کومودو.اتوپست.بیتدفندر.

راستی فکر کنم در نسخه 2013 فایروال امسی سافت یا همون انلاین ارمر حرف های زیادی برای گفتن داشته باشه.

موفق باشی همشهری

6. 4 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پ.ن :نتیجه تست فایروال کومودو با پرواکتیو و دیفنس پلاس روی سیف مد.روی پارانویید مد نذاشتم اگه وقت کردم روی پارانویید که بیشترین سختگیری رو داره تست میزنم.
    این گزینه حتی موقع لوگ یا شات دان شدن سیستم هم از شما سوال میکنه.

گذاشتن روی این گزینه حوصله و وقت زیاد میخواد.

از من میشنوی همین سیف مد خوب هست.

8. 2 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

شما مگه ویندوزت سون نیست؟نمیدونم تو ایکس پی هم هست یا نه؟
    برای گذاشتن عکس روی منوی بالای جواب نوشتن کلیک کن روی اونی که نوشته1- اینسرت ایمیج بعد روی 2-اینجا را کلیک کنید بعد توی اون سایت آپلود عکس 3-ثبت نام کن و عکستو آپلود کن و آدرس اولی که میده رو 4-توی همون آدرس بار که اینسرت ایمیج میده وارد کن خودش آپلود میشه تو این صفحه.
    توی فرومهای دیگه دیدم که از داخل خود کامپیوترم میشه عکس مستقیم آپلود کرد اما این فروم نمیشه.کاش یه فکری برای این موضوع میشد که دردسر ما که ترافیک محدود داریم و وقت محدود کمتر بشه

ایول درست شد !
    دستت درد نکنه!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

داشتم یه فیلم از یوتیوب گرفته بودم د رمورد برنامه کلیک بود :

که این چند افزونه را برای امنیت کاربر در فضای اینترنت مهم شمردند و اگر اشتباه نکنم برای بلاک کردن تراک ها و کوکی ها به کار می ایند .

فقط کافی هست اسم این افزونه ها را در مرورگر سرچ کنید و در مرورگر خود نصب بکنید :

priv3

advertising cookie opt-out

Ghostery

adblock_plus

11. 2 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

10 پست بی ارتباط با بحث اصلی تاپیک! دو صفحه رو شما برای یه عکس انداختن پر کردید.
    دیگه این بحث رو ادامه ندید.

13. 9 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    یه سند باکس قابل اعتماد لطفا بهم معرفی کنید (سند باکس تنها و مجرا؛نه همراه با اینترنت سکوریتی خاصی) و نحوه ی کار باهاش رو توضیح بدید تا منم بتونم در تست ها شرکت کنم؟

15. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •