بله باید با استاد هماهنگ شین میتونین خودتون هم موضوع هایی رو انتخاب کنین به استاد پیشنهاد بدین که اگه قبول کنه به نسبت تسلط بیشتری رو موضوع داری
برای پروزه هم ی ترم و نیم وقت دارین یعنی تا اردیبهشت
بله باید با استاد هماهنگ شین میتونین خودتون هم موضوع هایی رو انتخاب کنین به استاد پیشنهاد بدین که اگه قبول کنه به نسبت تسلط بیشتری رو موضوع داری
برای پروزه هم ی ترم و نیم وقت دارین یعنی تا اردیبهشت
هم نیاز ها رو باید با هم بردارین
1.نخیر. الان منت میکشن واسه ثبت نام
2.چند روز مشکلی نیست ولی اگه ترم و بری دیگه باید بیخیال پولت بشی
کسی نبود؟![]()
دوستان كسي نگفت واسه تخفيف شهريه ( معدل الف ) چه مداركي رو ببرم ؟؟؟
يه سوال ديگه اينكه من يه درس 3 واحدي برداشته بودم اين ترم
تا بعد از اينكه مهلت انتخاب واحد تموم بشه هم تو قسمت دروس ارائه شده بود
70 نفر هم برداشته بودن غير از من !
الان غيب شده !!! ميترسم كه كلا اين سه واحد حذف بشه
اگه بشه كه بايد تو حذف و اضافه بيام پول بريزم و يه سه واحدي بردارم
ولي واقعا اينجوري ميشه بنظرتون؟؟؟
اگه آره
خب اون استاد مريض بوده كد داده؟؟؟ حتي مهلت انتخاب واحد هم تموم شد ولي اسمش بود !
يعني كلك هست واسه اينكه برن پول بريزن واسه حذف و اضافه؟؟؟ چقدر اين دانشگاه آزاد گشنه ست !!!
سوال اولت رو كه متاسفانه نميدونم....اما فكر ميكنم پرينت كارنامه رو ببري كفايت ميكنه.....با كارت دانشجويي ...اما خوب بايد بپرسي...دوستان كسي نگفت واسه تخفيف شهريه ( معدل الف ) چه مداركي رو ببرم ؟؟؟
يه سوال ديگه اينكه من يه درس 3 واحدي برداشته بودم اين ترم
تا بعد از اينكه مهلت انتخاب واحد تموم بشه هم تو قسمت دروس ارائه شده بود
70 نفر هم برداشته بودن غير از من !
الان غيب شده !!! ميترسم كه كلا اين سه واحد حذف بشه
اگه بشه كه بايد تو حذف و اضافه بيام پول بريزم و يه سه واحدي بردارم
ولي واقعا اينجوري ميشه بنظرتون؟؟؟
اگه آره
خب اون استاد مريض بوده كد داده؟؟؟ حتي مهلت انتخاب واحد هم تموم شد ولي اسمش بود !
يعني كلك هست واسه اينكه برن پول بريزن واسه حذف و اضافه؟؟؟ چقدر اين دانشگاه آزاد گشنه ست !!!
در مورد سوال دوم متاسفانه از اين كارها زياد ميكنن...درس ارائه ميكنن با يه استاد عالي بعد از انتخاب واحد يا حتي حذف و اضافه ميبيني جاش رو بايه استاد به درد نخور عوض كردن..چرا چون همه بيان درس رو بردارن اينا پول بگيرن......
براي شما هم 3 حالت داره..يا همون استاده......اميدوارم همينطوري باشه......يا اون استاد از دانشگاهتون رفته دنبال استاد ميگرن......يا كلا كنسله ديگه....
پرینت شهریه رو میبریدوستان كسي نگفت واسه تخفيف شهريه ( معدل الف ) چه مداركي رو ببرم ؟؟؟
برای شاگرد ممتازی هم پرینت و میبری اموزش تایید که کرد میبری پیش رییس دانشکده اونم امضا رو میزنه بعد کارنامه رو میبری مالی
والا دوست من از من که نخواستند فقط ی مدرک موقت دیپلم رو خواستند با ریز نمراتمیه سوال داشتم تاییدیه تحصیلی هم شوما داشتید؟دیپلم یا پیش داشنگاهی را تاییدیه خواستند؟
کسی می دونه نتایج تکمیل ظرفیت کی اعلام میشه؟
سلام دوستان
من ورودی جدید ارشد هستم
این شماره شناسه چیه؟
وارد قسمت سامانه آموزشی میشم که شهریه رو پرداخت کنم شماره دانشجویی و شماره شناسه میخواد
شماره دانشجویی رو موقع ثبت نام حضوری بهمون دادن ولی شماره شناسه رو ندارم
چکار کنم؟
فوریه امشب باید اینترنتی شهریه رو بپردازم و فردا برم واسه انتخاب واحد ترم اول
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)