نگفتین کسی تو ااین چند روزه نامحدود مخابرات گرفته؟میدن؟برنامشون چیه؟
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
نگفتین کسی تو ااین چند روزه نامحدود مخابرات گرفته؟میدن؟برنامشون چیه؟
داداش یه چیزی بهت میگم تو خریدت لحاظ کن...من همین چند دقیقه پیش درخواست جمع آوری دادم.....
حدود یک ساعت فقط سایت خودشون باز میشد...هیچ سایتی باز نمیشد...الان هم که مثلا درست شده همه سایتا باز میشه به جز سایت خودشون...زنگ زدم به من میگه سرعت شما رو رو 1 گ بستیم...گفتم پس چرا فقط 25 تا سرعت میده..میگه اشکال از سیستمته....
احتمالا تا آخر این هفته بتونم همیار نت رو تجربه کنم...خدا کنه گند نزنه تو حالم...
آرش جان بیا آخرین وضعیت همیار نت رو شرح بده داداش...![]()
شما چه سرعتی داشتید ؟ 256 یا 512 یا 1 مگ ؟ منظورم اکانتتون هست نه برست .
من سوال کردم کازرون زیاد کیفیت همیارنت جالب نیست . حواستون باشه تو همون شیراز هم مرکز تا مرکز فرق میکنه . حتما" قبل از خرید از یکی که تو مرکز مخابراتیتون هست در موردش سوال کنید . وضعیت نت مخابرات هم به نسبت امروز بهتر شده و تو کازرون مشکلی نداره . راستش اینجا شرکتی که نت ای دی اس ال که برای گیم خوب باشه بده دست مردم پیدا نمیشه . آسیاتک خدای سرعته سرعت شبانه رایگان 400 هست و روزانه هم 500 ولی یکم تایم اوت داره که برای گیم مشکل ایجاد میکنه .
Last edited by reza00980; 18-01-2013 at 22:07.
سرویسم 256 حجمی هست...یعنی بود...درخواست جمع آوریش رو 1 ساعت پیش زدم....
مودمم downstream رو 2048 زده....ولی خدا وکیلی جیگروم خونه از دست بیست نت...اصلا به اعصاب خوردیش نمی ارزه....
وقتی زنگ میزنی میگی چرا سرعت پایینه اولین چیزی که میگن DNS و آخرین چیزی که میگن خرابی سیستم خودمه......دیگه خودتون حسابش رو بکنید...
یه باز زنگ زدم طرف گفت سرعتتون رو همون 256 بسته شده....چند دقیقه بعد زنگ زدم گفتم چک کنید ببینید سرعت من رو چند ست کردن گفت 512...شک کردم...چند دقیقه بعد دوباره زنگ زدم یکی دیگش گفت سرعتتون 1 مگ هست....![]()
عزیز سرعتها واقعی شده . شما میتونستید تغییر تعرفه بدید به 1 مگ سرعت دانلودتون میشد همون 130 . من هم 256 دارم ولی دوستم 256 داشت تغییر تعرفه داد به 1 مگ سرعتش درست شده .
قابل توجه دوستانی که میخوان از مخابرات( سپنتا ) اینترنت بگیرند؛
از تاریخ ۶دی تعرفه ۲۵۶,هشت گیگابایت رو فعال کردم
تا دیروز ۲۹ دی که میشه ۲۲ روز, معادل ۸گیگ مصرف داشتم(به همین هم مشکوکم ) , صورتحساب رو که چک میکنم علاوه بر مبلغ کل, «مصرف مازاد» برام حساب شده که ۷۵۰۰ تومان هست.
حالا قضیه چیه؟
شرکت میگه توی ۲۲ روز شما باید۵.۵ گیگابایت مصرف میداشتی, الان به ازای اون ۲.۵ گیگ اضافه باید جریمه بدم, هر گیگ ۳۰۰۰ تومان. به عبارتی دزدی در روز روشن.
یعنی من حق ندارم مصرف رو خودم مدیریت کنم. واقعا مسخره هست.
Sent from Xperia X10
چپیه گوگله....
![]()
مطمئنید که همیار شماره شما رو ساپورت میکنه ؟؟؟؟
اینم یه تست با فندق شکن
![]()
آره داداش..ساپورت میکنه.....ولی کیفیتش رو نمیدونم...انشا الله که خوب باشه
خوبیه همیار نت به شبانه رایگانشه.....بیست نت حساب کردم معادل 8 گیگش تعرفه 1 مگ میشه 29000 تومن..
ولی همیار نت 1 مگ ماهی 3 گیگ میشه 20000 تومن که تازه میشه شبانه هم کلی مصرف کرد...برا سرویس 1 مگ که دیگه نمیتونه زیر 150 تا سرعت بده...
هر طور حساب میکنم تعرفه های همیار به صرفه تره.....البته سرویس ها نا محدود بیست نت خیلی ارزون تره.....ولی پاسخگویی و خدمات دهیشون افتضاحه
زنگ میزنم میگه سرعتتون همینه که هست...شیطونه میگه برم بزنم تو چششون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)